ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа ЦСКА-СОФИЯ
127
43%
Равен
41
14%
Победа за Левски
126
43%

Общо гласове: 294

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) , Събота

Мнениеот 1914.1902 » 15 апр 2019 13:59

mikata написа:Мач за обиграване на състава за новия сезон! Паулиньо и Мариани май са с контузии след мача с Разград :roll:

Колко години вече ''обиграваме'' състава за новия сезон ?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 апр 2019 14:12

И тук очаквам 50+ страници и то след изтриване на поне 10 с обидни квалификации.
Иначе за мача очаквам здрава битка и не очаквам мача в сряда на оранжевите да им повлияе. Назначиха си Ники - Лекето за мача с Ботев, който е придворен на Ганчев и не един път ни е рязал главата срещу ловчанлии. Сега Ботев ще бъдат обезкостени още първия мач, за да няма проблеми в следващия. Така ще могат да запазят сили за нас и да не се налага да се пестят за реванша. Сигурен съм че първото полувреме ще се хвърлят здраво като срещу Лц за да вземат аванс и да го пазят второто.
Поне в защита се връщат Живко, Рейш и Луи и ще бъде малко по-спокойно отзад. Дано пуснат Юруков на място на Райнов и Петков на мястото на Иванов. Паулиньо ако е контузен , Мариани да ходи на крилото и на негово място Васчук. Той поне се опитва да стреля към вратата, докато Мариани игра като застрелян последния мач. Дали заради бонуса който не взе или нещо друго, но беше един от най-слабите заедно с двете ни крила.

Потребителски аватар
CSKA_99
Контакти:

Мнениеот CSKA_99 » 15 апр 2019 14:20

След снощи предполагам, че Любо ще запази сили за Ботев и купата, а в ППЛ - каквото стане. Много картони и 0:0/1:1 си мисля :roll:

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 15 апр 2019 18:17

Много ми е интересно колко опулени и назобени със сироп за кашлица ще са Тирето. Особено Бодуров. Направо ще му изкокнат зъркалите от орбитата им.Ще има скандали,яко ритане като катъри от страна на тиретата а за нас бол жълри и тук таме червени картони.Мача трябва да си го вземат по всякакъв незаконен начин(те по друг начин няма как да го вземат).
Надявам се от злоба да прегреят и да превъртат и да ги ударим доволно и с кеф едно 0:3.КАЗАХ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 апр 2019 18:46

При толкова наказани и контузени чичо Гошо по-добре да пусне Цветкович дясно крило.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 15 апр 2019 19:54

Левски ще бие с 3 на 0 ама аз много не познавам и може да се случи обратното.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 15 апр 2019 20:37

Понеже ми изчезна едно мнение....резултатът може би ще е 3-1 за оранжевите.Кофти защита....кофти халфове.....един Костов които не може винаги да носи отбора на гърба си.Михаилов направи 2 грозни грешки като по чудо без гол.Да не говорим как изгледа удара на Моци във гредата.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 15 апр 2019 21:03

Вълчан написа:Понеже ми изчезна едно мнение....резултатът може би ще е 3-1 за оранжевите.Кофти защита....кофти халфове.....един Костов които не може винаги да носи отбора на гърба си.Михаилов направи 2 грозни грешки като по чудо без гол.Да не говорим как изгледа удара на Моци във гредата.

Вълчане ти какво очакваше?Михайлов да се качи на гредата и да я хване.Той не е прилеп.Пусни си мачове на Нойер.Да Хея.и други най добри вратари и ги гледай колко тъпо гледат когато има удари в гредите им.Тези удари са невъзможни за реагиране камо ли да бъдат уловени.Все пак вратарите не са супермени.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 15 апр 2019 21:20

Имам един въпрос към тези от вас, които са си купили/купували билети за тоя мач през глупавия сайт besttickets... След като платите до колко време изпращат е-билетите на имейл и получавате ли потвърждение за покупката?
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 апр 2019 22:40

Малко е рано за коментари, предвид това, че все още не знаем какво е положението с нашите контузени момчета Павлинчо и Марианчо, от които до голяма степен зависи синята атака. Освен това, крадците на идентичности имат мач в Пловдив, от който също е възможно да произходят контузени или наказани.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”