Благодаря ти Люси за всички радостни мигове , благодаря ти , че даде толкова много на Левски !!!
НА ДОБЪР ЧАС!!!
Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Случаят "Иван Цачев"
Пускам тази тема,защото напоследък сякаш се позабрави за това момче,за което наистина ми е супер жал.Талантлив,юноша на отбора,не виждам причина да не попада в сметките на Гонзо и спортно-техническия щаб.През есента се говореше,че ще си го върнем,а сега не става и въпрос за него.Някой знае ли какво става с това момче,има ли яснота около бъдещете му?Аз лично мисля,че спокойно може да замести играч като Георги Христов,да не говорим,че е по-млад и публиката си го обича.
Re: На добър час Лусио! Завинаги един от нас!
Хиляди благодарности и от мен.Единствения зашитник в БГ който умее да центрира.На добър час,Лусио.
LEVSKI_FOREVER
Re: Случаят "Иван Цачев"
Явно не гледаш мачове на Пирин .. Още при Шенсой стана резерва.След 2та си гола срещу Славия и Литекс не игра на ниво и Дани Пеев започна да играе вместо него ..
Това е чувството,което в нас гори ..

Завинаги един от нас Лусио, успехи за напред и винаги си добре дошъл на Герена!!! САМО ЛЕВСКИ!!!
Просто каквото и да се каже ще бъде малко, спомням си когато дойде първият път на проби и нашите го върнаха, след това го взеха Черно море и там показа какво може, не случайно е играл в Бетис и Бенфика, личеше си по всичко в ирата му, класа самочувствие, центриране, дори и удар.Спомням си пробива, който направи на мача с Киево там и удара след това, уникалните отигравания по тъча, финтовете и хъса за игра.Невероятен играч и Левскар.Лусио, благодаря ти за вярната служба в любимият отбор, за радостите и незaбравимите мигове и разбира се за това уникално центриране срещу Удинезе, след този гол бях навън и крещях, а това не се забравя никога.Завинаги един от нас, САМО ЛЕВСКИ!!!
велизар4о: днес се състоя контролна среща между Пирин- разлог която завърши 2-0 за Пирин, Цачев игра блестящо в този мач въпреки че не можа да отбележи гол, Грозданов ще разчита на него в нападение така че до края на сезона ще играе в Пирин пожелавам му да вкара много голове, така че не се притесняваи момчето се развива доста успешно
OFK PIRIN
Блестящ е значи. Браво 

Незнам колко блестящ е бил на контролата с Разлог, но цяла есен беше кръгла нула ! Изключвам двата мача в началото, когато направи головете ... Гледам редовно "Пирин" и вашето момче не блести с нищо ! По едно време имаше проблеми и с килограмите ... Не харесвам Георги Христов, но от това, което показва цяла есен в "Пирин" - Цачев е далеч и от класата на Георги Христов ...
Млад е, дано се развива ... Аз обаче не съм оптимист за него.
За клуб като "Левски" засега това момче няма нужната класа ! Съжалявам, ако съм ви разочаровал, но това е обективната истина по състоянието на Цачев ...
Последна промяна от marmi52 на 30 яну 2010 18:58, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- Бижутера
- Контакти:
Слаб е Цачев...кво го величаете толкова? Вкара два гола за Пирин в началото и после цял полусезон спа...ако имаше качества щеше да остане в Левски!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!