Warped написа:Лейкърс що бият:
Мислех че танкят за Тако Бол
То те спечелиха повече мачове откакто "танкват", отколкото докато се бореха за плейофи.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Warped написа:Лейкърс що бият:
Мислех че танкят за Тако Бол

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:Larsenn написа:Пистънс губят 4-ти мач поред и аз вдигам кръвноАко продължат в този дух и загубят последните 2 срещи, айде пак плейофи през крив макарон. Шарлът дадоха много газ накрая, да видим накрая кой ще вземе последното място на Изток.
То на Шарлът, това ще им е... Кемба си заминава през лятото. Пък и вие нямате отбор за плейофите. Срещнете ли Сиксърс или Раптърс ще ядете папарлянгата. Моите вече започнах да ги отписвам...
Drunken_Master написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wTU94XgLsTw&t=240s[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=byvLqCS7tro&t=276s[/youtube]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Честно казано , дълбоко ме съмнява Карийм да се хвалеше с 6 пръстена без негов съотборник да беше Меджик Джонсън. Но в пълна сила може да ги обърнем и да се съмняваме дали Меджик щеше да стане пет пъти шампион без Карийм до него. Най-голямата черна точка...ако можем да използваме този термин , за Карийм и неговото място на върха , защото много хора го слагат там , е слабата конкуренция на позицията "център". Освен това , доминирането му през '70-те е в момент , в който АБА има доста голяма част от звездите. Хора като Джулиъс Ървинг , Рик Бери , Моузес Малоун , Артис Гилмор , Дейвид Томпсън и тн. всичките са прекарали половин десетилетие в АБА , докато Карийм е доминрал в НБА. Моузес Малоун в началото на '80-те бих казал , че има период , в който е по-добър от Карийм и помага на Джулиъс Ървинг да спечелят титлата през '83-та. Така че , има какво да се иска от конкуренцията на Карийм Абдул-Джабар. Точно обратното пък е с Хакийм Олайджуон , който доминира над хора като Патрик Юинг , Дейвид Робинсън , Шакил Онийл , Дикембе Мутомбо и тн. За Джордан вече съм писал. Той царуваше във времена , в които доминираха "големите" хора под коша , които можеха да те смачкат. Джордан доминира общо взето цяло десетилетие в тази компания.

Drunken_Master написа:Честно казано , дълбоко ме съмнява Карийм да се хвалеше с 6 пръстена без негов съотборник да беше Меджик Джонсън. Но в пълна сила може да ги обърнем и да се съмняваме дали Меджик щеше да стане пет пъти шампион без Карийм до него. Най-голямата черна точка...ако можем да използваме този термин , за Карийм и неговото място на върха , защото много хора го слагат там , е слабата конкуренция на позицията "център". Освен това , доминирането му през '70-те е в момент , в който АБА има доста голяма част от звездите. Хора като Джулиъс Ървинг , Рик Бери , Моузес Малоун , Артис Гилмор , Дейвид Томпсън и тн. всичките са прекарали половин десетилетие в АБА , докато Карийм е доминрал в НБА. Моузес Малоун в началото на '80-те бих казал , че има период , в който е по-добър от Карийм и помага на Джулиъс Ървинг да спечелят титлата през '83-та. Така че , има какво да се иска от конкуренцията на Карийм Абдул-Джабар. Точно обратното пък е с Хакийм Олайджуон , който доминира над хора като Патрик Юинг , Дейвид Робинсън , Шакил Онийл , Дикембе Мутомбо и тн. За Джордан вече съм писал. Той царуваше във времена , в които доминираха "големите" хора под коша , които можеха да те смачкат. Джордан доминира общо взето цяло десетилетие в тази компания.
Точно мнение от Йеховата...

rmfan5 написа:Drunken_Master написа:Честно казано , дълбоко ме съмнява Карийм да се хвалеше с 6 пръстена без негов съотборник да беше Меджик Джонсън. Но в пълна сила може да ги обърнем и да се съмняваме дали Меджик щеше да стане пет пъти шампион без Карийм до него. Най-голямата черна точка...ако можем да използваме този термин , за Карийм и неговото място на върха , защото много хора го слагат там , е слабата конкуренция на позицията "център". Освен това , доминирането му през '70-те е в момент , в който АБА има доста голяма част от звездите. Хора като Джулиъс Ървинг , Рик Бери , Моузес Малоун , Артис Гилмор , Дейвид Томпсън и тн. всичките са прекарали половин десетилетие в АБА , докато Карийм е доминрал в НБА. Моузес Малоун в началото на '80-те бих казал , че има период , в който е по-добър от Карийм и помага на Джулиъс Ървинг да спечелят титлата през '83-та. Така че , има какво да се иска от конкуренцията на Карийм Абдул-Джабар. Точно обратното пък е с Хакийм Олайджуон , който доминира над хора като Патрик Юинг , Дейвид Робинсън , Шакил Онийл , Дикембе Мутомбо и тн. За Джордан вече съм писал. Той царуваше във времена , в които доминираха "големите" хора под коша , които можеха да те смачкат. Джордан доминира общо взето цяло десетилетие в тази компания.
Точно мнение от Йеховата...
Кое му е точното,толкова небивалици,свободен разказ.
Бари и Ървинг не са 5-ци,кво общо имат с Джабар?
Като погледнеш МВП-тата на 70-те само центрове,каква слаба конкуренция?
Малоун е в пика си през 80-те,а Карийм минава 30 в рамките на нормалното е първият да е по-добър.
Лейкърс са супер стакнати през 80-те не са само Меджик и Карийм.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта