Прогноза 1-1
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Непринуден написа:Аз пък се надявам да продължите и да го изгоните. Обикновено дори и нещо качествено да се появи при вас винаги го сривате. Последен пример Петрович. С калпав отбор изпреварваше Разград. За капак беше наречен предател че не напусна преди мача с ЦСКА-София, а го изкара и него без загуба. Достойно, но не и за Герена.
Леко полеко се надявам и Дерменджиев да бъде оплют и прогонен. Харесват ми коментарите на Томислав.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Kris_men2000 написа:Сигурен съм , че Чичо Гошо ще изиграе мач близнак като предишният с Лудите и резултата ще е пак 0:2.
Red_Neck написа:Дано биете, ама като ви гледах второто във Варна и мача с Ботев, не виждам как ще стане.
Хиксче също бива, ...... само дано не стават сакатлъци от корнер
Red_Neck написа:Дано биете, ама като ви гледах второто във Варна и мача с Ботев, не виждам как ще стане.
Хиксче също бива, ...... само дано не стават сакатлъци от корнер
damyanov1963 написа:Kris_men2000 написа:Сигурен съм , че Чичо Гошо ще изиграе мач близнак като предишният с Лудите и резултата ще е пак 0:2.
Ако наистина стане така, тогава чичо Гошо да си се качва в техния рейс след мача и да си заминава за Разград.
Kris_men2000 написа:damyanov1963 написа:Kris_men2000 написа:Сигурен съм , че Чичо Гошо ще изиграе мач близнак като предишният с Лудите и резултата ще е пак 0:2.
Ако наистина стане така, тогава чичо Гошо да си се качва в техния рейс след мача и да си заминава за Разград.
Тогава преди мача трябва да му съберем 20 лева,че ако го таксува за билетче и няма пари в него ще го свалят от рейса и трябва ние на го караме до Разград
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: vlong и 45 госта