Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
action66 написа:Моряците са длъжни да опитат.Сериозно и навито.Няма страшно.Ако не успеят ,всеки ще тегли една ...... и живота ще продължи.Но ако успеят и срещу този изкуствен отбор,откраднал чуждо име и играещ в Първа лига по милост,ще бъде вълшебно.Самочувствие за играчите ,настроение за зелена Варна и справедливост за българския футбол.Гледам футбол от 1978 (Световното в Аржентина) и не си спомням някога отбор да е получавал такъв подарък , както това ЦСКА-София,получи от БФС...
Така че кураж моряци! Попътен вятър и три фута под кила! Юнги,вдигнете платната!Пълен напред!
bsz1916 написа:След като победихте Левски и Лудогорец , ще е истинска сензация ако не победите това смешно отборче с едва 3 годишна история при това пребиваващо незаконно в създадената за целта ППЛ . Този мач можете да го загубите само ако треньор ви е александър томаш , а не ИЛИАН ИЛИЕВ . Все пак дано съдия не е Георги Кабаков или депутатчето Стефчо Апостолов , защото те са готови на всичко за ЦСКА - София ( София ) .
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
onegavon написа:Виждам,че цари оптимизъм сред варненци.Само,че напускането на ЛП не е добрата новина за вас, а за нас.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта