Летен трансферен прозорец и контроли 2019-2020 г.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Летен трансферен прозорец и контроли 2019-2020г.

Мнениеот gihuelo » 29 апр 2019 17:55

Г-н Ганчев , знам че четете форума защото когато миналия път си пожелах Занев , вие го взехте след четири дни да тренира на Панчарево :)

Сега за лятото си пожелавам от нашето първенство :
Кристиян Димитров, Неделев, Мане (Етър) , Езе(Локо Пловдив), Желев (Берое),Минчев (Черно Море) иииии.....
Димитър Везалов - на човека му изтича договора с Локо Пловдив ! Сигурен съм че всяко едно негово докосване на топката ще бъде посрещано с овации :)
Дали Перейра ще стои като пета резерва или той е все едно !
Г-н Ганчев , от чужбина ако е възможно докарайте един добър плеймейкър, два леви бека и един вратар ,които да може да рита поне с единия крак! Ако няма от чужбина и Душан Перниш е добър вариант , докато намерите читав.
Г-н Ганчев , това са моите желания ! Мисля че са напълно реални!
:)

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 29 апр 2019 18:05

gihuelo написа:Г-н Ганчев , знам че четете форума защото когато миналия път си пожелах Занев , вие го взехте след четири дни да тренира на Панчарево :)

Кристиян Димитров, Неделев, Мане (Етър) , Езе(Локо Пловдив), Желев (Берое),Минчев (Черно Море) иииии.....
Димитър Везалов - на човека му изтича договора с Локо Пловдив ! Сигурен съм че всяко едно негово докосване на топката ще бъде посрещано с овации :)
Г-н Ганчев , от чужбина ако е възможно докарайте един добър плеймейкър, два леви бека и един вратар ,които да може да рита поне с единия крак! Ако няма от чужбина и Душан Перниш е добър вариант , докато намерите читав.

Като малък писах писма до дядо Коледа с искане ЦСКА да стане шампион. Като гледам и този пост е в подобен стил :) ... по-скоро изчакай Декември и го сложи под изтривалката, белкем сработи за следващия пролетен полусезон :lol: .

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 апр 2019 18:12

Gotzev.88 написа:
gihuelo написа:Г-н Ганчев , знам че четете форума защото когато миналия път си пожелах Занев , вие го взехте след четири дни да тренира на Панчарево :)

Като малък писах писма до дядо Коледа с искане ЦСКА да стане шампион. Като гледам и този пост е в подобен стил :) ... по-скоро изчакай Декември и го сложи под изтривалката, белкем сработи за следващия пролетен полусезон :lol: .

Аз почвам по от рано. :)

CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 30 апр 2019 11:58

Според мен нападателя на Ботев Ф. Доре прави добро впечатление,с класа е над нашия А.Соу.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 30 апр 2019 15:25

+ Добрев от Ботев Плд, който вчера разпиля трима от нашите от ляво на няколко пъти. Ама то като разберат, че го искаме, колко ли милиона ще стане и той...

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 30 апр 2019 15:44

От нашето първенство единствено Минчев от Черно море си заслужава. Само че той ще струва пари, които Ганчев не би дал за него. Надявам се италианеца да доведе качествени попълнения и да се даде малко почивка на Стоилов.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 30 апр 2019 16:23

Gotzev.88 написа:+ Добрев от Ботев Плд, който вчера разпиля трима от нашите от ляво на няколко пъти. Ама то като разберат, че го искаме, колко ли милиона ще стане и той...

Аз не бих си правил подобни изводи. Добрев влезе на смяна. Срещу себе си имаше едва ходещия Турицов, който играе постоянно, без смяна в цикъл сряда-събота. И го мина един-единствен път. За Доре също не бих прибързвал. Вярно, добре си изработи гола, но преди това всичките му опити завършваха с фаул в нападение. Виж, за Кристиян Димитров гласувам с две ръце. Този е машина.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 апр 2019 17:47

ЕКСКЛУЗИВНО: ЦСКА и Ботев (Пд) се разбраха за Неделев!

Тодор Неделев излъга, обяснявайки след мача с ЦСКА защо не се е радвал след гола си. Звездата на Ботев (Пд) смотолеви, че бил изморен. Истината обаче е съвсем друга.

Двата клуба са постигнали преди няколко дни пълна договорка относно идването на халфа в Борисовата градина, разбра БЛИЦ. Писмена такава ще има малко след края на сезона. „Канарчетата” ще изчакат за оферта от чужбина и ако няма нищо, Неделев ще подпише и премине в ЦСКА. :lol: :mrgreen:

Припомняме, че договорка има и за привличането на Кристиан Димитров и е няма да е изненада, ако двамата акостират на „Армията” през лятото.

"Тошко не само, че не се зарадва. Той вдигна ръце, сякаш искаше да каже: "Извинявайте, че ви вкарах". Това го правят повечето играчи, когато се разпишат срещу бившите си отбори. Или срещу такъв, в който ще преминат скоро. Няма как да е уморен и да си вдигне ръцете. В оправданието му няма логика. На реванша за Купата в София Неделев се зарадва истински. Явно след това е постигната договорката с ЦСКА. Вярно е, че от доста време се спекулира с идването му в ЦСКА, но този път нещата изглеждат сериозни", коментират запознати пред БЛИЦ.

http://www.novsport.com/news3139515_1003.html

Айде пак се почна. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 30 апр 2019 22:45

Gotzev.88 написа:+ Добрев от Ботев Плд, който вчера разпиля трима от нашите от ляво на няколко пъти. Ама то като разберат, че го искаме, колко ли милиона ще стане и той...

Ако искате да ви пратиме целия отбор, а?

Не, изобщо не сте нагли, дума да не става....

Вие сте същите като Левски покрай сагата с Тони Ви. МИЛИОН пъти им казах че той не е за тех, не та не, искаме си го. И кво? Нищо, ето кво.

ТОДОР НЕДЕЛЕВ не е за вас! Запомнете какво ви казвам още отсега, преди изобщо да е ясно дали ще премине при вас.
Има определен тип играчи, които пасват само на един отбор и Неделев е един от тях. Петър Зехтински Нумеро дуе.

Да не кажете че не съм предупредил и да мрънкяте колко сте разочаровани.

Бачи Кико ше е луд да дойде при вас при положение че ако играем в Европа тва лято, без проблем ше си уреди трансфер в Европа.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 30 апр 2019 23:13

Цецо Чука написа:

Ако искате да ви пратиме целия отбор, а?

Не, изобщо не сте нагли, дума да не става....

Вие сте същите като Левски покрай сагата с Тони Ви. МИЛИОН пъти им казах че той не е за тех, не та не, искаме си го. И кво? Нищо, ето кво.

ТОДОР НЕДЕЛЕВ не е за вас! Запомнете какво ви казвам още отсега, преди изобщо да е ясно дали ще премине при вас.
Има определен тип играчи, които пасват само на един отбор и Неделев е един от тях. Петър Зехтински Нумеро дуе.

Да не кажете че не съм предупредил и да мрънкяте колко сте разочаровани.

Бачи Кико ше е луд да дойде при вас при положение че ако играем в Европа тва лято, без проблем ше си уреди трансфер в Европа.

Викаш ако зависи от теб трансфери в България няма да има. Ако не се уреди в чужбина... си се пенсионира там от където е тръгнал :). Ние се издържаме от трансфери, вие също. Кръговрат. И никой не е говорил за подаръци, а за реалистични за бг качествотото и стандарт цени. Това едно. Второ, едно е една година в ЕКТ и съвсем друго- всяка година. Едно е да се бориш за 3то, 4то място и съвсем друго да се бориш за първо и второто да е резил. Та от тази гледна точка транфер в чужбина е много по-вероятен от трамплина ЦСКА или Лудогорец, отколкото от вашия.

А Тошко Неделев ми е пределно ясно, че няма да пасне при нас и вината ще е взаимна. Ние имаме твърде големи нереалистични очаквания, че едва ли не някой трябва да е във форма по всяко време във всеки мач, а той избухва в мач, два, после два, три нищо... Ние ще му стопим нервите и той ще стопи нашите.

Върни се в “ЦСКА”