29 кръг/2019-04-13/ 20:00ч. ЦСКА-Берое 2:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- delqnski47
- Контакти:
Re: 29 кръг/2019-04-13/ 20:00ч. ЦСКА-Берое
Хората са пренаситени на едни и същи тъпи мачове.Нормално да няма много в София.Винаги е било така.Докато в провинцията не е така.Там отборът отива два три пъти в годината и хората там отиват,защото тея два три пъти си ги чакат.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Хората са пренаситени на едни и същи тъпи мачове.Нормално да няма много в София.Винаги е било така.Докато в провинцията не е така.Там отборът отива два три пъти в годината и хората там отиват,защото тея два три пъти си ги чакат.
Не само това е причината, според мен фенската ни маса намаля драстично заради липсата на успехи на клуба, както в България, така и в ЕКТ. Вероятно събитията с фалита на дружеството и тези след него също повлияха негативно на посещаемостта, както многобройните скандали от времето на Томов и гърнетата. Ако приемем хипотетично, че в двумилионна София живеят 50 000 цесекари, всеки от тях да иде на 1-2 мача на сезон (колкото пренаситени да сме от тъпи мачове, на 1-2 мача годишно да иде човек, няма да умре от досада, нито ще обеднее с 10-20 лева, ако става въпрос за пари), би трябвало да има поне 5-6 хиляди на Армията. При 2-3 хиляди посещаемост, излиза, че привържениците на червените в София са далеч по-малко от 50 000.
В тази връзка, ако бях на мястото на Ганчев, не бих се ангажирал в момента със строеж на ново и безусловно баснословно скъпо съоръжение заради кефа на 2-3 хиляди, нека четири да са, редовно посещаващи домакинските мачове на отбора. Бих направил един освежителен ремонт на пистата и трибуните, там където има нужда. Основните усилия бих насочил към повишаване на класата на представителния тим и на развитието на ДЮШ. Сигурен съм че повечето фенове ходят на мач не заради красивия стадион, а да поддържат отбора си, да се радват на неговите успехи. Евентуално, ако някой ден посещаемостта се увеличи драстично, тогава бих преценил от точно какъв по размери модерен стадион би имал ЦСКА.
Сигурно с това мнение ще си навлека гнева на мнозина, но написал съм това, което мисля.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Ако бях отговорен фактор в ЦСКА бих направил още нещо, бих пуснал в продажба акции на ЦСКА, по една на фен, не през борсата, стига законът да го позволява. Да видя колко народ ще иде да си вземе акция на ЦСКА от сантиментални чувства, да видя колко са цесекарите в България.
Каква изненада 2:0 за ЦСКА....... Мача не го играх, но ясен резултат.
Единствено неочаквах съдията да ви помага, то и без него щяхте да спечелите тва е Берое всепак
Единствено неочаквах съдията да ви помага, то и без него щяхте да спечелите тва е Берое всепак
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
volf написа:Честито!
Берое ви надигра, но музиканта успя да запази онова което ви подари.
Берое ни надигра с един анемичен удар в очертанията на вратата през 68 - мата минута! Хайде малко по - сериозно!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
k_oleto написа:шивача написа:Слаб мач за нас. Съдията ни удари едно рамо, иначе нещата отиваха на хикс. Но има и такива мачове. Дано няма тежко контузени и честити ни нови три точки, които бяха най-важното днес.
Шивач, винаги гледаш глобално и с друг поглед на нещата, обаче тоя ти коментар е странен. Чак слаб мач.........Ние сме с 14 човека общо във финалната права на шампионата. За мен е важно да играем на кръв за купата и да взимаме грозни победи в шампионата, не е ли така ?
Ами за мен беше слаб мач от наша страна. Всеки си има мнение, това е моето.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
За мен мачът на ЦСКА не бе слаб, но бяхме далеч от показаното в двубоя за купата в Разград. Агресията, бързината, остротата, изобретателността в предни позиции не бяха на същото ниво. Според мен има две-три добри новини от мача, наред с лошите, свързани с контузиите на двама от основните футболисти и непостоянните изяви на двете ни крила. А те са:
- може да се разчита в по-голяма степен на Евандро, т.е. Соу не е оставен без алтернатива,
- навлизането във форма на Малинов и Пинто,
- по-добрата игра на Лясков през второто полувлеме след колебливите му изяви през първото. Вероятно същият има качества, но му трябва повече игрово време за придобиване на нужното самочувствие.
- може да се разчита в по-голяма степен на Евандро, т.е. Соу не е оставен без алтернатива,
- навлизането във форма на Малинов и Пинто,
- по-добрата игра на Лясков през второто полувлеме след колебливите му изяви през първото. Вероятно същият има качества, но му трябва повече игрово време за придобиване на нужното самочувствие.
- trokadero_
- Контакти:
Мача си беше добър. Не забравяйте , че мачове се играят през 2-3 дни , което е доста уморително за всички. Не може да играят по няколко мача в седмицата и да искаме да са на 1000 % оптимални. Трябва да се мисли малко.
Перфектен тактически мач , идва мач за купа , после с Левски - всичко се мисли няколко хода преди това.
Перфектен тактически мач , идва мач за купа , после с Левски - всичко се мисли няколко хода преди това.
Светът се развива. Може би футболът трябва да се развива? Футболната инфраструктура също?
Телевизионните рейтинги са показателни, че най-гледаните мачове по телевизията не са тези от Англия, Италия,Испания, а именно мачовете на ЦСКА и Левски от "Първа лига". По над 200 000 човека ги гледат. Тоест, интерес има.
И клубовете, БФС и държавата трябва да се замислят защо тези хора предпочитат да ги гледат по телевизията и защо поне 10% от тия хора не успяват да ги привлекат на стадиона.
Аз съм сигурен, че ако на мястото на сегашния стадион се направи нов за около 25 000 човека, на който да има нормални тоалетни (като в някой МОЛ, нищо лъскаво), покрит (да не ти пука от дъжд и сняг) и има наематели: едно кино, детски парти-клуб (където да си оставиш детето за мача, ако е много малко, и който да си работи целогодишно предвид прекрасната локация на стадиона), 2-3 (пак целогодишно работещи) ресторанта и пицарии, 1-2 спортни бара, които през деня да са хубави кафенета за разхождащите се в парка, и най-важното - да има подземен паркинг за 2-3 хиляди коли (който пак да се използва целогодишно за посетителите в парка и ползвателите на метрото), то средната посещаемост ще е около 20 000 души, предвид сектора за гости.
Логиката, че понеже сега са зле нещата (за всички отбори), то трябва да си останат завинаги точно толкова зле, е откровено глуповата.
Телевизионните рейтинги са показателни, че най-гледаните мачове по телевизията не са тези от Англия, Италия,Испания, а именно мачовете на ЦСКА и Левски от "Първа лига". По над 200 000 човека ги гледат. Тоест, интерес има.
И клубовете, БФС и държавата трябва да се замислят защо тези хора предпочитат да ги гледат по телевизията и защо поне 10% от тия хора не успяват да ги привлекат на стадиона.
Аз съм сигурен, че ако на мястото на сегашния стадион се направи нов за около 25 000 човека, на който да има нормални тоалетни (като в някой МОЛ, нищо лъскаво), покрит (да не ти пука от дъжд и сняг) и има наематели: едно кино, детски парти-клуб (където да си оставиш детето за мача, ако е много малко, и който да си работи целогодишно предвид прекрасната локация на стадиона), 2-3 (пак целогодишно работещи) ресторанта и пицарии, 1-2 спортни бара, които през деня да са хубави кафенета за разхождащите се в парка, и най-важното - да има подземен паркинг за 2-3 хиляди коли (който пак да се използва целогодишно за посетителите в парка и ползвателите на метрото), то средната посещаемост ще е около 20 000 души, предвид сектора за гости.
Логиката, че понеже сега са зле нещата (за всички отбори), то трябва да си останат завинаги точно толкова зле, е откровено глуповата.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Светът се развива. Може би футболът трябва да се развива? Футболната инфраструктура също?
Аз съм сигурен, че ако на мястото на сегашния стадион се направи нов за около 25 000 човека, на който да има нормални тоалетни (като в някой МОЛ, нищо лъскаво), пкрит (да не ти пука от дъжд и сняг) и има наематели: едно кино, детски парти-клуб (където да си оставиш детето за мача, ако е много малко, и който да си работи целогодишно предвид прекрасната локация на стадиона), 2-3 (пак целогодишно работещи) ресторанта и пицарии, 1-2 спортни бара, които през деня да са хубави кафенета за разхождащите се в парка, и най-важното - да има подземен паркинг за 2-3 хиляди коли (който пак да се използва целогодишно за посетителите в парка и ползвателите на метрото), то средната посещаемост ще е около 20 000 души, предвид сектора за гости.
На мястото на сегашния стадион няма място за мол, ресторанти, пицарии, освен ако не се строи на мястото на тренировъчните терени. Най-важното да се покачи драстично посещаемостта, е качеството на играта на представителния тим. Ако остане все така на ниско европейско ниво, и мол да вдигнат, все тая. Молът ще е пълен, трибуните празни.