mikata написа:Какво стана с Холмар нали трябваше в края на април да се прибере и да започва с леки тренировки?
Нещо много голямо затишие за него.Съмнява ме да не са му стегнали багажа и на него и да не го броят вече за брйка
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Какво стана с Холмар нали трябваше в края на април да се прибере и да започва с леки тренировки?
specter написа:Така като гледам какво се случва и как се развиват нещата - явно ще е или Херо, или Хубчев, което е абсолютно все тая като цяло. Доста скептично съм настроен към близкото бъдеще на клуба и най-вече спортно-техническите му дейности. Води се (очевидно) трансферна политика без треньор, опциите пък за такъв са... критични. Доста палаво лято се очертава пред ПФК Левски.Дано ни изненадат с някое друго име. Ама ако може положително.
Kris_men2000 написа:mikata написа:Какво стана с Холмар нали трябваше в края на април да се прибере и да започва с леки тренировки?
Нещо много голямо затишие за него.Съмнява ме да не са му стегнали багажа и на него и да не го броят вече за брйка
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Kris_men2000 написа:Ако вземем някой треньор от школата на Аякс ще е със сто класи над тези двамата хубавци.А и можем да си го позволим.
niki4Him написа:Serafim написа:След месец започваме ударно да привличаме малийци, тунизийци, румънци и пр., а Павката ще каже, че очевидно е било грешка, като е казал, че ще се разчита на българи и млади момчета, която трябва да поправи.
Човече извинявай ама наистина си много зле, смисъл аман от такива фенове, разбира се, че трябва да има нови попълнения и то класни и никой не е казал, че трябва задължително да са българи, напротив и Колев и румънците казаха, че около тях е добре да играят юноши, а само с юноши или само с българи сме за никъде нещо като Слабия ще сме. Друг е въпроса, че явно сега с изплщането на дългове и тн... няма как да се вземат играчи като Минчев или Неделев. А в общи линии други българи почти няма класни. Хубавото е, че за пръв път от мноооого време тези играчи се гледат и на живо, което е голям плюс.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 102 госта