Едно полувреме играхме и ви думнахме. Както казах преди да почне мача в тренировачно темпо. Честно казано не го вярвах, все пак вашите при победа се врщаха в борбата за титлата и чакавах да изорат терена и да ни бият, но явно сте по зле от колкото смятах.
Пореден рецитал на Неделев просто си показа кой е най добрия в нашето умряло родно първенство.
Колкото до вашия отбор, според мен играчите не са виновни. Виновен е Пенев който от един не лошо комплектован отбор направи една разпасана команда. Смени цялата защита в последните мачове и сега анархията там е пълна, от баща ми знам, че нещо което работи добре не се бара, а геният реши да бара единственото което при вас работеше добре, а по точно защитата и резултата е налице
31 кръг / Ботев-ЦСКА / 2019-04-29 20:00ч. FT 2:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 31 кръг / Ботев-ЦСКА / 2019-04-29 20:00ч.
Евала на Ботев! Изкъртиха ни зъбите за пореден път! Любо умее да нахъсва играчите и до там. В защита - ТРАГЕДИЯ! При статични положения - ТРАГЕДИЯ! При НЕМ не играехме атрактивно, но нямаше такива грешки в защита! Излишно е да говорим, така няма да стане ...
djd написа:Първо, честито на Ботев за пореден път!
Второ, нека не хвърляме вината изцяло върху Пенев. С пръдня боя не става.
Айде стига оправдания!
Играчите на Ботев с колко класи са над нашите? От три мача, един бе ли проведен като хората.... Ама честно и без пристрастия.
По-слаби подуянци кога сме срещали?
Много бързо забравихме, че започнахме сезона без ЦН и за известно време нямаше здраво ЛК и ДБ.
Този състав е доста по-добре окомплектован от онзи в началото на сезона!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
-
Мислех че имат уговорка Ботев да им пусне за първенството след като им изравниха странно с 9 човека оня ден, ама явно нещо не са се разбрали за точната тарифа. 

Ако ЦСКА бяха повела от дузпа, какъв ли щеше да е резултата?...Да, лош щеше да е - приближаване на 2 точки от...платилия първенството...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Отвратен съм от нашето първенство и действителност - не само футболна! - пък вие си дъвчете тук, защо...кое...кой...кога...
Блазе ви ако си вярвате...
Блазе ви ако си вярвате...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
-
- Контакти:
Mitata написа:MarianDimitrov написа:След този мач, нашите имаха ли очи да отидат пред нашата публика и да пеят с тях ? Или това се случва, само след мач с Бистрица.
Според мен те са уморени и не вярват, че могат да постигнат нещо повече. В този мач Пенев бе длъжен да се опита да изтегли отбора на Ботев в по-предни позиции и да опитаме да вкараме на контри използвайки бързината на Евандро и Енрике. Много праволинейно проведен мач.
То това май, само на Пенев не му беше ясно. Той проповядва владеене на топката, ама с тези играчи, как да владееш топката, като те не могат да си подават и да овладяват. Енрике, тъкмо да овладее и се подхлъзне. Соу един път не съм го видял да овладее добре топката, като му се подаде. Бие се, като в дирек. Ние ги вкараме в тяхната половина и веднага я сгрешим и те с два паса и са ни пред вратата, където един, или двама надиграват цялата ни защита. Омръзна ми да гледам тази, една и съща картинка. Нашето владеене се изразява в пасове между защитниците.
Велик ЦСКА !
delqnski47 написа:Прогнозата ми беше,че ще се осерем някъде във Варна или с Разград на "Армията"Е,по добре по от рано...да не се мъчим.
Ама верно скоро не се бяхме насирали така братче.Направо сране върху насраното.
Ич да не ти пука.

Когато съперниците наоколо са се насрали, някак по-леко минава и твоето насиране...
Аз от години говоря за нещо си, ама няма кой да слуша. Защо играят бездарните негри, а Смоленски не? Защо?
Ботев със скромен бюджет и основно с български играчи в момента са любимците на футболна България. Не защото са били вас, нас или Лц. Или са взели точки от всички пишманлидери. А защото играят СМИСЛЕН И ПРИЯТЕН ЗА ОКОТО ФУТБОЛ!
Ботев реално показва пътя, по който трябва всички да вървят!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Резултатът ми харесва! 

Левски завинаги в моето сърце![