Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

bsz1916
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот bsz1916 » 01 май 2019 15:27

specter написа:Така като гледам какво се случва и как се развиват нещата - явно ще е или Херо, или Хубчев, което е абсолютно все тая като цяло. Доста скептично съм настроен към близкото бъдеще на клуба и най-вече спортно-техническите му дейности. Води се (очевидно) трансферна политика без треньор, опциите пък за такъв са... критични. Доста палаво лято се очертава пред ПФК Левски. :lol: Дано ни изненадат с някое друго име. Ама ако може положително.

Като виждам какви ги вършат ръководството и коментарите на някои " Фенове " не ми се вярва Хубчев да се навие да поеме Левски . Не че като треньор не би се справил , но той не е Дерменджиев за да търпи да му се качат на главата и за разлика от него не би ги търпял и месец . Същото , макар и не чак в такава степен важи и за Херо . Не зная и на Божков кога ще му писне . Спомням си че в бившия ЦСКА имаше същата ситуация - някои " фенове " искаха той да дава парите , а те да казват кой да е Директор , треньор и кой да играе . Спомнете си какво стана когато му писна и ги заряза . Началото на края на някогашния ЦСКА започна точно тогава .

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 01 май 2019 15:31

първом викам да се съсредоточим върху края на сезона, т.е. да видим дали ще додрапаме до бараж (все пак има едни 10% шанс да не додрапаме, тъй като в сегашното състояние на отбора да запишем 4 или 5 загуби от оставащите 5 мача не е съвсем невъзможно, ама пепел ми на езика де), второ да вземем и да го спечелим тоя бараж, щото като си спомня баража с Верея и ми настръхва де що косъм имам по тялото
па после селекция и треньор. Ако вариантите са Херо или Хубчев, аз лично съм за Херо - според мен е по-можещия и знаещия като треньор от двамата. Но който и да е, ако не се направи читав колектив (наблягам на колектив повече от колкото на селекция) и ако ще го сменяме края на октомври, началото на ноември...............................

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 май 2019 16:11

Вчера прочетох някъде, че съм бил на мач в Румъния, в момент, в който бях със семейството си в Благоевград. Какво да коментирам?!".

:lol:

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 01 май 2019 16:20

Днес на въпрос на Гол . Бг Хубчев отговаря , че ако почне да коментира всички спекулации няма да му стигне цял ден . Относно публикациите че е бил на мач в Румъния за да наблюдава футболист за Левски , Хубчев поясни че по това време е бил в Благаевград със семейството си . Според мен главната причина за многобройните фалшиви новини и спекулации е в това че Павел Колев сутрин говори едно , вечер друго , а следващия ден - точно обратното .

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 май 2019 16:21

А що не коментира? А да "няял право". Да не му е опрян патлака в главата, че нямал право?
Аз пък не му вярвам, айде да видим ;) . Иначе не виждам Стефан Стоянов за какво би го казал по лайфа.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 май 2019 17:16

Хубчев няма място в Левски

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 01 май 2019 17:22

modor написа:Изображение
Изображение
Кой е този? Да не е някакъв музикант? На мен ми прилича на един АЦ - светкавица - ДЦ.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 май 2019 17:23

Браян Джонсън от AC/DC!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 01 май 2019 17:25

Този разбира от коли и мисля е доста сериозен колекционер на всякакви автомобили.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 май 2019 17:45

Само да попитам ако ние завършим на трето място и Локо Пд вземе купата и завършат на седмо място ще има ли мач ?

Ако ние сме трети и Локо Пд вземе купата и завършат седми срещу кого ще играем бараж ?

Върни се в “Левски”