ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- DaNi_mLaDeNoV
- Контакти:
Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) , Събота
Аз съм много надъхан, ще ги бием някак си. Без мен на стадиона тоя път, че имам работа по родния им град от там ще подкрепям колкото мога, а иначе някой да вика и за мен.
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]
metodito написа:realno написа:Jordan1914 написа:Ние сме единствения отбор, който с 3-ма нападатели е възможно да не играе нито един от тях, миналият мач с 4-ма защитници, Тиам игра централен... пълен абсурд е всичко това!!!! Ще ни съсипят оранжевите!
Нямаме нужда от нападатели, докато Преселниците си вкарват автоголове. В тях ми е надеждата.
Да чуем първо Божинката какво има да каже.
Божинката да го бяхме взели за връзка с обществеността, щеше да е по - полезен и да ни излезе по евтино. Или по - добре да разпява сектор Б, защото и там се представа добре с чалгата. Ще успее да надъха наркоманите.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Цецо Чука написа:Кого ше обесите ако и тоя мач паднете?
а) Некой от играчите
б) Чичо Гоши
в) Нема значение, въпроса е некой да го отнесе
Най вероятно Ботев ще го отнесе, щото оранжевите ще са надъхани и ще се хвърлят в реванша. Така че трябва да ни стискаш палци да излязат умърлушени и обезверени.
А за нас е все тая. Победа за престиж. Най много да хванем второ място, което си е като трето.
- metodito
- Контакти:
realno написа:metodito написа:realno написа:Jordan1914 написа:Ние сме единствения отбор, който с 3-ма нападатели е възможно да не играе нито един от тях, миналият мач с 4-ма защитници, Тиам игра централен... пълен абсурд е всичко това!!!! Ще ни съсипят оранжевите!
Нямаме нужда от нападатели, докато Преселниците си вкарват автоголове. В тях ми е надеждата.
Да чуем първо Божинката какво има да каже.
Божинката да го бяхме взели за връзка с обществеността, щеше да е по - полезен и да ни излезе по евтино. Или по - добре да разпява сектор Б, защото и там се представа добре с чалгата. Ще успее да надъха наркоманите.
За съжаление, засега оправдава предварителните ми очаквания.

- metodito
- Контакти:
vvessel написа:Цецо Чука написа:Кого ше обесите ако и тоя мач паднете?
а) Некой от играчите
б) Чичо Гоши
Най вероятно Ботев ще го отнесе, щото оранжевите ще са надъхани и ще се хвърлят в реванша. Така че трябва да ни стискаш палци да излязат умърлушени и обезверени.
А за нас е все тая. Победа за престиж. Най много да хванем второ място, което си е като трето.
Ама ще е пред трупата на Ганчев.

metodito написа:vvessel написа:Цецо Чука написа:Кого ше обесите ако и тоя мач паднете?
а) Некой от играчите
б) Чичо Гоши
Ама ще е пред трупата на Ганчев.
Ама ще е второ

от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
- metodito
- Контакти:
С трима треньори за един сезон и всички други неуредици и проблеми, това ще си е успех отвсякъде.
Jordan1914 написа:Ние сме единствения отбор, който с 3-ма нападатели е възможно да не играе нито един от тях, миналият мач с 4-ма защитници, Тиам игра централен... пълен абсурд е всичко това!!!! Ще ни съсипят оранжевите!
Споко. Срещу тях нападатели не ни трябват. Има си кой да вкара

За жалост се налага тоя мач да паднете приятели.
В голямата схема на нещата, която има за крайна цел прекрасния жълточерен отбор дя вземе купата, червените трябва да спечелят срещу сините.
Нищо лично.
В голямата схема на нещата, която има за крайна цел прекрасния жълточерен отбор дя вземе купата, червените трябва да спечелят срещу сините.
Нищо лично.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:За жалост се налага тоя мач да паднете приятели.
Нищо лично.
Не може ли ние да ги бием , а после и вие да ги биете другата седмица? Така ще ритат за здраве до края и ще имат възможност за ретроспекция и катарзис.