Mitata написа:Викаш допустимо е да се играе съчетание с топка в наказателното поле, по подобие на художествената гимнастика.
Кога това?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Mitata написа:Викаш допустимо е да се играе съчетание с топка в наказателното поле, по подобие на художествената гимнастика.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Martinez1948 написа:А все пак не искате ли чорбата... висок е ако някой не си достига шкафчето може да му помогне, може да гони топки( но само на тренировки), може.... да сменя крушките в съблекалнята както вече казах висок е!!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Ozzimozzi написа:STENLI написа:Aрмейци ще ви дадем титлата,,дайте ни финал за купата срещу буферите
Първо бийте Лудогорец следващият мач и после ще преговаряме.
STENLI написа:гледайте в събота как ще спрем Лудогорец
Цецо Чука написа:Martinez1948 написа:А все пак не искате ли чорбата... висок е ако някой не си достига шкафчето може да му помогне, може да гони топки( но само на тренировки), може.... да сменя крушките в съблекалнята както вече казах висок е!!
Според мен не сте справедливи.
Да, днес беше слабичък, но аз си спомням негови много добри мачове, сега не знам каква е причината за временната му форма, не ви следа толко отблизо.
За разлика от него, ето например наш Радко Терзиев, нали....но по-добре да не говорим за това, че ми се образуват секви видове нерви...
Martinez1948 написа:Цецо Чука написа:Martinez1948 написа:А все пак не искате ли чорбата... висок е ако някой не си достига шкафчето може да му помогне, може да гони топки( но само на тренировки), може.... да сменя крушките в съблекалнята както вече казах висок е!!
Да, днес беше слабичък, но аз си спомням негови много добри мачове, сега не знам каква е причината за временната му форма, не ви следа толко отблизо.
За разлика от него, ето например наш Радко Терзиев, нали....но по-добре да не говорим за това, че ми се образуват секви видове нерви...
Първо чорбата от 20 мача има един-два що годе АДЕКВАТНИ, но чак добри НЕ. От отбора във В група той беше най-слабия, а остана само той и Вальо Антов.
Радо Терзиев не го следя да си призная ама не е възможно да е толкова трагикомичен като нашата юоношка.
Аз с удоволствие чакам НАЦИоналния така и така си е пълен ташак, да видя титулярен състав най-големите некадърници Неможидар Митрев, НЕМОЖИДАР ЧОРБАРОВ, Иван Горанов, Ангел Лясков, Стойчо Атанасов, Влади Гаджев, Иво Главата и тн. малко защитно ще играем ама поне ще се посмеем хубаво ще се посмеем.
Elliah написа:Martinez1948 написа:Цецо Чука написа:Martinez1948 написа:А все пак не искате ли чорбата... висок е ако някой не си достига шкафчето може да му помогне, може да гони топки( но само на тренировки), може.... да сменя крушките в съблекалнята както вече казах висок е!!
Първо чорбата от 20 мача има един-два що годе АДЕКВАТНИ, но чак добри НЕ. От отбора във В група той беше най-слабия, а остана само той и Вальо Антов.
Радо Терзиев не го следя да си призная ама не е възможно да е толкова трагикомичен като нашата юоношка.
Аз с удоволствие чакам НАЦИоналния така и така си е пълен ташак, да видя титулярен състав най-големите некадърници Неможидар Митрев, НЕМОЖИДАР ЧОРБАРОВ, Иван Горанов, Ангел Лясков, Стойчо Атанасов, Влади Гаджев, Иво Главата и тн. малко защитно ще играем ама поне ще се посмеем хубаво ще се посмеем.
Това ако се случи съм склонен да си платя като за финал за шампионска лига да изгледам един мач. Ще ми остане спомен за цял живот.
ПС: А това което направиха новите ръководители на ЦСКА със отбора и треньора донесъл последната купа беше престъпление за мен. Да вземеш едни млади момчета и един искрено вярващ в каузата треньор, да ти донесат купата на страната и после да ги разкараш всичките, като някакви клошари. И за какво? За да ги замениш с подопечните си от оня другия отбор и да накупиш един камион знайни и незнайни емигранти и гастърбайтери, които постигнаха за 3 години....нищо.
Цецо Чука написа:Martinez1948 написа:А все пак не искате ли чорбата... висок е ако някой не си достига шкафчето може да му помогне, може да гони топки( но само на тренировки), може.... да сменя крушките в съблекалнята както вече казах висок е!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта