ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) 1:2FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) 1:2FT
Продължаваме с традицията да слагаме хора, които не стават за тези позиции.Райнов-ц.з.Рейш ц.з.-Оголва се центъра.Тиам го разминават , като колче,Няма един, който да даде точен пас.Нямаме човек, който може да центрира!Нямаме човек, който може да надбяга друг.Нямаме играч, който може да излъже друг.Е как да стане!Ние определено сме най-слабият от всички отбори в първата шестица, играещи най-неграмотния футбол.За мен няма да е никаква изненада, ако не се класираме за Европа.Не, че има и за какво де:)
Положителното за мен е Юруков и Мартин Петков, иска време но ще стане.Тиам и Паулиньо са потресес след италианеца, Мариани за мен няма качества за Левски.Сега е времето да се пробват младите, аз лично съм За да се налагат....другото с купуване на Дзвизди го гледаме 10г.Успех и само Левски..... А да Ривалдиньо взимал към 800 хил на година
нямам думи
Михайлов, Холмар , Тиам, Юруков, Костов и Миланов..... Половин отбор имаме + 2-3 млади

Михайлов, Холмар , Тиам, Юруков, Костов и Миланов..... Половин отбор имаме + 2-3 млади
- Kris_men2000
scooool написа:Положителното за мен е Юруков и Мартин Петков, иска време но ще стане.Тиам и Паулиньо са потресес след италианеца, Мариани за мен няма качества за Левски.Сега е времето да се пробват младите, аз лично съм За да се налагат....другото с купуване на Дзвизди го гледаме 10г.Успех и само Левски..... А да Ривалдиньо взимал към 800 хил на година![]()
![]()
нямам думи
И аз съм на това мнение.Но зависи какво ще вземат като качество.Може да стане много по зле положението.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Гледах част от мача ви вчера. И мога да кажа че само юношките ви тичаха, другите спеягаха глагола мотам се. За мен единствения правилен път е да направите като нас, не повече от 2-3 чужденци и другото български играчи които знаят кой е Левски както е при нас от Ботев. И най важното да се спре това привличане на килограм което става при вас всяко лято и зима. И спрете да си разпродавате юношите при първата оферта за над 500 000 имате ресурса да ги задържите за разлика от нас.
Re: ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) , Петък
sin4ec написа:С кои играчи да го направи? Вие слепци ли сте, че нямаме централни защитници?
Райнов, Рейш и Тиам централни защитници ли са?
Бодуров го нямаше един мач и Ловеч се насраха! Без Холмар ние отдавна сме се насрали!
За какъв футбол и анализи говорите всичките тука, като ние нямаме един ЦЗ ?
Вие в кой век живеете?
Отборът е жив организъм, много сложен. Липсите и дупките в дадена зона рефлектират навсякъде, футболът е вече игра на атлетика, техника и интелект. А ние даже нямаме защитници, майко мила...
Анализи не правя, казвам, че присъствието на чичо Гошо в Левски, не дава гаранции за титла и влизане в ЛЕ/ШЛ.
Не съм съгласен, че липсата на Холмар е главната причина за слабата игра на отбора. Може да е причина за част от слабата игра на защитата, но на целия отбор и то през целия сезон е смешно оправдание.
Да, Райнов и Тиам не са цент. защитници, но никой не му е виновен на чичо Гошо, че първо се е съгласил да извадят Яблонски от отбора и второ, че няма доверие в младите ни защитници. Папазов за какво търка пейката?
Рейш си е цент. защитник, вторите му позиции са деф. халф и десен бек. При идването си в Левски сам казва, че най-добре и най-уверен се чувства в ролята на цент. защитник!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
- Контакти:
Странен мач беше. В атака се виждат интересни неща, комбинации с едно докосване, много повече индивидуална свобода на действие, но почти без успех. Горанов, Паулиньо и Костов нямаше кой да ги спре и въпреки това произлезе само един гол.
От друга страна никаква преса в центъра. Тиам и Юруков нямаха никакъв синхрон и по-скоро си пречеха. Много слаба мач изнесе Илия, но каквото такова. Райнов и той, но не е централен защитник.
Загубихме си мача заради липсата на каквато и да е преса.
От друга страна никаква преса в центъра. Тиам и Юруков нямаха никакъв синхрон и по-скоро си пречеха. Много слаба мач изнесе Илия, но каквото такова. Райнов и той, но не е централен защитник.
Загубихме си мача заради липсата на каквато и да е преса.
-
- Контакти:
Оставка на това недоразумение треньора на Левски. По лошо подреден отбор не бях виждал да сега. Нямам думи.
koisa написа:Не съм съгласен, че липсата на Холмар е главната причина за слабата игра на отбора. Може да е причина за част от слабата игра на защитата, но на целия отбор и то през целия сезон е смешно оправдание.
Да, Райнов и Тиам не са цент. защитници, но никой не му е виновен на чичо Гошо, че първо се е съгласил да извадят Яблонски от отбора и второ, че няма доверие в младите ни защитници. Папазов за какво търка пейката?
Точно заради липсата на централни защитници по-читавите дефанзивни халфове се връщат назад и губим центъра на терена. Рейс може да е ц. защитник, но с него и Райнов във центъра притежанието на топката ще е съвсем различно. Дерменджиев да сложи по-силни очила, че тези неща явно не ги вижда. Друг е въпросът, че всеки треньор гледа първо да подсигури защитата.
През второто полувреме имаше 5-6 по-сносни атаки и половината бяха след рейд на Горанов през половината терен, какви точно са претенциите към него не е ясно.
И това безпрецедентно разцепление на сектор Б е резултат точно от намесата на боко банкянската мутра, за тези дето питат. Перчем, взривен стадион и пр.
Даже вече не знам, дали мога да обвиня футболистите. Сравнете състава с този от мачовете през ноември. От него са останали само Костов, Паулиньо, Тиам и Горанов. Липсват Обертан, Цветкович, Яблонски, Холмар, Кабрал, а Рейш играе ЦЗ. Какво има да говорим повече? Папагал Колев с нищо не показва, че става нещо от него, само с привличането на Божи86 показа колко ги разбира тия неща.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Re: ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) , Петък
Elliah написа:Не мога да разбера какво общо има управлението на държавата с некадърността на Левски в мача с Берое. Айде да не ставаме, като едни, дето само от Марс не са им пречили да вземат Шампионската лига...
В полето на Познанието има една Теория на отражението.