29 кръг/2019-04-13/ 20:00ч. ЦСКА-Берое 2:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kiril2681

Re: 29 кръг/2019-04-13/ 20:00ч. ЦСКА-Берое

Мнениеот Kiril2681 » 13 апр 2019 22:23

hydetoshi написа:Няма нужда от някакъв коментар. 3 точки и това е. Преодоляна е още една стъпка. Остават още 7 (+3 за купата). Утре ще стискаме палци за равен.

Да , това е положителното - преди в такива мачове се дънехме, а сега спокойто с взимаме бирата и пуканките и пред телевизора! :) Един Х ще е чуден утре!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 13 апр 2019 22:24

Слава Богу, през второто полувреме, Берое заигра футбол! Е, Цветков си поиска червен картон, още 50-тата минута, ама съдията не му го даде ;)...
И се получи приятен мач! - сори за Гаджев...Но, в края на шампионата май със всички наши играчи е така...Което е много лошо!!! - явно липсва добра физическа подготовка...
Победата? - Томаш го каза: индивидуалностите, които струват пари!
Това е...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 13 апр 2019 22:25

paci_paci написа:И като ни надиграха колко удара имат към вратата?

1 :lol:

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 13 апр 2019 22:28

k_oleto написа:
kiril.a.d написа:
k_oleto написа:Издишаме кораво.......
След като контузиха Тиаго.......направо не ни виждам. До тук...жив късмет, че водим. Реалният резултат е 0:0

Ама за статистиката сме с равни точки с Лудогорец в live таблицата. Лошото е, че това е единствената добра новина

Извинявай, ама ти какво гледаш - мача шили резултата???? - кажи нещо за играта с ръка на Цветков, в наказателно си поле и втората дузпа?...нещо за...дивашката игра на Берое, която и аз не съм очаквал?....
Какво сега - очакваш Любо да им каже същото и второто полувреме да се сбием на терена?...
Може ли такова нещо, да контузиш техничаря Тиаго, питам Заралиите??????????????????? - кой го поръча???????????

35% притежание на топката и то на Армията..........сега, недей да ми обясняваш, че е заради балтии

Това, не те ли учудва? - Любо да "заиграе" като Нестор ;)...
От моя гледна точка, на бивш футболист, отборът ни беше стъписан от грубата...ама направо втородивизионна руска игра! - да не знаеш какво да направиш, че...да не те претрепят...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

paci_paci
Контакти:

Мнениеот paci_paci » 13 апр 2019 22:32

Говорите за слаб мач. За мен не е.В този мач видях няколко полужителни неща и намеренията на Любо.
1.Мач по Маестровски само че: Берое имат един удар към вратата, не трперихме в нито една минута на мача.
2.Любо показва израстване като треньор и този мач е показателен,Берое излезе с леки нападатели за контраатака
а Любо и даде топкаката да разиграват.Те незнаеха каво да правят и статистиката го показа,някакви атаки без удар
към вратата.И да нашите изиграха мача на ходом,а ако бяха тръгнали на юруш в сряда и неделя какво ще правим.
За мен мач по Маестровски с пестене на сили, и от самолет се вижда че Нойберт не е могъл втора година да подготви
отбора за цикъл сряда събота(това изяде главата на Стамен),Любо за сега взима мерки и все още сме в играта,
и за титла и за купа с къса резервна скамейка.САМО ЦСКА.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 13 апр 2019 22:32

Така да ни надиграват всички до края! Ако ще и 88% да владеят, ние нека да вкарваме по 1-2 гола повече от тях.
Само от контузиите и картоните трябва да се опазим.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 13 апр 2019 22:34

k20dan4o написа:
hydetoshi написа:
kiril.a.d написа:До тук, направо съм отвратен от иначе винаги симпатичния ми Берое, играещ техничен и интелигентен футбол! - нищо общо с този отбор!!! Все едно че Домуса е обещал по 10 бона на човек, за убийството на футболист от ЦСКА...
Как може такава отвратително груба игра...Все едно че играе Лудогорец, но не сте този неприкосновен отбор!!! - и нищо чудно да завършите с 9 човека...
Та, Охене плаче не за допинг контрол, а за дрегер за наркотици!!!
Баранов - типичен руски баран (овен)!!!
И накрая, имам чувството че не играем с Берое, ами с...Трактор Челябинск, от Втора Руска лига!...Може и с Донкастър, от четвърта английска лига ;)....
Отвратително, Заралии! - опитайте да играете футбол, а не ръгби!!!

Това в черното не се ли коментираше вече в предните дни,че се очаква да се случи?

Да бе. Няма да ги даде на беройци да ни легнат в първия кръг, а сега. Сигурно Томаш не е разрешил.

Момче, не си мисли че Домуса си е намерил парите на улицата, че да ги раздава на кьораво и сакато!!! - преценява се, кога има смисъл да се плати и кога отбора му ТРЯБВА да победи!
Иначе, можеш да попиташ, защо Лудогорец е падал от "Левски", в предишни години и аз ще ти отговоря - поради подценяване от Домуса!!! - нали се води цесекар, така че, няма как да не подцени "Левски" ;)...

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 13 апр 2019 22:40

paci_paci написа:Говорите за слаб мач. За мен не е.В този мач видях няколко полужителни неща и намеренията на Любо.
1.Мач по Маестровски само че: Берое имат един удар към вратата, не трперихме в нито една минута на мача.
2.Любо показва израстване като треньор и този мач е показателен,Берое излезе с леки нападатели за контраатака
а Любо и даде топкаката да разиграват.Те незнаеха каво да правят и статистиката го показа,някакви атаки без удар
към вратата.И да нашите изиграха мача на ходом,а ако бяха тръгнали на юруш в сряда и неделя какво ще правим.
За мен мач по Маестровски с пестене на сили, и от самолет се вижда че Нойберт не е могъл втора година да подготви
отбора за цикъл сряда събота(това изяде главата на Стамен),Любо за сега взима мерки и все още сме в играта,

Точно! - Любо се усети с какво и колко разполага и че няма да стане само на юруш! И това е наистина големия треньор, който може да мени тактика и схеми, ползвайки наличното! - не случайно и публиката го оценява и вече всеки мач скандира името на Любо!!!
Напред и до където стигнем, с пълно себераздаване! - виждам че футболистите мислят също така, което е чудесно!
САМО ЦСКА!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 13 апр 2019 22:40

paci_paci написа:Говорите за слаб мач. За мен не е.В този мач видях няколко полужителни неща и намеренията на Любо.

Не мисля, че е била такава тактиката на Пенев
По-скоро Берое показаха мускули и малко по-агресивна игра от нормалното за тях. В интерес на истината изиграха не лош мач. Просто назад: Бодура и Томаш не им дадоха шансове. Обаче има пренатрупване и умора. Дори един Турицов, който в началото играеше с два бели дроба - се вижда, че започва да изостава. За БГ стандартите сряда/събота е кошмар. Дори и Лудогорец го доказва всяка година. При игра в ЕКТ издишаха всяка година в А група. Жалко, но това са фактите. Поради горното - за напред ще броя точките, а не играта.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 13 апр 2019 22:48

:lol: Коле, съгласен съм да броим точките, защото те решават всичко, но не мога да се откажа от играта!!!
Но вярвам на Любо, че я разбира тая игра ;)...

Върни се в “ЦСКА”