Включете в анкетата и опция "Друг", защото аз определено не искам Херо. Предпочитам пред него Яската. Примерно. Чужденец... няма логика, ако наистина искат българи. Трябва да е сърбин, хърватин, нещо експериментално и рисково. За Хубчев съм раздвоен... В Берое се видя, че може да прави от нищо нещо, но му трябва време. А и философията му за футбола е по-близка до тази на Роси, което означава, че може би няма да остане дълго на поста си. Мъри - също му е нужно време.
Така че гласувам за Ясен.
П.С. Чужденец... ако е Йоканович, може.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
metodito написа:Замисляте ли се, че "свиването" на разходи за заплати с една трета (по думите на Колев), всъщност ще остави "Левски", като клубът даващ едни от най-големите заплати. Ако сме давали по 50 000 евро заплата, то една трета или двайсетина хиляди евро, въобще не звучи малко.
50 000 евро взимаше Обертан и то само няколко месеца.Месеците след като преподписа.В момента най-скъпо платен е Мариани(малко под 30 000),Холмар взима 20 00,а Тиам и Паулиньо малко по-малко от исландеца.Всичко друго е на не повече от 10-12 000.
Новият треньор е Хубчев и изобщо не знам защо коментирате други варианти.
За мен Хубчев е многократно по-лошата версия на Роси.
- modor
- Контакти:
metodito написа:Включете в анкетата и опция "Друг".
Ще се нулират гласовете ако променя анкетата. А и не виждам смисъл вече. Хубчев ще е треньор. Херо вероятно ще е спортен.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- metodito
- Контакти:
modor написа:metodito написа:Включете в анкетата и опция "Друг".
Ще се нулират гласовете ако променя анкетата. А и не виждам смисъл вече. Хубчев ще е треньор. Херо вероятно ще е спортен.
ОК. ...относно последната информация, не виждам някъде потвърждение.
sinfen14 написа:Новият треньор е Хубчев и изобщо не знам защо коментирате други варианти.За мен Хубчев е многократно по-лошата версия на Роси.
На мен ми е чудно откъде накъде избраха точно Хубчев?
С националите нито постигна някакви резултати, нито играят добре.

-
Martinez1948
- Контакти:
Re: Martinez1948
Странджата написа:Не се присъединявам към повика ти да се псуваме на лични, но искам да очертая друга гледна точка. Може да даде друга насока на темата тука за съдбата не само на т.н. клубове с национално значение.
През седемдесетте и осемдесетте и донякъде деветдесетте години хората пълнеха стадионите заради лудистката атмосфера, която заменяше за определено време ралността и заради това, че стадионите бяха едно от публичните места, където тя можеше да се създава. Освен това домът не беше място, в което можеш да се включиш в общност, по-голяма от семейството.
Когато времената се промениха, лудистката атмосфера се замени от профанна масова култура, която все повече придобива характеристика на миксирана висока и ниска култура и която все по-малко се различава от профанната масова култура на ежедневието ни. Лудисткото като "освобождаване" от него бе заменено с профанното като израз на свободия, на криво разбрана демокрация и цивилизация. В тези най-бегло очертани условия какви шансове има да оцелее някакъв идеал за "Левски" - да речем. Единствено можем да се върнем към спомените и в тях като в някаква синя Аркадия да търсим убежище от днешното. Да се надяваме на такава Аркадия днес означава да не различава реалност от илюзия. А опитите да оценяваме и предвиждаме са също толкова илюзорни, както възкръсналата синя Аркадия, защото отдавна сме подвластни само на реалността, която осмива всеки опит да бъде променена по простата причини, че ние сме тези, които сме създадени от нея, и не се противим да бъдем такива.
Мнението ти ми хареса адски много...... заради по-бедния ми речник в сравнение с теб никога не съм могъл да опиша ситуацията в която се намираме толкова точно, ясно и кратко както я виждам през мойте очи и чуствам с мойто сърце, но ти я описа прекрасно. Благодаря !
От тук на татък доста пъти ще ти цитирам мнението, но спокойно всички права са запазени
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
- Странджата
- Контакти:
Re: Martinez1948
Ако човек пише с мисълта, че читателят му няма да се промени - разбира се в зависимост от степента на разбраното, но тя винаги е положително число, по-добре е да не пише 
sinfen14 написа:metodito написа:Замисляте ли се, че "свиването" на разходи за заплати с една трета (по думите на Колев), всъщност ще остави "Левски", като клубът даващ едни от най-големите заплати. Ако сме давали по 50 000 евро заплата, то една трета или двайсетина хиляди евро, въобще не звучи малко.
50 000 евро взимаше Обертан и то само няколко месеца.Месеците след като преподписа.В момента най-скъпо платен е Мариани(малко под 30 000),Холмар взима 20 00,а Тиам и Паулиньо малко по-малко от исландеца.Всичко друго е на не повече от 10-12 000.
Тази заплата на Обертан беше трамплина към заплатата в новия му отбор. Не върви да си с 20 х. € и да искаш 80. От 50 е по- нормално. Смятай от кога е подготвян трансфера му. Ние се чудим защо не играе. Пази се от контузии. Някой от Левски тогава каза, че за три дена си намерил отбор. За три, но месеца. Перфектно го изиграха с финягата. Друг е въпросът, че плащаме луди пари на играчи които не играят или играят слабо. Буш с какво се отплаща за 20 х. Е месечно? А Белмонт? Или Луи и Васчук? Паулиньо трябва да си плаща за да играе. Защото показва 20% от КПД- то си. Мариани, Тиам и Рейш толкова си могат. В това число влизат и тройката с изтичащи договори. От 01.06 се завръщат Ривалдиньо, Нашименто и Виана. Все играчи със сериозни заплати. После Пальо Лъжеца (много лъже и все неубедително) заразправял за финансова дисциплина, рестрикции на заплатите, икономии и т.н. Пълни глупости и недомислици. Така накараха и тези които останаха да не играят. Ако го срещна на улицата ще ме кажа, че управлението е сериозна наука която изисква познания в областта, такт, нюх и характер. Не е бла- бла като журналистиката.
wilge написа:sinfen14 написа:metodito написа:Замисляте ли се, че "свиването" на разходи за заплати с една трета (по думите на Колев), всъщност ще остави "Левски", като клубът даващ едни от най-големите заплати. Ако сме давали по 50 000 евро заплата, то една трета или двайсетина хиляди евро, въобще не звучи малко.
Тази заплата на Обертан беше трамплина към заплатата в новия му отбор. Не върви да си с 20 х. € и да искаш 80. От 50 е по- нормално. Смятай от кога е подготвян трансфера му. Ние се чудим защо не играе. Пази се от контузии. Някой от Левски тогава каза, че за три дена си намерил отбор. За три, но месеца. Перфектно го изиграха с финягата. Друг е въпросът, че плащаме луди пари на играчи които не играят или играят слабо. Буш с какво се отплаща за 20 х. Е месечно? А Белмонт? Или Луи и Васчук? Паулиньо трябва да си плаща за да играе. Защото показва 20% от КПД- то си. Мариани, Тиам и Рейш толкова си могат. В това число влизат и тройката с изтичащи договори. От 01.06 се завръщат Ривалдиньо, Нашименто и Виана. Все играчи със сериозни заплати. После Пальо Лъжеца (много лъже и все неубедително) заразправял за финансова дисциплина, рестрикции на заплатите, икономии и т.н. Пълни глупости и недомислици. Така накараха и тези които останаха да не играят. Ако го срещна на улицата ще ме кажа, че управлението е сериозна наука която изисква познания в областта, такт, нюх и характер. Не е бла- бла като журналистиката.
Извинявай,но всички споменати от теб играчи не са взети от новото ръководство.Демек положението е заварено.Какво да направи Колев?Аз смятам,че на лято ще се отървем от всички изброени от теб играчи.Единствено за Луи смятам,че е ОК да остане.А и естествено Тиам и Рейш.Тях пък изобщо не смятам да коментирам.Състава започва от тях.