Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Game of Thrones / Игра на тронове

Мнениеот paceto » 30 апр 2019 23:47

Groucho написа:
paceto написа:Тези, които бяха вдигнати около Джон бяха пресни и все още неориентирани,...

Чуе-е-е-е-к :lol: :lol: :lol: :lol: Зашаматени малко, а :?: :lol:

Не се опитвай да оправдаеш всяка критика с някакъв рационален довод. Прав е Tiberius в случая.
Иначе, струва ми се, че прекалено насериозно взимате всеки детайл от една приказна история.

Това също е готино :arrow:
paceto написа:[offtopic]He could have also been warged into the wild boar that killed King Robert, if it were for the good of the realm.[/offtopic]

:lol:

Е това беше в кръга на майтапа и затова го написах така понеже както и ти казваш после се гледа много подробно на нереалистични неща. Той и Рамбо трепе всички съвсем сам навсякъде срещу цели армии, ама никой нищо не му казва и се наслаждава на филма, а за Чък Норис какво да кажем? :lol: Джеки Чан пък ще те пребие по всякакви начини и с всичко каквото му е под ръка и това в реалният живот няма как да те прасне например с дистанционното и ти да се преметнеш назад да правиш кълбета. :lol:

Soulen написа:Няма оправдание за тази излагация. Хората, които сме чели книгите знаем за Краля на нощта и това, че са коствали 10 години десетки хиляди жертви, децата на гората и Азор Ахай само, за да отблъснат мъртвите, кой знае какво още би трябвало да се направи, че да ги избият. Начина по който завърши е обида за киното и най-големия флоп за 21 век, заедно с третата част на Хобит, спрямо хайпа, който е имал. Единствения начин да замажат е някак да върнат мъртвите в играта, и тоя да отива в the nether като демоните от Warcraft, ама де ти такава мисъл в олигофрени феминисти. Промото за следващия епизод обещава буламач, да им е сладко на хората приемащи да поемат всякакви лайна, само защото им е от любимия сериал/филм. То заради такива пада нивото, щото се радват на посредствени неща и на онея не им пука, знаят че всичко ще се гледа.

Те хубаво жертвали са се, ама колко от тези герои всъщност са се доближили до Нощният крал на поне метър? И тук щеше да продължи битката с години ако не го бяха убили, защото щеше да опустоши Зимен хребет и ще се качи на дракона и продължава на юг като ще вдигне още по голяма армия след битката от Север. До столицата има още много замъци и човешки животи, а те щяха да са лесна плячка понеже повечето домове са с по 4000 човека войска т.е. ще мине през тях като парен локомотив и продължава нататък.

Някой назад преди 8000 години бил ли се е 1:1 с него, че да има шанс да го победи? Еми не се е бил и всички са се биели само с армията му или с някои от тези сините, които са му като генерали и могат да съживяват също хора, които да управляват сами.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 30 апр 2019 23:51

Е ти верно ли сравни Троновете с филми на Чък Норис и Рамбо, дето трябва да ми плащат вредни, че да ги гледам. Паце, я кажи си честно откога започна да гледаш сериала ?

Между другото си описал идеалното продължение. Айде не с години още 3 епизода да го бяха били пак ставаше. Можеше и някой интересен метод за убиване да измислят, да се търси специален артефакт или да се направи магия, ритуал...
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 30 апр 2019 23:54

Сравнението е на тематика да не гледате реално не нещата, така както би трябвало да стане в реалният живот.
Това е фантастика и дори да не е от този жанр то телевизията и киното са изкуство, което те кара да попаднеш в един нереален свят и да му се насладиш и важните, харесвани герои винаги или почти винаги побеждават. Не трябва да се търси логика защо например главният герой се е измъкнал без драскотина след като се изправил срещу 20 човека, 30 бродещи или пък че се репчи на дракон. :lol:

Сериала го гледам от сезон 3, но бях хвърлял поглед на сезон 2 и изчаках да излезе целият, за да гледам всичко отначало т.е. два сезона на един път и сезон 3 както си му трябва с излизането му.

Това няма значение от кога го гледам, защото съм изгледал всички сезони сигурно по 4-5 пъти понеже винаги преди нов сезон си правех маратон от самото начало.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 апр 2019 23:55

Бран да го връщат отатък бившия вал, да контролира бъдещите зомбита. Един вид Болвар на сериала да стане. Тъкмо ще има някаква файда от него. След Кейтлин е най-досадният персонаж в цялата история. Въобще Старките, освен Нейно величество, са пълен погром.

paceto написа:Не трябва да се търси логика

Значи може 4-5 сезона докато вървят по акъла на Мартин да се търси логика и да си понасят последствията за извършените глупости, ма вече не? Защо?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 30 апр 2019 23:58

paceto написа:Сравнението е на тематика да не гледате реално не нещата, така както би трябвало да стане в реалният живот.
Това е фантастика и дори да не е от този жанр то телевизията и киното са изкуство, което те кара да попаднеш в един нереален свят и да му се насладиш и важните, харесвани герои винаги или почти винаги побеждават. Не трябва да се търси логика защо например главният герой се е измъкнал без драскотина след като се изправил срещу 20 човека, 30 бродещи или пък че се репчи на дракон. :lol:

Пак те питам, откога започна да следиш сериала, защото първите 4 сезона такива глупости нямаше, дето ги описваш.
Троновете си беше реалистичен филм с елементи на фентъзи, а не лош филм на марвъл.

Аз го гледам от сезон 1 епизод 1 и моментално ми стана любим заради непредвидимостта и оригиналния сюжет и разбира се феноменалната актьорска игра. Тогава никой не го знаеше и си беше супер, комерсиализацията убива киното.
Последна промяна от Soulen на 01 май 2019 00:01, променено общо 6 пъти.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 30 апр 2019 23:59

То няма какво да се управлява и единствено ако някой като лудата Церсей например не създаде нов с помощта на онзи откаченият мейстер. :lol:

Историята ще се повтори и бродещите ще се обърнат пак срещу създателите си както е станало преди 10,000 години с Горските деца, които са го създали, за да се бият срещу първите хора. Не е ясно обаче по каква причина се обръща срещу тях и иска да убие всичко живо що мърда.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 май 2019 00:03

Кат ти казвам, че нищо не знаеш........Ако не завърши с отварящо се синьо око, някъде далеч на Север, докато който там спечели трона празнува победата си, те пък на.

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 май 2019 00:10

Аз сега се замислих дали Дом Глоувър няма да извърти някоя магария по поръчка на Церсей? Ей този юнак за втори път отказва да прати хора в помощ на Джон и в частност на Дом Старк и сега не знам как ще постъпят с него. Първият път отказа да се бие за Джон да си върне дома от Рамзи Болтън, после се закле пред него като Крал на Севера и каза, че ще съжалява цял живот за отказа му първият път. Сега отказа да прати войските си да се бие срещу Краля на нощта и това го казаха още в първият епизод най вече отказва заради Денерис, ама това не е оправдание щом си дал клетва.

Въпроса е сега дали Джон/Санса ще вземат мерки срещу него за това и дали той няма да си помисли, че сега ще отидат за него щом стигне вестта, че са победили? Може да реши да застане на страната на Церсей, защото няма да има друг избор, а се съмнявам да отиде и да моли Старк отново за прошка?

За ей този симпатяга говоря, който единствено от всички не прати войските си макар да разполагат с около 1000 човека, ама все пак е нещо.

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 май 2019 00:13

За кво да ги праща? То кажи-речи всички лордове са се оказали по-умни, че не са ги пратили. Авенджърите биха бай Танос, все тая какви и колко юнаци се мотат покрай тях.

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 май 2019 00:19

Всички ги пратиха освен този и дори малката Карстарк отиде и беше с хората си при засадата с Бран като най вероятно загина. Те най малко имаха намерение да се бият след като Роб обезглави баща им и те напуснаха армията му, а бяха доста около 5000 човека. За капак се биха и срещу Джон под знамената на Болтън с 2500 човека, ама след поражението не е ясно с колко останаха и с колко дойдоха сега в Зимен хребет.

Глоувър отказа заради това, че Джон се сприятели с Денерис и я доведе на Север, ама ако не беше тя то Зимен хребет щеше да падне още в първите 10 минути на битката и всичко приключваше за Севера, а от там и за другите домове по пътя към столицата. Просто нямаше кой да ги спре до столицата, защото никой освен Денерис няма такава армия включително и Церсей, която трябваше да наема 20,000 юнаци.

Надявам се някак си малката Alys Karstark да е оцеляла и да е избягала от битката при защитата на Бран.

Изображение

Върни се в “Свободна зона”