ППЛ: Левски - Лудогорец / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
104
35%
Х
57
19%
2
138
46%

Общо гласове: 299

ikar
Контакти:

Re: ППЛ: Левски - Лудогорец / 0:2 FT

Мнениеот ikar » 15 апр 2019 10:23

Без да се навлиза в каквито и да е полемики и задълбочени анализи, може да стигнем до две явни заключения.
- Не е нормално най-слабият футболист на терена да е капитан на синият отбор???????
- не е нормално един от най-добре играещите/Юруков/ да бъде пренебрегван постоянно и непрекъснато.
Дошло е време разделно и крайно наложително за се отсее семето от плявата - няма млади и стари,няма българи и чужденци. Преценка единствено и само на базата на футболни качества и потенциал.
Всичко останало са думи без покритие.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: ППЛ: Левски - Лудогорец (14.04.2019 год.)

Мнениеот modor » 15 апр 2019 11:00

miro_rz написа:
Elliah написа:
miro_rz написа:
Elliah написа:Аре Модор да се прибира да разкара малко плявата, че тука стана трагично вече.

Дано не е пича паднал от тунела ! :lol:

Божков и Домусчуев дали не ядат и пият на една маса сега , пък Ние да си чешим езиците ! :roll:

Ти да не мислиш, че Ганчев е на друга маса? Хляб и зрелища! :)

Може пък да не е поканен ! :)

[offtopic]Взех да се притеснявам за Модор ![/offtopic]

Тук
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 апр 2019 11:02

Това момче дето го пуснаха ляв бек, единия Петков, каква му е титулярната позиция, знае ли някой? За малкото време което игра ми хареса.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 апр 2019 11:23

vvessel написа:Това момче дето го пуснаха ляв бек, единия Петков, каква му е титулярната позиция, знае ли някой? За малкото време което игра ми хареса.

Нападател. Крило, мисля. Защо не започна вместо Стаси е тайна. :roll:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 апр 2019 11:23

vvessel написа:Това момче дето го пуснаха ляв бек, единия Петков, каква му е титулярната позиция, знае ли някой? За малкото време което игра ми хареса.

Нападач, който замени Ст. Иванов, но отиде на бека от зор.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 апр 2019 11:29

Ozzimozzi написа: ....Ще припомня, че същият този чернодрешко като четвърти съдия на мача ЦСКА - София - Левски бе причина несправедливо да бъде изгонен играч на червените.

Не лъжи! Имаше удар без топка, а това по всички правила е директен билет за банята, дори шефчето на съдиите, на което се уповавате, когато ви е угодно, потвърди. :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 апр 2019 11:48

Добър мач за младите (с изключение на Ст. Иванов според мен) и на някои от титулярите. От малките най-добро впечатление ми направи Юруков. Също добър мач направиха Райнов и Цветкович. Костов изпусна две супер добри положения. Чернодрешкото не ни даде чиста дузпа и добре, че беше четвъртия съдия да му каже, че трябва да разкара Моци, иначе щеше да продължи да се направи на луд, както през по-голямата част от мача. На Горанов, който беше пълна дупка в мача също му пресилиха директен червен за дузпата. Абе, поне се видя, че част от младите имат бъдеще, ако им се дава шанс...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 апр 2019 12:36

blue avalanche написа:
Dust написа:Та последно ще има ли още рев за въпросния червен картон, защото очевадно по всички правила на футболната игра в тази ситуация съдията е отсъдил правилно?

Ти си един чорбар, от който не може да се очаква обективно тълкуване на правилата, когато са срещу Левски.

Много олекна с това мнение, определено доказа, че си една заслепена латерна. Съдията сгреши в други ситуации, но не и в тази, в която всичко беше по правилата, жалко, че няма как да дуднеш сега за същата, защото определено по време на мача си дуднал яко срещу правилното отсъждане.
В положението в наказателното поле на ЛУдогорец също има нарушение, но съдията не го отсъди, защо, попитай него, може да не го е видял, защото от 5 повторения от различни камери само от една има някаква добра видимост на положението.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

KellyB

Мнениеот KellyB » 15 апр 2019 13:37

Dust написа:
blue avalanche написа:
Dust написа:Та последно ще има ли още рев за въпросния червен картон, защото очевадно по всички правила на футболната игра в тази ситуация съдията е отсъдил правилно?

Ти си един чорбар, от който не може да се очаква обективно тълкуване на правилата, когато са срещу Левски.

Много олекна с това мнение, определено доказа, че си една заслепена латерна. Съдията сгреши в други ситуации, но не и в тази, в която всичко беше по правилата, жалко, че няма как да дуднеш сега за същата, защото определено по време на мача си дуднал яко срещу правилното отсъждане.
В положението в наказателното поле на ЛУдогорец също има нарушение, но съдията не го отсъди, защо, попитай него, може да не го е видял, защото от 5 повторения от различни камери само от една има някаква добра видимост на положението.

То за всички нарушения на Лудогорец няма добра видимост.... :)

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 15 апр 2019 15:12

TristaNNN написа:
Ozzimozzi написа: ....Ще припомня, че същият този чернодрешко като четвърти съдия на мача ЦСКА - Левски бе причина несправедливо да бъде изгонен играч на червените.

Не лъжи! Имаше удар без топка, а това по всички правила е директен билет за банята, дори шефчето на съдиите, на което се уповавате, когато ви е угодно, потвърди. :!:

[offtopic]Изобщо не искам да се връщам и да коментирам онзи мач, в който за едни и същи провинения (на Паулиньо и Джеси), бе показан коренно различен критерий. ;)
Приказката ми беше, че става въпрос за един и същ слаб съдия.[/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Левски”