ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа ЦСКА-СОФИЯ
127
43%
Равен
41
14%
Победа за Левски
126
43%

Общо гласове: 294

realno
Контакти:

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) , Събота

Мнениеот realno » 20 апр 2019 22:12

alexdb написа:
Player написа:Според Пенев е имало невиждано клане :) :) :) То бива да се излагаш, ама да говориш пълни глупости и да ревеш повече от бебе с колики, си е доста жалко... Добре че е този клоун, та да разсмива след такава скука :mrgreen: Та си го държат там и да си духат супичката вечно :mrgreen:

Човекът си иска дузпа. Че без такава ще счупи предишния си рекорд. Не знам изобщо на оранДЖевите на каква база са претенциите при положение, че до този момент от 6 мача с преките си конкуренти те имат 3 мижави точици и нямат победа. Добре, че срещу всички останали яко ги подпират защото иначе можеше и в шестицата да не са.

На духащия оранджеви супи да му дадат да съдийства един мач, че да му гледаме сеира. Стига е ревал за щяло и нещяло.
Не съм гледал мача, но нямах никакви очаквания, защото материал за нещо повече от това да накараме преименуваните да издухат супата, нямаме. Както казваме през последните 10 г, чакаме следващия сезон.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 20 апр 2019 22:16

blue avalanche написа:Само на мен ли ми се схрува, че Костов, който не е "израснал на Герена", не е "закърмен с левскарско мляко" и не е "заспивал със синята фанелка" играе с МНОГО повече "Сърце и душа за Левски София", отколкото бездарното момченце Ст.Иванов?

Ей,този не спря да го храниш! :lol:
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 апр 2019 22:19

sin4ec написа:
zlatan написа:
Синчец имаш ли инфо за Юруков,Кабов,Найденов и за Мартин Петков.Като казвам инфо познаваш ли тези момчета-характер,физика.Родителите им свестни хора ли са такива неща.
Найденов го гледам сега в Кърджали-много е израснало това момче.

Е, няма как да познавам всички, че и родителите им! :)
Но децата са сериозни, работят много и имат желание да растат! Кабов го знам, любимец ми е, има много хляб в него! Мартин е уникален талант!
Мачове им трябват!

Ивайло в Кърджали публиката го боготвори,да Кърджали е едно -Левски е друго,но много израстна срещу Монтана ги изкърти.Цялата дясна зона е негова.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
сини шампиони

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 0:0 FT

Мнениеот сини шампиони » 20 апр 2019 22:20

Като изключим Статислав Иванов останалите юноши ми се понравиха и няма да бъде грешка поне според мен ако им бъде даден по-голям шанс.
И само Левски оле

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 апр 2019 22:21

zlatan написа:
sin4ec написа:
zlatan написа:
Синчец имаш ли инфо за Юруков,Кабов,Найденов и за Мартин Петков.Като казвам инфо познаваш ли тези момчета-характер,физика.Родителите им свестни хора ли са такива неща.

Но децата са сериозни, работят много и имат желание да растат! Кабов го знам, любимец ми е, има много хляб в него! Мартин е уникален талант!
Мачове им трябват!

Ивайло в Кърджали публиката го боготвори,да Кърджали е едно -Левски е друго,но много израстна срещу Монтана ги изкърти.Цялата дясна зона е негова.

На какъв пост играе в Арда?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 20 апр 2019 22:29

Поздравления за раздаването на отбора, винаги трябва да се борят за всяка топка. Ако имаше двама здрави централни защитници, с Рейс и Райнов по-напред печелехме центъра на терена, а от там без проблеми взимахме и мача. :!:

Костов играе все по-класно, размина се с гола на сезона при гредата. Коментаторчето от Диема се оля, върхът беше като замълча при очевадното нарушение срещу Паулиньо където излизаше на голова позиция, почна да коментира ланшния сняг. От латекса ритаха като диви селяндури, видя се че е важно в отбора да има левскари като Живко да надъхат останалите. Вашчук има качества, можеше да направи нещо интересно, но основната му идея бе да продължи флирта с тролея Бодуров и го направи подобаващо. В общи линии, липсваха един-двама халфове, другото е на ниво.

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 20 апр 2019 22:31

Стойкас и Супата вече прекаляват с тея ревове по съдиите. Няма как, един съдия да е адекватен, знаейки че след мача ще бъде атакуван за най-малкият пропуск. На спортно-техническото ръководство и въобще всички работещи в клубовете трябва да се забрани да коментират съдийството и нарушенията да бъдат санкционирани тежко. Направо съм учуден, че не свириха някоя дузпа или червен картон срещу нас за да зарадват Любо. То чичо Гошо, така или иначе щеше да понесе стоически всяка секира.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 апр 2019 22:33

mikata написа:
zlatan написа:
sin4ec написа:
zlatan написа:

Мачове им трябват!

десен халф,десен бек.Имам чувство че цялата дясна зона да му я дадат ще се справи.В града хората само за него говорят.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 апр 2019 22:36

zlatan написа:
mikata написа:
zlatan написа:
sin4ec написа:
zlatan написа:

Мачове им трябват!

десен халф,десен бек.Имам чувство че цялата дясна зона да му я дадат ще се справи.В града хората само за него говорят.

Мерси,мислех,че играе в центъра.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 апр 2019 22:39

Найденов е много свястно момче, и ще стигне далеч! За жалост много години в школата е играл десен халф, сега трябва да се учи и за бек...но ще се научи! Много е важно за него да се върне в Левски, и Живко да го понаучи на някои пинизи и тънкости в занаята. Те така стават нещата!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”