gihuelo написа:ralka_levskarka написа:Red Warrior написа:Тоя Колев е излъгал като дърт сиганин, че са поискали от ЦСКА минута мълчание. Да нямаш грях и да лъжеш, защото си некадърник и не ти е пукало. Да си го носят на гръб синичките!
Аз не виждам къде споменава името на вашия отбор?Минута мълчание за Сашо Костов? Няма да влизам в дискусия. Искахме да има минута мълчание, не се получи. Това е част от българската футболна култура вероятно. Не искам да влизам в детайли. Мисля, че феновете в сектор „Б” го почетоха достатъчно, както и ние през седмицата. Това е най-малкият проблем”, завърши Колев.
Ралке, името на нашия отбор бе споменато поне от 20 твои съфорумници , които незнайно как стигнаха до заключение ,че не сме искали да има минута мълчание!
Вероятно и от доста други хора , щом клуба излезна с официално становище един час след мача.
Аз имам въпрос, защо не играхте с черни ленти? Това наистина е легенда на българския футбол!
Просто ПК започва да се омазва от лъжи и нищо чудно пропуска от вчера да е негова вина.
Е аз не знаех, че 20 съфорумници са фактор. Аз пък чух, че вината е от по-горе.