Аре да разделиме форумите,става ли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Аре да разделиме форумите,става ли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот delqnski47 » 25 ное 2008 21:50

Няма да е лошо червените да си пишем в нашият форум(както сега) сините в техния,жълтите в ония,зелените в ония и т.н.Надявам се коментарите които левскарите и другите които не са от ЦСКА да им е последното писане в този форум!!!ТОВА СЕ ОТНАСЯ И ЗА ЦСКАРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Re: Аре да разделиме форумите,става ли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот Red Army » 25 ное 2008 22:12

Братле то по принцип трябва да си е така , аз лично нямам нищо против вс да пишат където си искат но да се спазва добрия тон ама как да им го обясниш като повечето са на по 15/16 години и имат супер елементарно мислене.

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 25 ное 2008 23:08

Гениално-обаче трдноосъществима. Повечето пишат само заради псувните
Изображение

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 25 ное 2008 23:31

Добре бе, момчета що не го кажете това на инфантилните чорбари като си пишат лайната за Гунди, а? А се сещате когато и другите почнем да серем. Ами можем - ДА! И докато вие серете в нашия форум и ние ще серем. Такава ни е държавицата, такова ни е и мисленето. Аз много акъл нямам и ми е през кура, ама съм за това да има уважение и респект към противника, но с тези лайна само това е начина.

И тема в защита на Бербатов бях пуснал преди няколко дни в нашия форум. Това за тези дето ще кажат, че само говоря. Но като плюе сганта върху нас не очаквайте да се правим, че вали дъжд. Не сме добри вълци!!!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”