Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

sinfen14
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот sinfen14 » 29 апр 2019 19:23

ralka_levskarka написа:
Павел Колев: Абсолютна спекулация, Дерменджиев е треньор на Левски

В момента това не е на дневен ред. Селекцията се прави с участието на Георги Дерменджиев. Излишни спекулации са това",

Дерменджиев: Павел Колев ме увери, че не се предвижда треньорска смяна в Левски

Павел Колев: С Дерменджиев правим планове за следващия сезон, той остава

Жалки са!

Според мен Павел Колев е следващия.Почти съм сигурен,че това решение не е негово и никой не го е и питал.

ПС - Жалко!Имах някакви надежди в новото "ръководство".

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 29 апр 2019 19:23

Павел Колев се осра за отрицателно време, като ръководител на Левски. Краси Усмивката и Русев, като лъжеха следваха една трактовка и всичко, което излезеше срещу клуба, те имаха контра-аргумент и става дума срещу дума. А Колев сам говори сума ти време до последно как няма да има промени и хоп - промяна. Колко неочаквано. Той така категорично отказа на Русев по всички медии, после седна същия ... след две седмици.
Излезе голям шмекер тоя.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 апр 2019 19:36

Вече бившият наставник на Левски Георги Дерменджиев заяви, че е приел стоически решението на ръководството на „сините“ да го освободи. Специалистът коментира, че не съжалява, че е застанал начело на тима от „Георги Аспарухов“ и също така сподели мнение, че Левски има бъдеще. Освен това треньорът не скри, че е останал впечатлен от феновете на клуба.

Припомняме, че по-рано през деня стана ясно, че шефовете на „Герена“ са предприели треньорска рокада. Този ход идва само два дни след поражението на Левски с 1:2 от Берое. За овакантения от Дерменджиев пост се спрягат двама българи и един чужденец.

„При треньорите е така, не се знае колко дълго ще са начело на даден тим. Престоят ми в Левски бе кратък. За периода, в който бях аз, казах и в началото, че няма да се оправдавам. Сега пак няма да се оправдавам. Така се получи, искам само да знаете, че аз съм работил много професионално, искал съм Левски да постигне добри резултати, но в крайна сметка това се е получило и аз вече не съм старши треньор на Левски. С какви емоции може да напусне един треньор отбора, в който е бил? Искам да пожелая успех на клуба, да пожелая на феновете по същия начин да подкрепят отбора“, започна Дерменджиев.

„Първо не съм задавал въпроси за причината за решението за раздялата. Приемам го стоически. Решено е от собствениците. Павел Колев на мен го сведе като информация. Оттам насетне аз не искам да разпитвам защо и как“.

„Аз обичам футбола. Това е моята професия. Искам отбора, в който съм, да играе добър футбол. Феновете са едното нещо, което ме впечатли в Левски. За негативизъм не искам да говоря“.

„Още в началото казах, че трябва да сме реалисти за цялостната обстановка. Знаете каква е. Не искам да я коментирам“

„Независимо какъв е моментът, трябва да има градивност. Не съжалявам в никакъв случай, че съм приел предложението да водя отбора. Левски е емблема, бранд, име“

„Аз бях до днес и желая успех на моите наследници“, продължи Дерменджиев.

„Едни клубове решават да имат спортен директор, други – не. Спортният директор е определена фигура, но в Левски сега е момент на реформации. Така че липсват много фигури“.

„Мисля, че Левски ще върви по правилния път“.

„Сравнения между Левски и Лудогорец не искам да правя. Досега бях треньор на Левски и смятам, че в този клуб има бъдеще“, завърши Георги Дерменджиев.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

sokoleto46
Контакти:

Мнениеот sokoleto46 » 29 апр 2019 19:43

Чичо Гошо беше изпратен да спре Левски като конкурент за шампионската титла и изпълни задачата си.Сега ще отиде пак като помощник в Лудогорец. Другият конкурент ще го видим след 20 минути дали е още в постановката.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2019 19:43

ralka_levskarka написа:

В момента това не е на дневен ред. Селекцията се прави с участието на Георги Дерменджиев. Излишни спекулации са това",

Жалки са!

Да не ти казвам колко пъти Клоп каза, че Коутиньо не се продава... И че Коутиньо е щастлив в Ливърпул. ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 апр 2019 19:48

blue avalanche написа:
ralka_levskarka написа:

Жалки са!

Да не ти казвам колко пъти Клоп каза, че Коутиньо не се продава... И че Коутиньо е щастлив в Ливърпул. ;)

Ами, ако зависеше само от Клоп нямаше да го продаде. Хубаво си му бе казал - ако останеш ще си Легенда. Прав му път ;) И немецът успя да го замени прекрасно. Чакаме Хубси.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 29 апр 2019 19:56

sokoleto46 написа:Чичо Гошо беше изпратен да спре Левски като конкурент за шампионската титла и изпълни задачата си.Сега ще отиде пак като помощник в Лудогорец. Другият конкурент ще го видим след 20 минути дали е още в постановката.

Чудесна логика. :shock:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2019 19:58

mikata написа:
Вече бившият наставник на Левски Георги Дерменджиев заяви, че е приел стоически решението на ръководството на „сините“ да го освободи. Специалистът коментира, че не съжалява, че е застанал начело на тима от „Георги Аспарухов“ и също така сподели мнение, че Левски има бъдеще. Освен това треньорът не скри, че е останал впечатлен от феновете на клуба.

Припомняме, че по-рано през деня стана ясно, че шефовете на „Герена“ са предприели треньорска рокада. Този ход идва само два дни след поражението на Левски с 1:2 от Берое. За овакантения от Дерменджиев пост се спрягат двама българи и един чужденец.

„При треньорите е така, не се знае колко дълго ще са начело на даден тим. Престоят ми в Левски бе кратък. За периода, в който бях аз, казах и в началото, че няма да се оправдавам. Сега пак няма да се оправдавам. Така се получи, искам само да знаете, че аз съм работил много професионално, искал съм Левски да постигне добри резултати, но в крайна сметка това се е получило и аз вече не съм старши треньор на Левски. С какви емоции може да напусне един треньор отбора, в който е бил? Искам да пожелая успех на клуба, да пожелая на феновете по същия начин да подкрепят отбора“, започна Дерменджиев.

„Първо не съм задавал въпроси за причината за решението за раздялата. Приемам го стоически. Решено е от собствениците. Павел Колев на мен го сведе като информация. Оттам насетне аз не искам да разпитвам защо и как“.

„Аз обичам футбола. Това е моята професия. Искам отбора, в който съм, да играе добър футбол. Феновете са едното нещо, което ме впечатли в Левски. За негативизъм не искам да говоря“.

„Още в началото казах, че трябва да сме реалисти за цялостната обстановка. Знаете каква е. Не искам да я коментирам“

„Независимо какъв е моментът, трябва да има градивност. Не съжалявам в никакъв случай, че съм приел предложението да водя отбора. Левски е емблема, бранд, име“

„Аз бях до днес и желая успех на моите наследници“, продължи Дерменджиев.

„Едни клубове решават да имат спортен директор, други – не. Спортният директор е определена фигура, но в Левски сега е момент на реформации. Така че липсват много фигури“.

„Мисля, че Левски ще върви по правилния път“.

„Сравнения между Левски и Лудогорец не искам да правя. Досега бях треньор на Левски и смятам, че в този клуб има бъдеще“, завърши Георги Дерменджиев.

Като го знам как мънкаше след мачове - не може да е "казал" всички тези неща! Все едно Д.Пенев да ги каже... :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 апр 2019 20:05

Става дума за целенасочена кампания от години, от страна на истинския собственик, по сриване на този клуб. "Славизацията" се осъществява не по спортна схема, а по съвсем друга. Някога славен и достоен клуб е превърнат в някакво посмещище и позор. Години наред подтисничество е накарало феновете да се отдръпнат от всичко. Те пак са си слависти. Това не си го избираш ти - на кой клуб да бъдеш фен. Просто една част от тях говорят за клуба си в минало време.

Имаше на предните страници една публикация на Michael Buble. Тя звучи конспиративно и тъ нъ, но според мен има интересни неща, над които да се замислиш. Лично аз не знам как е. Знам, че е целенасочено. Каква е целта точно...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 апр 2019 20:10

Вълчан написа:
sokoleto46 написа:Чичо Гошо беше изпратен да спре Левски като конкурент за шампионската титла и изпълни задачата си.Сега ще отиде пак като помощник в Лудогорец. Другият конкурент ще го видим след 20 минути дали е още в постановката.

Чудесна логика. :shock:

А поведението на отбора в първия мач с тях какво ти говори? Това се повтаря година след година, сезон след сезон. Че онова от Армията ли не убиха? Че Литекс ли? А сега, пак помисли. Макар че ние сме някакъв джоук от години и сме безопасна муха с преклонена главица. Може би именно това ни е спасило да не последваме съдбата на ЦСКА (R.I.P) и "Кърпачев". Щом слушкаш и папкаш, няма проблем.

Върни се в “Левски”