Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот vvessel » 30 апр 2019 14:57

blue avalanche написа:Ми като не ви харесва собственика и ръководството, предложете друг собственик и друго ръководство.

Не можем да избираме собственика, но имаме право да критикуваме. Нали затова е форума.
Ти изглежда си един от малкото които са много доволни от новото управление. На всяка критика се мяташ като Матросов на амбразурата.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 апр 2019 15:06

vvessel написа:
blue avalanche написа:Ми като не ви харесва собственика и ръководството, предложете друг собственик и друго ръководство.

Не можем да избираме собственика, но имаме право да критикуваме. Нали затова е форума.
Ти изглежда си един от малкото които са много доволни от новото управление. На всяка критика се мяташ като Матросов на амбразурата.

Не съм Матросов. Но не съм и ревльо. Толкова ли е трудно да се разбере, че има и среда? И че есенцията на живота не се съдържа в "Който не е с нас, значи е против нас"?
Не съм правил "дисекция" на новото ръководство. Моят ден не започва с преглед на интервютата на П.Колев, В.Божков или който е там...Не съм сталкер и не им ходя по петите. Не съм "абониран" за 50 жълти сайта, само и само да изкопая поредната храчка срещу клуба.
Но с уволнението на Дерменджиев съм АБСОЛЮТНО съгласен. 100%!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 апр 2019 15:43

Павката Колев е подстриган почти нула номер :) За първи път го виждам в този вид! Да не е имало наказание ? Като бат Насо едно време.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 30 апр 2019 17:16

metodito написа:
sinfen14 написа:...на методито за всичко му е виновен Колев и т.н.

...
Стоянович каза нещо, което или излъга или някой друг по веригата е излъгал - че разговори с Латвия е имал СЛЕД като е освободен.
...
Започнах подготовка с Левски, исках да направя отбора по-добър и окомплектован, да заиграем по-добър футбол. Оказа се, че новият собственик има други планове за треньорското място и се разделихме напълно цивилизовано и нормално. Предложението от Латвия дойде 10-15 дни, след като прекратих договора си с Левски.

Тук идва въпроса кога е прекратил договора си с "Левски". И защо, ако Стоянович лъже (в България знаехме, че става треньор на Латвия доста преди да бъде освободен), никой не обори тази лъжа?
...

Аз вярвам на първата информация. Всяка следваща има по малко изкривяване в зависимост от интереса.

"Латвия е предложила 3-годишен договор на треньора на Левски Славиша Стоянович. това става ясно от изявление на президента на местната футболна федерация Каспарс Горшс пред местните медии. Босът твърди, че Латвия няма намерение да плаща компенсация на сините, ако успее да им отмъкне треньора.
“Избрахме кандидат, с когото се споразумяхме по всички точки. Той все още има договор с предишния си работодател, така че не би било коректно да назова фамилията му. Виждаме това като 3-годишно споразумение. Оптимист съм. Дайте малко опвече време, но да достигнем до треньора, който искаме."
https://www.sportal.bg/news.php?news=761924
Мисля, че новият треньор ще бъде обявен в следващите дни. Все още има разговори между треньора и неговия клуб и скоро ще стане ясно как ще свършат. Очакваме с нетърпение бърз и положителен резултат”, казва президентът на латвийската федерация Каспарс Горшс.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 апр 2019 17:28

wilge написа:
metodito написа:

...
Стоянович каза нещо, което или излъга или някой друг по веригата е излъгал - че разговори с Латвия е имал СЛЕД като е освободен.
...
Започнах подготовка с Левски, исках да направя отбора по-добър и окомплектован, да заиграем по-добър футбол. Оказа се, че новият собственик има други планове за треньорското място и се разделихме напълно цивилизовано и нормално. Предложението от Латвия дойде 10-15 дни, след като прекратих договора си с Левски.

Тук идва въпроса кога е прекратил договора си с "Левски". И защо, ако Стоянович лъже (в България знаехме, че става треньор на Латвия доста преди да бъде освободен), никой не обори тази лъжа?
...

Аз вярвам на първата информация. Всяка следваща има по малко изкривяване в зависимост от интереса.

"Латвия е предложила 3-годишен договор на треньора на Левски Славиша Стоянович. това става ясно от изявление на президента на местната футболна федерация Каспарс Горшс пред местните медии. Босът твърди, че Латвия няма намерение да плаща компенсация на сините, ако успее да им отмъкне треньора.
“Избрахме кандидат, с когото се споразумяхме по всички точки. Той все още има договор с предишния си работодател, така че не би било коректно да назова фамилията му. Виждаме това като 3-годишно споразумение. Оптимист съм. Дайте малко опвече време, но да достигнем до треньора, който искаме."
Мисля, че новият треньор ще бъде обявен в следващите дни. Все още има разговори между треньора и неговия клуб и скоро ще стане ясно как ще свършат. Очакваме с нетърпение бърз и положителен резултат”, казва президентът на латвийската федерация Каспарс Горшс.

Аз го помня това, но заради такова нещо УЕФА може да накаже и сърбина и латвийската федерация. Това е същата медия, която излезе със заглавие "Левски се взриви", нали?
все още има договор с предишния си работодател

Леко несъгласувано изречение. Ако имам договор с един работодател в момента, той няма как да ми е бивш...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 30 апр 2019 17:41

12.05/неделя/
Левски - Черно море 19.00

18.05 /събота/
Лудогорец - Левски 18.00

21.05 /вторник/
Левски - ЦСКА-София 18.00

24.05 /петък/
Берое - Левски 20.00

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 30 апр 2019 18:35

metodito написа:
wilge написа:
metodito написа:

...
...

...

Аз го помня това, но заради такова нещо УЕФА може да накаже и сърбина и латвийската федерация. Това е същата медия, която излезе със заглавие "Левски се взриви", нали?
все още има договор с предишния си работодател

Леко несъгласувано изречение. Ако имам договор с един работодател в момента, той няма как да ми е бивш...

Защо трябва да оборваме каквито и да е лъжи?Ситуацията е проста:
Имаме ново ръководство,което не желае да плаща 20 000 евро на заварения треньор.Имаме и треньор,който е разочарован от старото ръководство и е водил преговори с друг клуб(в случая федерация).Ситуацията е win-win.Ние оставяме Стоянович да си се договори с латвийската федерация,в замяна на което се разделяме с него по взаимно съгласие.Така хем не му дължим неустойка,хем той е свободен да си намери нова работа.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 апр 2019 18:39

sinfen14 написа:Защо трябва да оборваме каквито и да е лъжи?

Защото на някои страшно много им се иска ръководството да лъже. Изпитват мазохистичен оргазъм от това. :mrgreen:

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 апр 2019 19:17

sinfen14 написа:Защо трябва да оборваме каквито и да е лъжи?Ситуацията е проста:
Имаме ново ръководство,което не желае да плаща 20 000 евро на заварения треньор.Имаме и треньор,който е разочарован от старото ръководство и е водил преговори с друг клуб(в случая федерация).Ситуацията е win-win.Ние оставяме Стоянович да си се договори с латвийската федерация,в замяна на което се разделяме с него по взаимно съгласие.Така хем не му дължим неустойка,хем той е свободен да си намери нова работа.

Да, това също звучи логично.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 30 апр 2019 19:20

То ръководството лъже за достатъчно неща...
Защо въобще обсъждате такива стари теми, ясно е че Слабиша излъга, ръководството не му пукаше особено и тн.
Сега има и други проблеми, а лъжите продължават и нямат спиране от ПК
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”