ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) 1:2FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) , Петък
Да се не начуди човек, за н-ти път, защо беше смяната на Славиша!

- blue avalanche
- Контакти:
Очаквам "дълбокия анализ" на "стратега" Дерменджиев! 

Трагични сме, само Костов нпоказва нещо футболно другото е леш.
Много намирисва на схема, по която няма да има ЕКТ и после рестарт от В група с изчистени дългове нещо , което Божков смяташе да прави с покойника.
Дано не съм прав.
Играта какво да я кометираме ... браним се срещу чорбое насред Герена, няма флангове. СИ и Павлин гледаха мача от близо, а Мариани едно читаво отигграване нямаше.
Много намирисва на схема, по която няма да има ЕКТ и после рестарт от В група с изчистени дългове нещо , което Божков смяташе да прави с покойника.
Дано не съм прав.
Играта какво да я кометираме ... браним се срещу чорбое насред Герена, няма флангове. СИ и Павлин гледаха мача от близо, а Мариани едно читаво отигграване нямаше.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- blue avalanche
- Контакти:
plmar написа:Да се не начуди човек, за н-ти път, защо беше смяната на Славиша!
Щото със Стоянович не паднахме с 3-1 от Ботев Вр на Герена!

- capitan7321
- Контакти:
Няма как да стане така. Не може в 2019 година да играеш серия от мачове с "централни защитници", които са всъщност опорни халфове...да нямаш един здрав ЦЗ-това не е сериозно!
И Стоев беше в тежка ситуация, но чичо Гошо го нагласиха съвсем: да му ева ма"л"ката, как се играе футбол без централни защитници?
Обидно, но е факт. И двата им гола са вследствие на груби, потресаващи грешки на нашите новоизлюпени и преквалифицирани "ЦЗ". За които те не са виновни-обучени са за друг пост, стараят се и играят, колкото могат да пълнят дупка, изкопана от други...
Това е положението.
И Стоев беше в тежка ситуация, но чичо Гошо го нагласиха съвсем: да му ева ма"л"ката, как се играе футбол без централни защитници?
Обидно, но е факт. И двата им гола са вследствие на груби, потресаващи грешки на нашите новоизлюпени и преквалифицирани "ЦЗ". За които те не са виновни-обучени са за друг пост, стараят се и играят, колкото могат да пълнят дупка, изкопана от други...
Това е положението.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Напълно заслужена победа на Берое и трагичен Левски. Единствено Костов беше на ниво. Райнов биваше на нетипична позиция. Горанов се опита да се надскочи, но не беше достатъчно. Всичко останало пълна трагедия.
Дали е тото или бойкот или нещо друго, не знам, но отдавна не бях ги виждал толкова зле.
Колкото и да е невероятно, но Роси вече липсва на мнозина. Помня миналата година как ги отнесохме с 4:0 в С. Загора.
С тая игра и на баража сме аут, гаранция.
Дали е тото или бойкот или нещо друго, не знам, но отдавна не бях ги виждал толкова зле.
Колкото и да е невероятно, но Роси вече липсва на мнозина. Помня миналата година как ги отнесохме с 4:0 в С. Загора.
С тая игра и на баража сме аут, гаранция.
Какво са правили цяла подготовка ? Два паса не могат да си дадат. Тотални некадърници.
После защо стадионът е празен. Това не е за гледане.
После защо стадионът е празен. Това не е за гледане.
Последна промяна от Eminem на 26 апр 2019 22:44, променено общо 1 път.
- blue avalanche
- Контакти:
Някой може ли да обясни ЗАЩО бяха привлечени Ж.Миланов и В.Божинов???
Защото тук ми надуха главата как Миланов, известен като "Жиката" бил КЛАСА???
и щял да "бетонира" дясната зона...
Божинов, пък, въобще няма да го коментирам!
Защото тук ми надуха главата как Миланов, известен като "Жиката" бил КЛАСА???

blue avalanche написа:Някой може ли да обясни ЗАЩО бяха привлечени Ж.Миланов и В.Божинов???
Защото тук ми надуха главата как Миланов, известен като "Жиката" бил КЛАСА???и щял да "бетонира" дясната зона...
Само с класа не става. Трябва отбор. Футболът е отборен спорт.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!