kingofpop написа:
тогава тотлано надиграхме шампионите на Англия, Франция, Германия и Италия и някакъв пич с голф аватар(сори, ама си ми смешен) да каже ПО НАВИК, че пак е съдийски спечелена...при положение, че от последните 3 титли на Реал 2 лично за мен и са съдийски, но не ми се спори.........е няма как да го приема за нормално това и да остана пасивен, СОРИ
Зарежи тези глупости, мен с подобни тези няма как да ме убедиш в абсолютно нищо. Няма никакво значение как си играл, колко пъти си си подавал топката, колко удара си имал или какъв късмет те е гонило. Говорим за конкретни ситуации.
Като се почне от първата ви купа с елиминирането на Милан и отмяната на редовен гол на жабарите, финала с Арсенал и гола от засада + червения на лемън, след това онзи цирк с Челси при втората купа, преди това продължихте след скандален червен картон на Перси на кампа, не помня в тази или следващата година се случи така, че елиминирахте милан след загуба с 2:0 първия мач след гол от дузпа при топка извън игра (единствената такава ситуация, която съм виждал в живота си и против всякакви правила, макар и да ставаше въпрос за секунда разлика), онази елиминация на Реал М след зверската симулация на ушатото магаре и червения на Пепе, отменения гол в реванша и тн и тн.
Изобщо няма да споменавам цирковете с ПСЖ: )
Няма значение, иначе дали си пасивен или не ми е все тая. Аз никога не съм се притеснявал да споря, дори до откат и ми е все едно дали се съгласяваш или не.
Казвам, че с този треньор за първи път играете футбол и евентуален триумф би бил напълно заслужен за мен и няма да ме дразни. Няма да е плод на дежурния червен картон или някоя скандална дузпа, а на добра стратегия и реализация.
Ако искаш го приемай, ако не искаш .... твоя работа ; )