Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот vvessel » 30 апр 2019 13:58

Стойчо Стоев си каза, че сме като Райо Валекано и много тука му се разсърдиха. Ама си е прав отвсякъде. Организация, кадри, бюджет и т.н. ни е на трагично ниво. И да доведем читав треньор няма как да стане с неграмотно управление, с куци футболисти и с аматьорски изпълнения като това с Дерменджиев. Все едно Райо да облекат фланелките на Реал и да почнат да играят като тях .
Различни собственици правят едни същи глупости и вече се чудя дали са различни.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 30 апр 2019 14:14

vvessel написа:Стойчо Стоев си каза, че сме като Райо Валекано и много тука му се разсърдиха. Ама си е прав отвсякъде. Организация, кадри, бюджет и т.н. ни е на трагично ниво. И да доведем читав треньор няма как да стане с неграмотно управление, с куци футболисти и с аматьорски изпълнения като това с Дерменджиев. Все едно Райо да облекат фланелките на Реал и да почнат да играят като тях .
Различни собственици правят едни същи глупости и вече се чудя дали са различни.

Преди два дни Райо Валекано победи Реал с 1:0. :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 апр 2019 14:15

:lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 30 апр 2019 14:16

blue avalanche написа:
sinfen14 написа:
Дерменджиев завари един напълно разнебитен отбор.Току що му бяха продали Обертан.След това за капак му махнаха още трима от титулярите.На тяхно място дойде приключилия с футбола Божинов,абсолютно посредствен играч дори за А група като Райнов,35 годишния Живко и младия казах.Е как да стане?

Личното ми мнение е,че Дерменджиев изобщо не трябваше да бъде назначаван.Беше грешен избор.Първо,като цяло аз смятам,че 64 годишен човек не е подходящ за поста старши треньор на Левски.Най-малкото психодиспансерът в който човек попада в клуба не съответстват на годините му.Второ - Чичо Гошо е вероятно последния треньор,който ще тръгне да налага млади играчи.Все пак смяната му след само 3 месеца е абсурдна.Ако сега не се класираме за ЛЕ кой ще е виновен?Дерменджиев?Славиша?Георги Тодоров?С какво Тодоров е по-добър от Дерменджиев?Как сме сигурни,че той ще успее да ни класира за Европа?

Дерменджиев завари един напълно разнебитен отбор.Току що му бяха продали Обертан.След това за капак му махнаха още трима от титулярите.

Айде стига с тез лакърдии, де... Махнали му титулярите... Кога ги махнаха? Я да ни припомниш? И с тези титуляри да не би Дерменджиев да мачкаше???
С какво Тодоров е по-добър от Дерменджиев?

Е, как с каво? Нали искате хора, които "знаят какво е Левски", "закърмени са със синята идея", "осъмвали са на Герена" и т.н. Ми ето ви!!!
Дерменджиев през цялото време се държеше като чуждо тяло. Не съм искал от него да се прави на левскар. Ама това не ти е Л-ц. А той така и не го разбра.
.На тяхно място дойде приключилия с футбола Божинов,абсолютно посредствен играч дори за А група като Райнов,35 годишния Живко и младия казах.

Ако Дерменджиев няма "участие" в тяхното "идване" - за какво ми е такава марионетка? Още една причина да не го искам.
А, ако има "участие" - още по-зле за него!!

Ти или не искаш или не можеш да разбереш,че повечето хора сме съгласни,че Дерменджиев не се справяше.Само,че Дерменджиев не беше главния виновник за да сме на това положение.Айде аз да ти задам един въпрос - Ти смяташ ли,че сега като го няма Дерменджиев нещата ще тръгнат нагоре?След Роси тръгнаха ли?А след Славиша?За по назад няма смисъл да се връщам.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 апр 2019 14:26

sinfen14 написа:Айде аз да ти задам един въпрос - Ти смяташ ли,че сега като го няма Дерменджиев нещата ще тръгнат нагоре?След Роси тръгнаха ли?А след Славиша?За по назад няма смисъл да се връщам.

Ами щом картинката е толкова песимистична - закривай и кой откъде е!!!
Или - на полянката и нов Левски! Ама на никой не му стиска, нали??
Този форум стана бетер БГМАМА! Един непрекъснат хленч.

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 30 апр 2019 14:29

Положението е такова, че и Пеп Гуардиола да ни поеме едва ли ще постигне нещо повече от Дерменджиев в този момент. Играем без централни защитници, с един единствен десен бек на 35 години, без плеймейкър, със Станислав Иванов или иначе казано без дясно крило и имаме един единствен качествен нападател ( другите са за контейнера с боклуци )

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 апр 2019 14:43

ChuckNorris написа:Положението е такова, че и Пеп Гуардиола да ни поеме едва ли ще постигне нещо повече от Дерменджиев в този момент. Играем без централни защитници, с един единствен десен бек на 35 години, без плеймейкър, със Станислав Иванов или иначе казано без дясно крило и имаме един единствен качествен нападател ( другите са за контейнера с боклуци )

Факт. И за какво беше афиширсно, че се борим само за оцеляване, махат се показно футболисти, обявява се намаляване на заплати, отказват футболист от премии и на всичкото отгоре - уволнява се треньора за липса на добра игра и резултати. Малоумие.
Аз се чудя как търпят още Зидан в Реал.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 апр 2019 14:45

Ми като не ви харесва собственика и ръководството, предложете друг собственик и друго ръководство.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 апр 2019 14:46

ChuckNorris написа:Положението е такова, че и Пеп Гуардиола да ни поеме едва ли ще постигне нещо повече от Дерменджиев в този момент. Играем без централни защитници, с един единствен десен бек на 35 години, без плеймейкър, със Станислав Иванов или иначе казано без дясно крило и имаме един единствен качествен нападател ( другите са за контейнера с боклуци )

Ами да стана аз треньор тогава. За половината пари.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 30 апр 2019 14:46

koisa написа:
Nuke написа:
Мъри
Херо
Хубчев
Чужденец

Искам Илиан Илиев или Гочето.

Ако ще е българин искам или Груев, или Киров от Ботев Пд.

От година и половина пиша тук за Илия Груев и се надявам наистина да го видя начело на отбора. Много интелигентен, въпитан и според мен разбира от футбол. Но с него трябва да дойде и промяна на структура и управление, защото иначе и той ще бъде принесен в жертва.

Върни се в “Левски”