Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2019 20:53

zlatan написа:
blue avalanche написа:
защо написа:Първата работа на г-н Божков в ЦСКА беше да уволни Пенев. След няколко странни назначения, втората, или петата-шестата, беше да уволни Паро и да го смени със Симони за 10 пъти по-голяма заплата. А, както е добре известно, глупакът не се учи от грешките си, след определен брой години, той просто става по-стар глупак.

Ама вие наистина ли смятате, че крупният бизнесмен, мултимилионерът г-н Божков ЛИЧНО се занимава с назначаването и уволняването на някакви си треньори в някакви си футболни клубове??? Понеже си няма друга работа???
Ми хора като Павел Колев и Атанас Караиванов за какво са в клуба тогава? :o

Aтанас Караиванов какво работи в клуба.

Атанас Караиванов заемаше СЪЩАТА длъжност в ЦСКА, когато Божков беше собственик, каквато и Колев при нас. ;) Понеже коментарът беше за действията на Божков в онзи клуб. Добре е да се чете съсредоточено.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 29 апр 2019 20:55

blue avalanche написа:
защо написа:Първата работа на г-н Божков в ЦСКА беше да уволни Пенев. След няколко странни назначения, втората, или петата-шестата, беше да уволни Паро и да го смени със Симони за 10 пъти по-голяма заплата. А, както е добре известно, глупакът не се учи от грешките си, след определен брой години, той просто става по-стар глупак.

Ама вие наистина ли смятате, че крупният бизнесмен, мултимилионерът г-н Божков ЛИЧНО се занимава с назначаването и уволняването на някакви си треньори в някакви си футболни клубове??? Понеже си няма друга работа???

Извинявай, ама ти верно ли мислиш, че те ги решават нещата?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2019 21:06

защо написа:
blue avalanche написа:

Извинявай, ама ти верно ли мислиш, че те ги решават нещата?

Аз сериозно смятам, че работният ден на Васил Божков не започва с думите:
"Дайте ми статистиката от вчерашния мач и кажете на треньора да си стяга багажа! Искам да назначите Г.Тодоров за временно изпълняващ длъжноста. Познавам го добре и смятам, че ще се справи!"

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 апр 2019 21:07

ralka_levskarka написа:
Павел Колев: Абсолютна спекулация, Дерменджиев е треньор на Левски

В момента това не е на дневен ред. Селекцията се прави с участието на Георги Дерменджиев. Излишни спекулации са това",

Дерменджиев: Павел Колев ме увери, че не се предвижда треньорска смяна в Левски

Павел Колев: С Дерменджиев правим планове за следващия сезон, той остава

Жалки са!

Язък,че се интересуваш от футбол. Има още много фурни с хляб да изядеш, за да ти стане ясно, че всички са един дол дренки.
Домуса, Стойкакс, Венци, па и навсякъде по света всички така говорят. Никой няма да ти каже, директно, не сме доволни, можем да го сменим. Още повече, като чичо Гошо се осира, срещу дърварите от Берое, колко още да го чакат, така и така сезона ви е отишъл на кино.
Сега е идеалният момент за нов треньор, да си направи селекция и подготовка и да разкара шлаката, а не в последният момент, както обикновено правите.
Аз залагам на Хубчев 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 29 апр 2019 21:08

Първо действие на Румънската връзка. Когато вземат цялата власт в Левски тогава ще се усетите, но ще е твърде късно. Следва ПК.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 апр 2019 21:25

ivan56 написа:
ralka_levskarka написа:
Павел Колев: Абсолютна спекулация, Дерменджиев е треньор на Левски

В момента това не е на дневен ред. Селекцията се прави с участието на Георги Дерменджиев. Излишни спекулации са това",

Дерменджиев: Павел Колев ме увери, че не се предвижда треньорска смяна в Левски

Павел Колев: С Дерменджиев правим планове за следващия сезон, той остава

Жалки са!

Язък,че се интересуваш от футбол. Има още много фурни с хляб да изядеш, за да ти стане ясно, че всички са един дол дренки.
Домуса, Стойкакс, Венци, па и навсякъде по света всички така говорят. Никой няма да ти каже, директно, не сме доволни, можем да го сменим. Още повече, като чичо Гошо се осира, срещу дърварите от Берое, колко още да го чакат, така и така сезона ви е отишъл на кино.
Сега е идеалният момент за нов треньор, да си направи селекция и подготовка и да разкара шлаката, а не в последният момент, както обикновено правите.
Аз залагам на Хубчев 8-)

Таковата ли има в устата, за да каже "няма да коментирам" ? Къде е гаранцията, че следващият няма да е същият или по-зле? То уж и по-добър от Роси търсехме, ама греда.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 29 апр 2019 21:30

Много излъгани, голям рев, голям морал....първо чичо Гошо трябваше да подпише за 6 (ШЕСТ ) месеца! Колко дългосрочен план ви се вижда това на излъганите? Тука мн ревахте, когато Люпко изостави Левски преди един мач май пак беше срещу Берое, а сега какво очаквахте? Преди мача П К да каже, че сменяме треньора?!? Отделно човека излезе и каза - този треньор беше ГРЕШКА, по - добре да я признаем, отколкото да си държим на принципите и Левски да пропада! Защото видяхме с Делио Роси какво стана- още след петия мач беше ясно, че е грешния треньор, но си го държахме една годинка да ни мъчи.......Само Левски!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2019 21:36

Понеже от Милан са много честни и принципни, не искат да си признаят грешката и са инати, ще оставят Гатузо треньор и в резултат на това няма да се класират за ЕКТ! :twisted:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 29 апр 2019 21:37

Който искат да назначава само без Мъри и Хубчев. По света има толкова млади и нахъсани за изява треньори. Никой няма да е по - скъп или по - зле примерно от Роси или другите след него. Дори да се забави назначението на нов треньор няма да е фатално ако след това резултата е правилния треньор. И друг път съм казвал, че най - важния в един отбор е треньора.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 апр 2019 21:40

Ралке,
не съм фен на Павел Колев, но човекът няколко пъти даде правилния отговор след мачовете и слуховете. Така се прави. Той не трябва да говори от името на феновете или да се поддава на псевдожурналистически провокации, защото имаме един милион мнения, а журналята са боклуци. Пак повтарям - втора поредна навременна смяна на треньор.

Върни се в “Левски”