TristaNNN написа:Какво става, направихте ли селекцийката? Кой е вътре и кой вън? Или ще мачкаме с юнУшите? Тактиката ще я бараме ли, примерно да скокнем на нещо по-разчупено като 5-0-5 или 2-4-4 с обърнати крила?
Всички ВЪН!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
TristaNNN написа:Какво става, направихте ли селекцийката? Кой е вътре и кой вън? Или ще мачкаме с юнУшите? Тактиката ще я бараме ли, примерно да скокнем на нещо по-разчупено като 5-0-5 или 2-4-4 с обърнати крила?
modor написа:шивача написа:Sisi 1914 написа:Още първенството не е приключило, а вие за летни трансфери мислите!
И аз това им се чудя? Вместо да мислят когато трябва, те се изхабяват
Няма начин. Ще го караме на двойни кафета
koisa написа:При положение, че подготовката на отбора за новия сезон започва на 8-10 юни, кога се очаква да мислим за трансфери? Сега е момента това ръководства да покаже, че е различно от предишните и поне на 80% да е завърши селекцията преди началото на подготовката. Ако ще влачат играчи пак до септември, направо да отписваме и другия сезон!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ralka_levskarka написа:Sisi 1914 написа:Още първенството не е приключило, а вие за летни трансфери мислите!
Клубът мисли.
blue avalanche написа:Връщаме Найденов, Димитров, Кабов, Нашименто и Ривалдиньо и селекцията е готова.
![]()
![]()
ПП. Лукас Саша напуска Лудогорец. Що не го вземем за десен защитник?
Serafim написа:Мен вече ми е все едно, предив колко непрофесионално изглежда да работи и новото ръководство, макар, че все още имат известен гратисен период, който е до началото на новия сезон, селекция, лагери и тн. За това хич не ми пречи селекцията да е от играчи, като Бакалов, Цветомир Панов, Васил Шопов, Буна, Аралица, Умарбаев, Карагерен и тн.
Етър осигури оставането на трима от най-добрите си футболисти, съобщава клубният уебсайт. Вратарят Христо Иванов, голмайсторът Даниел Младенов и нападателят Иван Петков преподписаха договорите си и ще продължат да обличат етърския екип.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Етър осигури оставането на трима от най-добрите си футболисти, съобщава клубният уебсайт. Вратарят Христо Иванов, голмайсторът Даниел Младенов и нападателят Иван Петков преподписаха договорите си и ще продължат да обличат етърския екип.
Язък, деева ...
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98 и 19 госта