Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2019 20:14

metodito написа:
Вълчан написа:
sokoleto46 написа:Чичо Гошо беше изпратен да спре Левски като конкурент за шампионската титла и изпълни задачата си.Сега ще отиде пак като помощник в Лудогорец. Другият конкурент ще го видим след 20 минути дали е още в постановката.

Чудесна логика. :shock:

А поведението на отбора в първия мач с тях какво ти говори? Това се повтаря година след година, сезон след сезон. Че онова от Армията ли не убиха? Че Литекс ли? А сега, пак помисли. Макар че ние сме някакъв джоук от години и сме безопасна муха с преклонена главица. Може би именно това ни е спасило да не последваме съдбата на ЦСКА (R.I.P) и "Кърпачев". Щом слушкаш и папкаш, няма проблем.

Т.е Везалов е един много кадърен, иначе, защитник, на който му беше "наредено" да си вкара автогол???
Може би трябва да си го вземем обратно и да го реабилитираме, защото е невинен?
Последна промяна от blue avalanche на 29 апр 2019 20:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 29 апр 2019 20:15

Първата работа на г-н Божков в ЦСКА беше да уволни Пенев. След няколко странни назначения, втората, или петата-шестата, беше да уволни Паро и да го смени със Симони за 10 пъти по-голяма заплата. А, както е добре известно, глупакът не се учи от грешките си, след определен брой години, той просто става по-стар глупак.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

blue_lavina

Мнениеот blue_lavina » 29 апр 2019 20:23

Не ми харесва смятаната на ГД, но така или иначе тя е факт. Точния човек от тук нататък е именно Хубчев. Врял и кипял във футболни битки, спал е със синята фланелка, пил е левскарско мляко, немски възпитаник и т.н. Хубси има едно чудесно качество за новата стратегия на клуба ни: Може да прави от нищо нещо!
Дано той е новия старшия и от нас се иска да дерем гърла за любимия отбор от трибуните
Сърце, душа....... за Левски София

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2019 20:24

защо написа:Първата работа на г-н Божков в ЦСКА беше да уволни Пенев. След няколко странни назначения, втората, или петата-шестата, беше да уволни Паро и да го смени със Симони за 10 пъти по-голяма заплата. А, както е добре известно, глупакът не се учи от грешките си, след определен брой години, той просто става по-стар глупак.

Ама вие наистина ли смятате, че крупният бизнесмен, мултимилионерът г-н Божков ЛИЧНО се занимава с назначаването и уволняването на някакви си треньори в някакви си футболни клубове??? Понеже си няма друга работа???
Ми хора като Павел Колев и Атанас Караиванов за какво са в клуба тогава? :o

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 апр 2019 20:25

blue_lavina написа:Не ми харесва смятаната на ГД, но така или иначе тя е факт. Точния човек от тук нататък е именно Хубчев. Врял и кипял във футболни битки, спал е със синята фланелка, пил е левскарско мляко, немски възпитаник и т.н. Хубси има едно чудесно качество за новата стратегия на клуба ни: Може да прави от нищо нещо!
Дано той е новия старшия и от нас се иска да дерем гърла за любимия отбор от трибуните

Спал на Герена! Много важно уточнение!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 апр 2019 20:26

Какъв невероятен, какъв фамозен Павел Колев!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2019 20:28

W84me написа:
blue_lavina написа:Не ми харесва смятаната на ГД, но така или иначе тя е факт. Точния човек от тук нататък е именно Хубчев. Врял и кипял във футболни битки, спал е със синята фланелка, пил е левскарско мляко, немски възпитаник и т.н. Хубси има едно чудесно качество за новата стратегия на клуба ни: Може да прави от нищо нещо!

Спал на Герена! Много важно уточнение!

Този е маскиран чорбар... Имаше преди един с ник "Тодор Батков". Пишеше същите глупости.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 29 апр 2019 20:30

blue avalanche написа:
защо написа:Първата работа на г-н Божков в ЦСКА беше да уволни Пенев. След няколко странни назначения, втората, или петата-шестата, беше да уволни Паро и да го смени със Симони за 10 пъти по-голяма заплата. А, както е добре известно, глупакът не се учи от грешките си, след определен брой години, той просто става по-стар глупак.

Ама вие наистина ли смятате, че крупният бизнесмен, мултимилионерът г-н Божков ЛИЧНО се занимава с назначаването и уволняването на някакви си треньори в някакви си футболни клубове??? Понеже си няма друга работа???

Aтанас Караиванов какво работи в клуба.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 апр 2019 20:48

Работеше в покойния клуб това, което уж работи Колев при нас в момента, по времето на Божков там.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 29 апр 2019 20:49

zlatan написа:
blue avalanche написа:

Aтанас Караиванов какво работи в клуба.

Никакъв не е,той работи за Диемите,Про медиа гуп мисля,че беше.
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Върни се в “Левски”