Този мач го захиксихме заради Мариани и Павлин. Трябваше само един от тях да вдигне като хората една топка в наказателното и някой от централните на тирето щеше да си забие автогол.
Иначе сериозно, еваларка на Костов, почти всичко смислено като футбол дойде от него.
НМ си е вратар, Райнов се справи като ЦЗ, Жиката поне си покрива зоната като бек и успешно рендосва протовника, за разлика от сърбето. Луи стои по-добре от Горанката , но в атака е гола вода.
Браво на Юруков, Кали за нашето първенсто е класа. СИ не искам да го виждам повече, докато не си оправи главата. По-добе да пускат Петков.
Мариани и Павлин трябва да са лидери в такива мачове, но бразилчето отнесе доста балтии, а Мариани явно не е боец.
С оглед на лимитирания ни състав и лудогорското съдийство нормален резултат.
Да с Кабралата и Яблонеца с тази правилна постройка и нагласа за мача, си взимахме трите точки.
ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) , Събота
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- delqnski47
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Правилна тактика и при нормално рефериране щяхме да си ги бием.OOP написа:За мен лично е срамно да играем цял мач за Х срещу ловешката сбирщина......а сега чичо Гошо пак ще обяснява колко е доволен! Е аз не съм!![]()
Нямаме играчите за атакуващ футбол.
Инак ще стане като с Лудугорец на "Герена".
То при правилна тактика всеки бие бе мен.

Иначе не знам кво щяхте да биете.Чичо Гошо вади последните 15 минути Костов,вкарва Васчука....

Слаб мач и за двата отбора.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Тъп мач.
Жалко за гредата на Костов, много хубав рейд направи и щеше да е хубаво да завърши с гол... За съдията една дума - такова масово свирене на всяко докосване и побутване само в една посока не съм виждал скоро. Другия път да почне да реве от по-рано, белким свирят нещо по-така. А за дузпите им - за колко имаха претенции, че някъде след седмата-осмата спрях да броя. 

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Нормален мач между стреснати отбора.Борба и грешни пасове.Намериха се обаче и няколко положения.Наи интересното естествено е коментарите на на оня Пенев......Както винаги неадекватен и смотан като коментари .Защо не видя че неговите ботушари се скъсаха да ритат Паулиньо още със съдииската свирка.Съдията не видя някои ситуации но пък и сините едва ли щяха да имат полза от тях.Доволна точка в предвид че има разлика във класите между 2та отбора.
Безобразна игра на двата отбора.
Пълен потрес.
Подобни "продукции" не заслужават и 2К на трибуните.
Ако точката ви радва, да ви е честита
Пълен потрес.
Подобни "продукции" не заслужават и 2К на трибуните.
Ако точката ви радва, да ви е честита

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Хубаво е , че не ни биха .Другото хубаво е , че вече трети мач не могат да ни вкарат гол .
Лошото е , че сме мега слаби .Заради страхливия ни треньор .Моментална оставка на същия .
Слабо посетен мач от сините фенове и слаб сектор Б
Лошото е , че сме мега слаби .Заради страхливия ни треньор .Моментална оставка на същия .
Слабо посетен мач от сините фенове и слаб сектор Б
- ralka_levskarka
- Контакти:
Ми да се бяхме юрнали, че да ни вкарат гол и да викаш, че сме се оголили. Иванов една топка не може да опази, той нашия го чака гол да вкара..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- blue avalanche
- Контакти:
Само на мен ли ми се схрува, че Костов, който не е "израснал на Герена", не е "закърмен с левскарско мляко" и не е "заспивал със синята фанелка" играе с МНОГО повече "Сърце и душа за Левски София", отколкото бездарното момченце Ст.Иванов?
ralka_levskarka написа:Ми да се бяхме юрнали, че да ни вкарат гол и да викаш, че сме се оголили. Иванов една топка не може да опази, той нашия го чака гол да вкара..
Ами ние сме Левски и трябва да ги натискаме 90мин
- ralka_levskarka
- Контакти:
ЕМИЛ написа:ralka_levskarka написа:Ми да се бяхме юрнали, че да ни вкарат гол и да викаш, че сме се оголили. Иванов една топка не може да опази, той нашия го чака гол да вкара..
Ами ние сме Левски и трябва да ги натискаме 90мин
Ама сме 2019.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]