Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Serafim » 02 май 2019 19:40

Който и да е треньор вероятно не иска сега да поема отбора, а веднага след края на сезона, вкл. и евентуалният бараж. Помним как Петрович смени Стоев в края на сезона и записа няколко загуби и равен. Може и да имаше и една победа, не помня. След края на сезона се смени цял отбор играчи, като за по-голямата част от тях бе ясно доста преди това. Ситуацията сега май е сходна и няма треньор, дето да се набие да води демотивирани играчи в мачове за здраве, ама противниците в които скачат на кръв.
А и още повече ако треньор ще е Хубчев, както се твърди на доста места, ще е още един автогол за Павел Колев, защото първо каза, че Дерменджиев няма да бъде сменян и че с Хубчев разговори не са водени.

Иначе ще е интересно с Хубчев треньор и Херо СТД. Не знам как ще работят заедно. :)

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 02 май 2019 19:52

Няма да работят то е ясно.Погледът им за играта е различен.Реално Хубчев има добри сезони само със Берое.Със национала е сравнително слаб и скромен.А и не показва някакви заложби за развитие.Стереотипен и сумсук.Доказано е че треньор които не се уважава особено със пресата и играчите е пътник още при пристигането.Херо е много по искрен и раздвижен като треньор и човек.Мисля даже че и по голям мотиватор.За мен или тои или Ясен Петров имат бъдеще.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 май 2019 20:08

Въобще не ми го побира акъла т'ва с Хубчев.
Нали сме наясно при първият Х на "Герена" к'во ще се случи ? :?
А как ще реагира Бат' Петьо ?? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 май 2019 21:26

Много се оака ПК с Дерменджиев. Първо със взимането, после с махането. Ако търсиш треньор за 6 месеца не го взимаш него. Ако търсиш някой дългосрочно, не го махаш след 11 мача. Още повече в ситуацията, която е поставен.
И сега ако паднем в баража (което е много вероятно) вината ще е изцяло на ПК.
Ако пък вземе да дойде и Хубчев треньор, направо да си се връща на работа в БФС.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 май 2019 21:33

Не знам защо моя коментар беше изтрит, а тази ОТКРОВЕНА ЛЪЖА
от Serafim » 02 май 2019 18:40
Помним как Петрович смени Стоев в края на сезона и записа няколко загуби и равен. Може и да имаше и една победа, не помня.

си стои... Ама нейсе...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 02 май 2019 21:39

Понеже blue avalanche е виден разбирач и запетайкаджия, е цитирал предходното ми мнение, обаче леко се е объркал и след това гузно го е изтрил, щото няма мъжество просто да каже "извинявай, грешката е моя", аз държа да го кача тук. Щото сме малко общество и е хубаво да се знаем кой колко струва. ;)

Изображение
Та СС е освободен на 13 май, а Петрович назначен на 19 май, като записва загуби от Славия и Берое.
Айде, чиче, не знам кой го гони Алцхаймер... Аз че не помня точните резултати, не ги помня, ама не смесвам сезоните, нито нападам грозно, като теб.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 02 май 2019 21:59

Аз му изтрих мнението. Тук не се толерират подобни нападки към други потребители.
[offtopic]Серафиме ще ти падне батерията :lol:[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 май 2019 22:20

Това за Хубчев и Херо, някакъв майтап ли е :?
Просто не мога да си го представя как ще стане, двамата имат абсолютно различно виждане за футбола като цяло.
А и кой ще го трае Хубчев в Левски, с тоя помиярски стил на игра с десет дефанзивни играча.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 май 2019 22:22

Serafim написа:Понеже blue avalanche е виден разбирач и запетайкаджия, е цитирал предходното ми мнение, обаче леко се е объркал и след това гузно го е изтрил, щото няма мъжество просто да каже "извинявай, грешката е моя", аз държа да го кача тук. Щото сме малко общество и е хубаво да се знаем кой колко струва. ;)

Изображение
Та СС е освободен на 13 май, а Петрович назначен на 19 май, като записва загуби от Славия и Берое.
Айде, чиче, не знам кой го гони Алцхаймер... Аз че не помня точните резултати, не ги помня, ама не смесвам сезоните, нито нападам грозно, като теб.

Та СС е освободен на 13 май

Та последният мач на Стоев е на 15 май срещу Пирин. :o
а Петрович назначен на 19 май, като записва загуби от Славия и Берое.

Старши треньор на отбора срещу Славия и Берое е ... ВНИМАВАЙ СЕГА - Елин Топузаков!
И друг път не се изказвай неподготвен! А, най-добре, не се занимавай със статистика и факти, защото не ти се удава.
Очаквам мъжествено да се извиниш!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 май 2019 22:47

blue avalanche написа:
Serafim написа:Понеже blue avalanche е виден разбирач и запетайкаджия, е цитирал предходното ми мнение, обаче леко се е объркал и след това гузно го е изтрил, щото няма мъжество просто да каже "извинявай, грешката е моя", аз държа да го кача тук. Щото сме малко общество и е хубаво да се знаем кой колко струва. ;)

Изображение

Та СС е освободен на 13 май

Та последният мач на Стоев е на 15 май срещу Пирин. :o
а Петрович назначен на 19 май, като записва загуби от Славия и Берое.

Старши треньор на отбора срещу Славия и Берое е ... ВНИМАВАЙ СЕГА - Елин Топузаков!
И друг път не се изказвай неподготвен! А, най-добре, не се занимавай със статистика и факти, защото не ти се удава.
Очаквам мъжествено да се извиниш!

[offtopic]Човек, кога пак ще пътуваш ? Да отпуснеш малко жилката :) Тук си съсипваш здравето.[/offtopic]

Върни се в “Левски”