Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот modor » 03 май 2019 09:59

TristaNNN написа:Какво става, направихте ли селекцийката? Кой е вътре и кой вън? Или ще мачкаме с юнУшите? Тактиката ще я бараме ли, примерно да скокнем на нещо по-разчупено като 5-0-5 или 2-4-4 с обърнати крила? :lol:

Всички ВЪН! 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 май 2019 10:00

При положение, че подготовката на отбора за новия сезон започва на 8-10 юни, кога се очаква да мислим за трансфери? Сега е момента това ръководства да покаже, че е различно от предишните и поне на 80% да е завърши селекцията преди началото на подготовката. Ако ще влачат играчи пак до септември, направо да отписваме и другия сезон!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 май 2019 10:20

Връщаме Найденов, Димитров, Кабов, Нашименто и Ривалдиньо и селекцията е готова.
:lol: :lol: :lol:
ПП. Лукас Саша напуска Лудогорец. Що не го вземем за десен защитник?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 03 май 2019 10:22

modor написа:
шивача написа:
Sisi 1914 написа:Още първенството не е приключило, а вие за летни трансфери мислите! :shock:

И аз това им се чудя? Вместо да мислят когато трябва, те се изхабяват :shock:

Няма начин. Ще го караме на двойни кафета :(

Щом се налага...
https://forum.gong.bg/memberlist.php?mo ... ile&u=1387
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 май 2019 10:26

koisa написа:При положение, че подготовката на отбора за новия сезон започва на 8-10 юни, кога се очаква да мислим за трансфери? Сега е момента това ръководства да покаже, че е различно от предишните и поне на 80% да е завърши селекцията преди началото на подготовката. Ако ще влачат играчи пак до септември, направо да отписваме и другия сезон!

Тя подготовката добре започва тогава, ама първенствата масово приключват към края на месец май, а вероятно за новите Бобан, Хаджи, Миятович и Модрич ще има и други мераклии освен Левски, та ще пада яка трансферна борбЪ, която по принцип е продължителен процес - пазарлъци, комисионни, извиване на ръце за пари, интрижки из медиите, визи, хепатит, компромати от младежките години, средношколски снимки по слипче с водка в ръка, домашно насилие над жената и котката, нагласи на привържениците, а междувременно, хоп - септември дошел.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 май 2019 10:38

ralka_levskarka написа:
Sisi 1914 написа:Още първенството не е приключило, а вие за летни трансфери мислите! :shock:

Клубът мисли.

Но само когато се налага :!: :idea:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 03 май 2019 11:41

blue avalanche написа:Връщаме Найденов, Димитров, Кабов, Нашименто и Ривалдиньо и селекцията е готова.
:lol: :lol: :lol:
ПП. Лукас Саша напуска Лудогорец. Що не го вземем за десен защитник?

Черният ти хумор е...ама много черен!!! Не знам само защо забрави бразилската перла в селекцията Луан Виана, който прави фурор в комплекс "Царско село"?!

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 03 май 2019 11:48

Serafim написа:Мен вече ми е все едно, предив колко непрофесионално изглежда да работи и новото ръководство, макар, че все още имат известен гратисен период, който е до началото на новия сезон, селекция, лагери и тн. За това хич не ми пречи селекцията да е от играчи, като Бакалов, Цветомир Панов, Васил Шопов, Буна, Аралица, Умарбаев, Карагерен и тн.

Когато Лудогорец взеха първата си титла бяха сглобили състав именно с подобен тип футболисти. Направиха силен колектив и при едни посредствени Левски и цска взеха титлата. Сега няма да станем шампиони с тези играчи, но ще изпълним 2 важни условия- приличен отбор за 2-ро място с доста скромен бюджет. Така можем да намаляваме дългове и да инвстираме в инфраструктура и методика(най-вече в ДЮШ)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 май 2019 11:55

Етър осигури оставането на трима от най-добрите си футболисти, съобщава клубният уебсайт. Вратарят Христо Иванов, голмайсторът Даниел Младенов и нападателят Иван Петков преподписаха договорите си и ще продължат да обличат етърския екип.

Язък, деева ... :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 03 май 2019 12:02

TristaNNN написа:
Етър осигури оставането на трима от най-добрите си футболисти, съобщава клубният уебсайт. Вратарят Христо Иванов, голмайсторът Даниел Младенов и нападателят Иван Петков преподписаха договорите си и ще продължат да обличат етърския екип.

Язък, деева ... :|

Е, не чак деееева - Цар Иван е контузен, Дани Младенов е дърт, а Христо Иванов е нисък за вратар..... :) тъй че само язък!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Върни се в “Левски”