Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Red_Neck » 19 апр 2019 13:40

delqnski47 написа:[offtopic]Жалко,че форумът няма опция да се абонираш за определен потребител.Като напише нещо някъде и да ти изкача като съобщение. :lol: Иам си 2-3-ма любимци от подуянския подфорум,които с кеф им чета бълвочите.Жалко,че всеки път трябва да влизам при тях да видя дали са писали нещо...[/offtopic]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic]Определено има находки, факт ;)
Някои пишат, като току-що слезли от пилона агентниколаевци ;)
Ако ще изискваме разни работи от отбора и новото ръководство, то трябва и ние да дадем нещо повече от самите нас, а какво по-хубаво да сторим това срещу символа на беззаконието и мутренизацията. Правдата срещу престъпността. Любовта срещу омразата. Доброто срещу злото. Левски срещу Литекс.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 апр 2019 13:41

Red_Neck написа:
delqnski47 написа:[offtopic]Жалко,че форумът няма опция да се абонираш за определен потребител.Като напише нещо някъде и да ти изкача като съобщение. :lol: Иам си 2-3-ма любимци от подуянския подфорум,които с кеф им чета бълвочите.Жалко,че всеки път трябва да влизам при тях да видя дали са писали нещо...[/offtopic]

:mrgreen:
[offtopic]Определено има находки, факт ;)
Някои пишат, като току-що слезли от пилона агентниколаевци ;)
Ако ще изискваме разни работи от отбора и новото ръководство, то трябва и ние да дадем нещо повече от самите нас, а какво по-хубаво да сторим това срещу символа на беззаконието и мутренизацията. Правдата срещу престъпността. Любовта срещу омразата. Доброто срещу злото. Левски срещу Литекс.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Точно за такива моменти съм в тоя форум :lol: Много ми пълни душата,факт :!: :idea:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 19 апр 2019 13:44

Martinez1948 написа:
baraba написа:
Martinez1948 написа:
baraba написа:
Martinez1948 написа:
baraba написа:

Изображение
В нищо не се заблуждават така често хората, както в оценката на собствената си привързаност. - Джейн Остин САМО ЕДНА

Изсмукано от пръстите от всякъде без нито една КОНКРЕТНА цифра

1во този източник дето си дал е толкова меродавен колкото Агент Николай да ти обеснява как на мача левски-Бенфика е имало 50к. на стадиона и още 100к. извън стадиона слушащи мача на транзистори.
2ро Не случайно оставям снимката на НАЦИ-то с конкретна статистика, а ти продължаваш с това че сме били 29-32-100000к.
Щом пълен А и Г и полупразен В и Лъвчета дават 32000 ок. Само ще ти припомня какво каза Иван на полувремето.
И последно ако мислиш, че разни сайтчета, които при наличието на 800 души на стадиона ги записват като 3000 заради статиската ни помага с нещо много ама МНОГО ама МНОГО се лъжеш.
За да решиш един проблем трябва да го дискутираш, да търсиш адекватните причини за създаването му, а не да го заобикаляш и да се правиш, че го няма.
Каза за някаква група от само 20 човека дето не идвала.... мммм само аз лично познавам 20 човека АРМЕЙЦИ, които вече не идват на стадиона, а какво е нужно да стане за да се завърнат е съвсем отделна тема. Но никога не бих ги нарекал предатели и отстъпници.

Този сайт е чисто статистически и се ползва с най голямото признание от подобните си в Бг ... но явно не ти допадат конкретните цифри изложени там ... проблема си е твой. Аз също познавам вече много повече от 20 човека , които заминаха за ЧУЖБИНА и не идват вече на стадиона ... факт ! Както и факта, че твоите приятели от Обеля събираха по едно време до 100-на фена сега и 20 им е голям проблем , а от 100-ната поне 50 се върнаха на Армията ... ;) С идването на Любо и освобождаването на недолюбвания НЕМ и съответно подобряване на стила на игра (армейците обичат нападателния стил) посещаемостта отново се увеличи ... още един факт ... А когато фактите говорят, дори и боговете мълчат !
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 апр 2019 13:58

Преди няколко години имаше едно предаване по БНТ Свят - Ретро футбол, в което излъчваха стари мачове. Та си гледам аз ЦСКА - Шахтьор Донецк от 2001-ва година и ми се дорева. Не само за футболистите, които имахме, победата с 3:0 и най-великият български треньор - Паро Никодимов, но най-вече заради стадиона. Преди 18 години "Армията" изглеждаше много по-хубава, с нови седалки и не толкова порутена от времето. А децата, които тогава са се раждали вече са пълнолетни. Стадиона, базата и ДЮШ за мен трябва да е приоритет номер едно! На временни герои се нагледахме. И какво? Дори да вземем добър футболист до един сезон е вече продаден и почваме отначало. Айде стига толкова!
Последна промяна от Red Warrior на 19 апр 2019 13:59, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 19 апр 2019 13:58

baraba написа:
Martinez1948 написа:
baraba написа:
Martinez1948 написа:
baraba написа:
Martinez1948 написа:

Изображение
В нищо не се заблуждават така често хората, както в оценката на собствената си привързаност. - Джейн Остин

1во този източник дето си дал е толкова меродавен колкото Агент Николай да ти обеснява как на мача левски-Бенфика е имало 50к. на стадиона и още 100к. извън стадиона слушащи мача на транзистори.
2ро Не случайно оставям снимката на НАЦИ-то с конкретна статистика, а ти продължаваш с това че сме били 29-32-100000к.
Щом пълен А и Г и полупразен В и Лъвчета дават 32000 ок. Само ще ти припомня какво каза Иван на полувремето.
И последно ако мислиш, че разни сайтчета, които при наличието на 800 души на стадиона ги записват като 3000 заради статиската ни помага с нещо много ама МНОГО ама МНОГО се лъжеш.
За да решиш един проблем трябва да го дискутираш, да търсиш адекватните причини за създаването му, а не да го заобикаляш и да се правиш, че го няма.
Каза за някаква група от само 20 човека дето не идвала.... мммм само аз лично познавам 20 човека АРМЕЙЦИ, които вече не идват на стадиона, а какво е нужно да стане за да се завърнат е съвсем отделна тема. Но никога не бих ги нарекал предатели и отстъпници.

За този сайт ако покаже, че го*****а са събрали над 250,000 домакинста агитка през сезона ще повярваш ли ? Или гледаме сайта когато ни изнася и в момента в който ни изнася ?
Еми мойте познати нито ходят на Армията нито на мачове на ЦСКА 1948.
Според теб ще си бием ли рекорда от 2016г. на финала с Монтана ? За полуфинала с Ботев ще имали толкова хора https://www.youtube.com/watch?v=L89a3PzL8ek&t=1s ?
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 19 апр 2019 14:24

Martinez1948 написа:
baraba написа:
Martinez1948 написа:
baraba написа:
Martinez1948 написа:
baraba написа:

Изображение
В нищо не се заблуждават така често хората, както в оценката на собствената си привързаност. - Джейн Остин

За този сайт ако покаже, че го*****а са събрали над 250,000 домакинста агитка през сезона ще повярваш ли ? Или гледаме сайта когато ни изнася и в момента в който ни изнася ?
Еми мойте познати нито ходят на Армията нито на мачове на ЦСКА 1948.
Според теб ще си бием ли рекорда от 2016г. на финала с Монтана ? За полуфинала с Ботев ще имали толкова хора https://www.youtube.com/watch?v=L89a3PzL8ek&t=1s ?

"Ако"-вците по принцип не ме вълнуват ;) Но да ти отговоря : Ако са събрали 250 000 домакинска агитка този сайт ще го покаже може би с леко занижение от типа около 247 000 , ако не са събрали 250 000 , а 20 000 , няма да пише 250 000 , а може би около 19 000 ... та толкова с "ако" - вците и този сайт, който до сега за толкова години не се компрометирал и е уважаван от всички ;)
При положение, че ЦСКА се класира на финал за КБ ... стадиона ще се пръска по шевовете , може и да мине рекорда с Монтана или най малкото да го изравни !
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 19 апр 2019 14:36

Red Warrior написа:Преди няколко години имаше едно предаване по БНТ Свят - Ретро футбол, в което излъчваха стари мачове. Та си гледам аз ЦСКА - Шахтьор Донецк от 2001-ва година и ми се дорева. Не само за футболистите, които имахме, победата с 3:0 и най-великият български треньор - Паро Никодимов, но най-вече заради стадиона. Преди 18 години "Армията" изглеждаше много по-хубава, с нови седалки и не толкова порутена от времето. А децата, които тогава са се раждали вече са пълнолетни. Стадиона, базата и ДЮШ за мен трябва да е приоритет номер едно! На временни герои се нагледахме. И какво? Дори да вземем добър футболист до един сезон е вече продаден и почваме отначало. Айде стига толкова!

Много точно, за 18 години сега за първи път се правят сериозни неща : Първо се възстанови Панчерево, като се продължава с модернизирането му, второ се преструктурира ДЮШ и това в най скоро време ще даде добри резултати, трето усилено се работи по стадиона да се направи съвременен и отговарящ на изискванията на УЕФА ... с новия закон за спорта се дават наистина големи възможности за такава реализация ....
Само за текучеството на футболисти в обозримо бъдеще няма да сме отбора задържащ много добрите си футболисти по простата причина, че все още ЦСКА лежи на стари лаври и най привлекателното за футболисти на средно европейско ниво е да сме трамплин, за възраждане на спортната кариера след контузия или африканчета или южноамериканчета да скочат на трамплина и да участват в ЕКТ за да направят трансфер в по голям отбор ... за съжаление , такава е реалността в момента и не мисля, че в скоро време това ще се промени, остава да се надяваме на поне 2-3 сезона задържане на основни футболисти и качествената им замяна с други при възможност още по добри ... еееех размечтахме се нещо ... :mrgreen:
Изображение

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 19 апр 2019 14:48

baraba написа:
Martinez1948 написа:
baraba написа:
Martinez1948 написа:
baraba написа:
Martinez1948 написа:Изображение

При положение, че ЦСКА се класира на финал за КБ ... стадиона ще се пръска по шевовете , може и да мине рекорда с Монтана или най малкото да го изравни !

Айде да се обзаложим ако дори изравним рекорда, аз директно си трия профила тук и повече няма да пиша (не че ми е голям зора й да пише де, но все пак....). Но ако не го ?!?!??!?!?!? Махаш ли профила ?!?!
Изображение Прилагам тази снимка за да ти покажа какво са 35,000 хиляди от А до края на В сектор няма празно, нито седалки нито пътеходи, че дори и в лъвчето от към Б имаше доста хора както и в самият Бтор. плюс 50 човека от Монтана, които не ги бройм.
Само дето да не се окаже на финала 3000-А , 7000- Г и 3000-В и после тука да ми разказваш как сме били 50,000хиляди.
И това само и само да ти докажа, че има отлив на фенове от стадиона не само заради лоша игра , НЕМ, кофти стадион
Аз казвам истината и само истината, защото знам, че само така съм полезен на ЦСКА.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 апр 2019 15:26

Бат Любо преподавал ли е днеска на прескоференцията. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 19 апр 2019 16:09

Martinez1948 написа:
baraba написа:
Martinez1948 написа:
baraba написа:
Martinez1948 написа:
baraba написа:

Айде да се обзаложим ако дори изравним рекорда, аз директно си трия профила тук и повече няма да пиша (не че ми е голям зора й да пише де, но все пак....). Но ако не го ?!?!??!?!?!? Махаш ли профила ?!?!
Изображение Прилагам тази снимка за да ти покажа какво са 35,000 хиляди от А до края на В сектор няма празно, нито седалки нито пътеходи, че дори и в лъвчето от към Б имаше доста хора както и в самият Бтор. плюс 50 човека от Монтана, които не ги бройм.
Само дето да не се окаже на финала 3000-А , 7000- Г и 3000-В и после тука да ми разказваш как сме били 50,000хиляди.
И това само и само да ти докажа, че има отлив на фенове от стадиона не само заради лоша игра , НЕМ, кофти стадион
Аз казвам истината и само истината, защото знам, че само така съм полезен на ЦСКА.

Ти казваш единствено ТВОЯТА истина, такава каквато я виждаш ти от твоята гледна точка и нищо повече ! До тук само "АКО"-вци някакви ... фърганье на боб и опити за гадаене. Това е далеч от ... истината ... МОЯТА истина за реалността! Тези снимчици дето ги постваш , не ме впечатляват с нищо, общо взето почти същото беше и на 70 годишнината, като присъствие с много малка разлика и най вече, като атмосфера, а аз съм бил и на мач на ЦСКА събрал над 70 000 рекорд за България не минат и до ден днешен ... та нека да я даваме по полекичка ;)
Изображение

Върни се в “ЦСКА”