Срещу Рома беше подценяване, срещу вас няма как да стане, освен ако самите вие не се причислявате за отбор от нивото на Рома.
ШЛ: Барселона - Ливърпул 01.05.2019 |22:00| 3-0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
SilentKiller
Re: ШЛ: Барселона - Ливърпул 01.05.2018 |22:00|
По-скоро вие трябва да сте притеснени, защото в ПШ няма ВАР и сте свикнали да ви признават някое голче от засада и др. такива, докато в Ла Лига има ВАР и Барса е подготвена за всичко.
Срещу Рома беше подценяване, срещу вас няма как да стане, освен ако самите вие не се причислявате за отбор от нивото на Рома.
SilentKiller написа:По-скоро вие трябва да сте притеснени, защото в ПШ няма ВАР и сте свикнали да ви признават някое голче от засада и др. такива, докато в Ла Лига има ВАР и Барса е подготвена за всичко.![]()
Не ...вас причислявам от нивото на рома.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
wu_dnica написа:SilentKiller написа:По-скоро вие трябва да сте притеснени, защото в ПШ няма ВАР и сте свикнали да ви признават някое голче от засада и др. такива, докато в Ла Лига има ВАР и Барса е подготвена за всичко.![]()
Не ...вас причислявам от нивото на рома.
усещам по начина, по който пишеш, че до днес си имал надежда за титлата и сега си здраво сдухан и без настроение
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
-
SilentKiller
Щом е така трябва да биете с 5-2 като тях миналия сезон. Лошото за вас е че първия мач е на Кампа, а Клопо си правеше сметката като срещу Сити, Рома и други когато първия мач е у дома да хвърля всичко на макс особено първото полувреме за да вземе солиден аванс и после да устисква преднината и да играе на контри. Тая подредба на мачовете според мен му обърка плановете. Бих ви дал почти двойно по-голям шанс за успех ако първия мач беше на Анфийлд. Сега е по-вероятно ние да ви обухаме особено ако Бога и Канибала се разярят. 
П.П. Не, просто внимавам за да не ме баннат по донос на някой хиперчувствителен докер.
П.П.2. Не помня някога в живота си да съм нямал настроение или да съм имал депресия.
П.П. Не, просто внимавам за да не ме баннат по донос на някой хиперчувствителен докер.
П.П.2. Не помня някога в живота си да съм нямал настроение или да съм имал депресия.
- Liverpool_EC
- Контакти:
kircho_baretata написа:Добре сте се ориентирали за прогнозата гледам.
Аз от скоро пиша в тия форуми и все по-малко желание имам, заради 2-3 фена на Барса, които по инерция са върли фенове и на Сити. Обиди, меко казано нагли изказвания и какви ли не глупости за Ливърпул изляха напоследък. По тази причина се надявам Ливърпул да ги елиминира в два мача.
О те тези са като котенца, в сравнение с предишните боклуци, които Клоп омете от тук с победите си. Ти знаеш ли какво беше тук преди 3,4 години... Беше пълно с омразници и комплексари от всякъде. Тези са последните ентусиасти, понеже Клоп само Барса не е срещал в ЕКТ
- slash1912
- Контакти:
SilentKiller написа:Щом е така трябва да биете с 5-2 като тях миналия сезон. Лошото за вас е че първия мач е на Кампа, а Клопо си правеше сметката като срещу Сити, Рома и други когато първия мач е у дома да хвърля всичко на макс особено първото полувреме за да вземе солиден аванс и после да устисква преднината и да играе на контри. Тая подредба на мачовете според мен му обърка плановете. Бих ви дал почти двойно по-голям шанс за успех ако първия мач беше на Анфийлд. Сега е по-вероятно ние да ви обухаме особено ако Бога и Канибала се разярят.
П.П. Не, просто внимавам за да не ме баннат по донос на някой хиперчувствителен докер.![]()
Не знам как го изчисли ,че реванш на Анфийлд е по-лошия вариант
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
SilentKiller
Ти си толкова глупав, че не е истина. Размерите отдавна са строго регламентирани, това е зрителна илюзия от камерата - ако е по-ниско сложена и терена изглежда по-малък. Бернабеу е със същите размери като Кампа, но камерата винаги е ниско и там също се създава впечатление за по-малък терен. И, да по-лошо е когато реванша е на ваш терен, защото тогава се решава крайния изход и всеки гол на Барса ще тежи повече, защото е на чужд терен. Затова колкото и да изглежда странно е по-добре реванша да не е на твой терен. Вие така отстранихте и Байерн въпреки 0-0 на Анфийлд, защото там в момента в който отбелязахте гол, той беше на чужд терен и Байерн трябваше да вкарва вече 2 гола за да продължи. Ако беше обратното реванша да е на Анфийлд, изравнителния гол на Байерн за 1-1 значеше и предимство и щяха да се приберат в отбрана да пазят резултата, само че мача беше в Мюнхен и им трябваше още 1 гол за 2-1, което означаваше да се оголят в отбрана и така получиха още 2 гола до края на мача.
- paceto
- Контакти:
Той като цяло има предвид, че трибуните са много по близко до тези на стадиона на Барса и това е така по всичките краища на игрището в Англия. Докато при вас например има едно голямо разстояние отзад зад вратите, а в Англия дори нямаш много място да се засилиш за корнер и трябва да се внедриш едвали не в публиката, за да го биеш.
Иначе за илюзията на камерата е така, ама няма това предвид.
Иначе за илюзията на камерата е така, ама няма това предвид.
- insaneboy1
- Контакти:
Всъщност Камп Ноу наистина е с по-големи размери на тревното покритие от другите стадиони, това е само в наш плюс, че бегачите на Клоп ще хабят още повече усилия в гонене на топката докато нашите си я подават в триъгълници.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Не мога да разбера наглостта ви! Какво толкова имате, един гений- факт, ама само един! Останалото пълнеж покрай него. Смея да твърдя че, след отпадането на Юве, ние разполагаме с най-силния колектив в ШЛ в момента, така че предлагам да не бръзате. А и да не забравяте миналата година.