ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа ЦСКА-СОФИЯ
127
43%
Равен
41
14%
Победа за Левски
126
43%

Общо гласове: 294

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) , Събота

Мнениеот olimpi » 20 апр 2019 20:29

Този мач го захиксихме заради Мариани и Павлин. Трябваше само един от тях да вдигне като хората една топка в наказателното и някой от централните на тирето щеше да си забие автогол.

Иначе сериозно, еваларка на Костов, почти всичко смислено като футбол дойде от него.

НМ си е вратар, Райнов се справи като ЦЗ, Жиката поне си покрива зоната като бек и успешно рендосва протовника, за разлика от сърбето. Луи стои по-добре от Горанката , но в атака е гола вода.

Браво на Юруков, Кали за нашето първенсто е класа. СИ не искам да го виждам повече, докато не си оправи главата. По-добе да пускат Петков.

Мариани и Павлин трябва да са лидери в такива мачове, но бразилчето отнесе доста балтии, а Мариани явно не е боец.

С оглед на лимитирания ни състав и лудогорското съдийство нормален резултат.

Да с Кабралата и Яблонеца с тази правилна постройка и нагласа за мача, си взимахме трите точки.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 апр 2019 20:34

THE G.A.M.E написа:
OOP написа:За мен лично е срамно да играем цял мач за Х срещу ловешката сбирщина......а сега чичо Гошо пак ще обяснява колко е доволен! Е аз не съм!
Правилна тактика и при нормално рефериране щяхме да си ги бием. :|
Нямаме играчите за атакуващ футбол.
Инак ще стане като с Лудугорец на "Герена".

То при правилна тактика всеки бие бе мен. :lol:
Иначе не знам кво щяхте да биете.Чичо Гошо вади последните 15 минути Костов,вкарва Васчука.... :lol:
Слаб мач и за двата отбора.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 20 апр 2019 20:38

Тъп мач. :mrgreen: Жалко за гредата на Костов, много хубав рейд направи и щеше да е хубаво да завърши с гол... За съдията една дума - такова масово свирене на всяко докосване и побутване само в една посока не съм виждал скоро. Другия път да почне да реве от по-рано, белким свирят нещо по-така. А за дузпите им - за колко имаха претенции, че някъде след седмата-осмата спрях да броя. :(
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 20 апр 2019 20:41

Нормален мач между стреснати отбора.Борба и грешни пасове.Намериха се обаче и няколко положения.Наи интересното естествено е коментарите на на оня Пенев......Както винаги неадекватен и смотан като коментари .Защо не видя че неговите ботушари се скъсаха да ритат Паулиньо още със съдииската свирка.Съдията не видя някои ситуации но пък и сините едва ли щяха да имат полза от тях.Доволна точка в предвид че има разлика във класите между 2та отбора.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 апр 2019 20:45

Безобразна игра на двата отбора.
Пълен потрес.
Подобни "продукции" не заслужават и 2К на трибуните.
Ако точката ви радва, да ви е честита ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 апр 2019 20:48

Хубаво е , че не ни биха .Другото хубаво е , че вече трети мач не могат да ни вкарат гол .

Лошото е , че сме мега слаби .Заради страхливия ни треньор .Моментална оставка на същия .

Слабо посетен мач от сините фенове и слаб сектор Б

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 апр 2019 20:50

Ми да се бяхме юрнали, че да ни вкарат гол и да викаш, че сме се оголили. Иванов една топка не може да опази, той нашия го чака гол да вкара..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 апр 2019 20:51

Само на мен ли ми се схрува, че Костов, който не е "израснал на Герена", не е "закърмен с левскарско мляко" и не е "заспивал със синята фанелка" играе с МНОГО повече "Сърце и душа за Левски София", отколкото бездарното момченце Ст.Иванов?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 апр 2019 20:52

ralka_levskarka написа:Ми да се бяхме юрнали, че да ни вкарат гол и да викаш, че сме се оголили. Иванов една топка не може да опази, той нашия го чака гол да вкара..

Ами ние сме Левски и трябва да ги натискаме 90мин

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 апр 2019 20:53

ЕМИЛ написа:
ralka_levskarka написа:Ми да се бяхме юрнали, че да ни вкарат гол и да викаш, че сме се оголили. Иванов една топка не може да опази, той нашия го чака гол да вкара..

Ами ние сме Левски и трябва да ги натискаме 90мин

Ама сме 2019.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”