Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот ЕМИЛ » 29 апр 2019 18:58

blue avalanche написа:
ЕМИЛ написа:
blue avalanche написа:Много слаба реакция! Очаквах рязане на вени, греди, демонстрации пред офиса и т.н.
Може би причината е, че Дерменджиев наистина трябваше да бъде разкаран? :mrgreen:

Рали е потресена .Не издържа повече мацката .Драмата е пълна . Шок и ужас дни преди Гергьовден Георги Дерменджиев е принесен като жертвен агнец на разбеснялата се тълпа .Каква футболна драма .

Християнинът е хвърлен на лъвовете!

Развалиха му празниците на човека .

Ситуацията на Герена в една снимка
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 апр 2019 18:59

ЕМИЛ написа:
blue avalanche написа:Много слаба реакция! Очаквах рязане на вени, греди, демонстрации пред офиса и т.н.
Може би причината е, че Дерменджиев наистина трябваше да бъде разкаран? :mrgreen:

Рали е потресена .Не издържа повече мацката .Драмата е пълна . Шок и ужас дни преди Гергьовден Георги Дерменджиев е принесен като жертвен агнец на разбеснялата се тълпа .Каква футболна драма .

Щом на теб ти е кеф да те мятат по върбите си трай. На мен ми омръзна да ни правят на идиоти и да ни се присмиват в лицето колко сме глупави.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2019 18:59

Ozzimozzi написа:
icemanbg33 написа:Мен не ме притеснява толкова уволнението на Дерменджиев колкото самият факт че Колев си лъже безцеремонно. Искам да ви припомня, че още не знаем дали реално сме си платили партие за ЕКТ. Така ни казаха, ама колко е вярно не знам.

Не зная кои пари за ЕКТ визираш, ако става дума за наложената глоба, то УЕФА ще си я "задържат", но виж интересно е какво се случва с дълговете на дружеството, защото няма никаква информация по тази тема, а си спомням как преди биеха тъпаните при всеки платен лев към НАП.

Нямам усещането, че Васил Божков е човек, който "бие тъпани". За каквото и да е...

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 29 апр 2019 19:00

Е то каква файда да платиш някой дълг без да се похвалиш после..

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2019 19:02

ralka_levskarka написа:
ЕМИЛ написа:

Щом на теб ти е кеф да те мятат по върбите си трай. На мен ми омръзна да ни правят на идиоти и да ни се присмиват в лицето колко сме глупави.

Рали, концентрирай се върху живота. :lol: И ще усетиш, че в него има много по-хубави, позитивни и интересни неща, освен футбола. ;)
ПП. Сега и Ливърпул като седнат от двата стола на земята съвсем ще се депресираш... :cry:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2019 19:03

eddie написа:Е то каква файда да платиш някой дълг без да се похвалиш после..

Ми аз, като пазарувам в магазина, редовно си плащам дълга(сметката). Ама не се хваля с това... :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 апр 2019 19:03

ralka_levskarka написа:
ЕМИЛ написа:

Факт е , че при Г.Д. отбора нищо не играеше .Незнам какво толкова драматизираш и се ядосваш .Да се надяваме да не назначат Хубчев , че тогава ще е много зле положението .

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 апр 2019 19:04

blue avalanche написа:ПП. Сега и Ливърпул като седнат от двата стола на земята съвсем ще се депресираш... :cry:

[offtopic]Изобщо няма да се депресирам. Клоп за 3 години толкова много промени клуба, че от Левски срещу него да тичат няма да го стигнат, щото там поне не са Пинокиовци.[/offtopic]

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 29 апр 2019 19:05

blue avalanche написа:
eddie написа:Е то каква файда да платиш някой дълг без да се похвалиш после..

Ми аз, като пазарувам в магазина, редовно си плащам дълга(сметката). Ама не се хваля с това... :)

Не се хвалиш, защото не чакаш да печелиш обществени поръчки..

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 апр 2019 19:06

ЕМИЛ написа:Факт е , че при Г.Д. отбора нищо не играеше .Незнам какво толкова драматизираш и се ядосваш .Да се надяваме да не назначат Хубчев , че тогава ще е много зле положението .

На тъп ли се правиш или нали наистина не разбираш това, което пиша? ОМРЪЗНА МИ ОТ ЛЪЖИ! По-големи букви нямам.

Върни се в “Левски”