ВЛ: Саутхямптън - Ливърпул 05.04.2019 |22:00| 1-3 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Alonso_Massa
- Контакти:
Re: ВЛ: Саутхямптън - Ливърпул 05.04.2019 |22:00| 1-3 FT
Момчета, честито! Саутхямптън много здраво започнаха мача, но лека полека обърнахме нещата в наша полза. Иначе Клоп не е объркал състава просто пазеше тройката халфове (Вайналдум, Милнър, Хендерсън) за мача през седмицата с Порто. В ШЛ винаги излиза с тях тримата. Ама така де друго си е в 80 минута да крещиш на Салах "Подай, подай, подай" и точно в момента преди гола вече да си почнал да го редиш в главата си и след няма и секунда скачаш и почваш да се радваш. Ето това е Ливърпул и ето това е емоцията, която този отбор ми дава. Просто в рамките на 5 секунди те кара да минеш през какви ли не емоции. Ако като фен на този велик клуб не можете да оцените това, ами лошо за вас. Възхищавайте им се на Сити, но такава емоция с тях няма. Айде Салах прасна 50-я гол подобри рекорда на Торес, така че напрежението вече трябва да е понамаляло и дано се разиграе сега в най-точния момент!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
- SgtLiberty
- Контакти:
Re: ВЛ: Саутхямптън - Ливърпул 05.04.2019 |22:00|
Gil-galad написа:JorkoByrborko69 написа:SgtLiberty написа:Gil-galad написа:SgtLiberty написа:Gil-galad написа:Айде Данчоооооо.....
И е*ати отиграването на Фирмино....
Матип ли направи тоя нереален пас за Фирмака?
Дам....
А като видя Ловрен да влиза при какъвто и да е резултат направо ми се обръщат червата....тоя когато и да го разкраме ще е късно...
Според мен това лято е пътник, имаме Джо, Матип и като разкараме Ловрен и Морено, според мен ще вземеме някой.
Що бе, що да купуваме защитник , не ти ли хареса онова младото холандче отзад? Ки-Ана или бе Ки Яна ли не помня..сложно име имаше, но на мен страшно много ми хареса хем толкова млад а играе спокойно и много зряло..Помня имаше и добър контрол над топката, подаваше я добре.... ?
Хареса ми ама е на 16 години...трябва си някой опитен за 4-ти избор....според мен няма смисъл да се дават големи пари за защитник, защото се виждаше в началото сезона качествата на Гомез, а и се видя че Матип от 4-ти избор, като му сложиха солиден партньор (не Ловрен) има качествата за Ливърпул.....преди началото на сезона бих заложил, че лятото ще разкараме Матип - сега си мисля (и се надявам) Ловрен да е пътник...още повече като имаш опции като Та от Леверкузен или Ласелс, за по 20-30 милиона (които са нищо пари в днешно време), не е много сложна задача за мен (което не значи че няма да се радвам ако избухнем с нещо от типа на Де Лихт, Шкринар или Кулибали)
Холандчето и мен ме впечатли приятно, но наистина е доста млад все още, иначе Де Лихт на мен ми е топ трансферна цел, но както Гил спомена Та или аз даже не бях се сетил за Скриниар, които не искал нов договор с Интер, също ще е прекрасна опция.

Що бе, що да купуваме защитник , не ти ли хареса онова младото холандче отзад? Ки-Ана или бе Ки Яна ли не помня..сложно име имаше, но на мен страшно много ми хареса хем толкова млад а играе спокойно и много зряло..Помня имаше и добър контрол над топката, подаваше я добре.... ?[/quote]
Хареса ми ама е на 16 години...трябва си някой опитен за 4-ти избор....според мен няма смисъл да се дават големи пари за защитник, защото се виждаше в началото сезона качествата на Гомез, а и се видя че Матип от 4-ти избор, като му сложиха солиден партньор (не Ловрен) има качествата за Ливърпул.....преди началото на сезона бих заложил, че лятото ще разкараме Матип - сега си мисля (и се надявам) Ловрен да е пътник...още повече като имаш опции като Та от Леверкузен или Ласелс, за по 20-30 милиона (които са нищо пари в днешно време), не е много сложна задача за мен (което не значи че няма да се радвам ако избухнем с нещо от типа на Де Лихт, Шкринар или Кулибали)[/quote]
Холандчето и мен ме впечатли приятно, но наистина е доста млад все още, иначе Де Лихт на мен ми е топ трансферна цел, но както Гил спомена Та или аз даже не бях се сетил за Скриниар, които не искал нов договор с Интер, също ще е прекрасна опция.[/quote]
Приятели, топ трансферна цел задължително, и само и единствено е номер 10, плеймейкър или какъвто там се нарича! Гледам в момента Дибала и ми гали очите.
Хареса ми ама е на 16 години...трябва си някой опитен за 4-ти избор....според мен няма смисъл да се дават големи пари за защитник, защото се виждаше в началото сезона качествата на Гомез, а и се видя че Матип от 4-ти избор, като му сложиха солиден партньор (не Ловрен) има качествата за Ливърпул.....преди началото на сезона бих заложил, че лятото ще разкараме Матип - сега си мисля (и се надявам) Ловрен да е пътник...още повече като имаш опции като Та от Леверкузен или Ласелс, за по 20-30 милиона (които са нищо пари в днешно време), не е много сложна задача за мен (което не значи че няма да се радвам ако избухнем с нещо от типа на Де Лихт, Шкринар или Кулибали)[/quote]
Холандчето и мен ме впечатли приятно, но наистина е доста млад все още, иначе Де Лихт на мен ми е топ трансферна цел, но както Гил спомена Та или аз даже не бях се сетил за Скриниар, които не искал нов договор с Интер, също ще е прекрасна опция.[/quote]
Приятели, топ трансферна цел задължително, и само и единствено е номер 10, плеймейкър или какъвто там се нарича! Гледам в момента Дибала и ми гали очите.

-
- Контакти:
plmar написа:Що бе, що да купуваме защитник , не ти ли хареса онова младото холандче отзад? Ки-Ана или бе Ки Яна ли не помня..сложно име имаше, но на мен страшно много ми хареса хем толкова млад а играе спокойно и много зряло..Помня имаше и добър контрол над топката, подаваше я добре.... ?
Приятели, топ трансферна цел задължително, и само и единствено е номер 10, плеймейкър или какъвто там се нарича! Гледам в момента Дибала и ми гали очите.[/quote]
Абсолютно вярно и точно в десятката