Bojko Berojko написа:Фъфляка още ли е треньор?
Не, майка ти е треньор, ама на труженичките по околовръстното....
точно след този мач, такова малоумно изказване... ти си уникален, честно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Bojko Berojko написа:Фъфляка още ли е треньор?
shoma написа:Bojko Berojko написа:Фъфляка още ли е треньор?
Не, майка ти е треньор, ама на труженичките по околовръстното....
точно след този мач, такова малоумно изказване... ти си уникален, честно
sandi74 написа:Еми това е положението-1:1.Размазахме ги с игра и им изнесохме лекция и открит урок на тема футбол....... но.....Отдавна Лудогорец не бяха надигравани толкова категорично от български отбор.Наистина жалко за пропуснатата победа.
shoma написа:Не съм ти чел мненията. Сега ти разбрах питането. И все пак, боли ме дедовия за Стойчо Стоев. Исках да ги треснем тия богаташчета, но уви. И не, не съм пиян, нито луд, но и не съм очаквал фен на Берое да му пука за противниковият треньор....
Bojko Berojko написа:shoma написа:Не съм ти чел мненията. Сега ти разбрах питането. И все пак, боли ме дедовия за Стойчо Стоев. Исках да ги треснем тия богаташчета, но уви. И не, не съм пиян, нито луд, но и не съм очаквал фен на Берое да му пука за противниковият треньор....
Човек ти си... нямам думи. Къде съм исал че ми дреме за тоя бастун!?
G_I_G написа:Не до края!
Само за Левски.
За Лудогорец още е много слабо, древноегипетските заклинания ще започнат да действат чак в края на деня на Четвъртък.
А това не е добре. Защото СИЛАТА ще е с нас само на около 60% до мача с Лудогорец.
Не както с Левски-на 90%.
Могъществото на Кристалите от Древната Планина Средна Гора и водата от СВЕЩЕНОТО АЯЗМО ще ни помогне още малко.
Дано да е достъчно!
РА, БЪДИ С НАС !
МУТ, АПОФИС И АМЕНТЕТ, БЪДЕТЕ С НАС !!!
Нека силата отвъдна бъде с нас !
sandi74 написа:Еми това е положението-1:1.Размазахме ги с игра и им изнесохме лекция и открит урок на тема футбол....... но.....Отдавна Лудогорец не бяха надигравани толкова категорично от български отбор.Наистина жалко за пропуснатата победа.
G_I_G написа:G_I_G написа:Не до края!
Само за Левски.
За Лудогорец още е много слабо, древноегипетските заклинания ще започнат да действат чак в края на деня на Четвъртък.
А това не е добре. Защото СИЛАТА ще е с нас само на около 60% до мача с Лудогорец.
Не както с Левски-на 90%.
Могъществото на Кристалите от Древната Планина Средна Гора и водата от СВЕЩЕНОТО АЯЗМО ще ни помогне още малко.
Дано да е достъчно!
РА, БЪДИ С НАС !
МУТ, АПОФИС И АМЕНТЕТ, БЪДЕТЕ С НАС !!!
Нека силата отвъдна бъде с нас !
Знаех си, че така ще стане!
Толкова ме е яд!
Знаех си!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост