29 кръг/2019-04-13/ 20:00ч. ЦСКА-Берое 2:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiril.a.d
Контакти:

Re: 29 кръг/2019-04-13/ 20:00ч. ЦСКА-Берое

Мнениеот kiril.a.d » 13 апр 2019 22:50

Хайде лека, приятели и да му мислят канарите - ние идваме! ;)....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 13 апр 2019 22:53

Чудя се защо не насрочват мачовете в събота след 22 часа, като е късно, да е!
В студената априлска вечер пред срамно малко зрители по трибуните ЦСКА изкова важна победа. Жалко, че дадохме две жертви. Ако за контузията на Тиаго не съм особено притеснен, то за Малинов ме е яд, защото днес той бе определено най-добрият от нашите на терена, раздаде се докрай, покри огромен периметър, вкара красив гол. Няма да се учудя, ако следващия, когото Ганчев ще продаде, ще е именно Малинов.
След днешния мач съм още по-убеден, че ЦСКА не се нуждае от голям стадион, нещо повече, нямаме нужда от нов такъв, ако на Армията се направи освежителен ремонт ще е напълно достатъчно.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

paci_paci
Контакти:

Мнениеот paci_paci » 13 апр 2019 22:54

Виж стартовия състав,и играта на ЦСКА.Крилата прибрани да помагат на бековете,линийте близко една до друга
Евандро титуляр център нападател(при дузпата надбяга защитата).Томаш(треноьра) беше готов за игра на контри(Камбуров
резерва) с леки и бързи нападалеи, но Любо ги остави да водят играта на Армията.От мачовете с Лудогорец се видя
че имаме сили за мач и половина в цикъл сряда събота,второто в събота в Разград неможехме да ходим, и Любо прибра
състава пред наказателното(НЕМ прибираше състава в наказателното),като по този начин уплътни линийте.
Къса скамейка, лоша кондиция, ние несме Барса да мачкаме нон стоп,НИ Е СМЕ ЦСКА

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 13 апр 2019 23:03

Mitata написа:Чудя се защо не насрочват мачовете в събота след 22 часа, като е късно, да е!
В студената априлска вечер пред срамно малко зрители по трибуните ЦСКА изкова важна победа. Жалко, че дадохме две жертви. Ако за контузията на Тиаго не съм особено притеснен, то за Малинов ме е яд, защото днес той бе определено най-добрият от нашите на терена, раздаде се докрай, покри огромен периметър, вкара красив гол. Няма да се учудя, ако следващия, когото Ганчев ще продаде, ще е именно Малинов.
След днешния мач съм още по-убеден, че ЦСКА не се нуждае от голям стадион, нещо повече, нямаме нужда от нов такъв, ако на Армията се направи освежителен ремонт ще е напълно достатъчно.

Напълно споделям. Но има и резон. В последните няколко години голяма помия по наш адрес и това уби навика за ходене на мач. Уби.....Уби......но чак пък има, няма 2000 човека - при условие, че сме в играта за титла и купа, е наистина срамно.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 13 апр 2019 23:17

k_oleto написа:
Напълно споделям. Но има и резон. В последните няколко години голяма помия по наш адрес и това уби навика за ходене на мач. Уби.....Уби......но чак пък има, няма 2000 човека - при условие, че сме в играта за титла и купа, е наистина срамно.

За съжаление феновете ги мързи да ходят на стадиона, особено ако времето е студено, ако е късно. Да, но феновете се броят на стадиона. Беше време, когато ЦСКА пълнеше Армията. Беше.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 13 апр 2019 23:22

Mitata написа:
k_oleto написа:

За съжаление феновете ги мързи да ходят на стадиона, особено ако времето е студено, ако е късно. Да, но феновете се броят на стадиона. Беше време, когато ЦСКА пълнеше Армията. Беше.

С риск да бъда оплют - тука вина има ръководството. Смятаме картони и ирачи. Просто не се направи селекция и ако не беше Любо Пенев щяхме да се борим с Левски за бараж. Още я няма оная вяра, че можем да сме с дубъл. (въпреки, че мача приключва в 22:00ч. и евентуално - редовия фен ще се прибере около полунощ у тях. Да, часа на мача има значение.., но е убидно, че има значение за толкова много хора. Ето, аз живея в Бургас - как да го посетя мача ?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 13 апр 2019 23:37

k_oleto написа:
Mitata написа:
k_oleto написа:

С риск да бъда оплют - тука вина има ръководството. Смятаме картони и ирачи. Просто не се направи селекция и ако не беше Любо Пенев щяхме да се борим с Левски за бараж. Още я няма оная вяра, че можем да сме с дубъл. (въпреки, че мача приключва в 22:00ч. и евентуално - редовия фен ще се прибере около полунощ у тях. Да, часа на мача има значение.., но е убидно, че има значение за толкова много хора. Ето, аз живея в Бургас - как да го посетя мача ?

Не бързай, ако контузиите на Тиаго и Малинов са сериозни, със сините ще се борим за бараж. Днес очаквах повече от Жоржи, Рафаел, Антов (в този мач показа, че мястото му не е в средата на терена), нямаше настроение и хъс в играта им, увличаха се в индивидуални изяви, бавно отработваха топката, губеха я. Радващото е, че Малинов и Пинто стабилизираха изявите си на терена.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 13 апр 2019 23:42

Mitata написа:
k_oleto написа:
Mitata написа:
k_oleto написа:

Не бързай, ако контузиите на Тиаго и Малинов са сериозни, със сините ще се борим за бараж. Днес очаквах повече от Жоржи, Рафаел, Антов (в този мач показа, че мястото му не е в средата на терена), нямаше настроение и хъс в играта им, увличаха се в индивидуални изяви, бавно отработваха топката, губеха я. Радващото е, че Малинов и Пинто стабилизираха изявите си на терена.

Така е, при мачове през три дни - едни ще играят слабо, други не и обратно! Пинто преди Разград беше пълна греда. На Малинов това му е трети подред силен мач - ако направи 4-ти или 5-ти, става ясна първата лятна продажба.
Странно защо Любо отписа Джеси ? Вярно, че е малко мързелив назад, но точно в тоя мач щеше да е полезен.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 14 апр 2019 00:02

Въпреки, че сега погледнах: Малинов е на 25г. вече. Може би е разумно да го продадем..........

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 14 апр 2019 00:32

Доста лека дузпа ни дадоха, което честно казано направо си ме изненада. Този сезон не ни дадоха поне 5,6 много по истински дузпи. Иначе играта на мен много ми хареса! Днес отбора изглеждаше като при НЕМ - прибран и стегнат, доста директен стил в нападение. Владението на топката и ударите по посока на Черниаускас са най - добрият атестат. Доста ме притестнява късата скамейка и физическата подготовка. Може би не е лоша идеая Любо да започне да ротира Переира, Стойчо Атанасов, Чорбата и юношите Бауренски, Смоленски и Будинов. Според мен един Сашко Георгиев и Никола Колев можеха да свършат добра работа в този сгъстен цикъл, но са под наем. Литекс газят Несебър с 3:0, с 5 наши юноши в титулярния състав, Митрев и Тони Йорданов вкарват головете. Точно за плейофите можеха да свършат добра работа.

Върни се в “ЦСКА”