28 кръг / Лудогорец-ЦСКА / 2019-04-06 17:15ч. 0:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 28 кръг / Лудогорец-ЦСКА / 2019-04-06 17:15ч.
Футбол е. А нивото в нашето първенство е такова, че реално всеки може да бие всеки. Класни играчи няма. В конкретния момент отборът на ЦСКА е вдъхновен от изключителния си треньор, който ги изкарва на битка за всеки мач и измъква най-доброто от тях. Ама изобщо не се заблуждаваме, че сме Барцилона.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Warped написа:Нищо чудно мача да е договорен Х и да видим купа за титла......... А и така цакат Левски.
[offtopic]Договорки с Киро са приоритет на една шайка шпалирчици от краен квартал!
Колкото до отбора на другарите от ДС, в последното десетилетие ритуално се самопрецаква и няма нужда от допълнителни усилия в тази насока
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
За мача, очаквам Х и се надявам да няма отново брутална помощ от Иван Асен 26 за Лудогорец.
За мен най-важна е играта на ЦСКА.
Има ли игра, резултати и трофеи ще дойдат.
Само ЦСКА!
За мен най-важна е играта на ЦСКА.
Има ли игра, резултати и трофеи ще дойдат.
Само ЦСКА!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
-
CaptainBertorelli
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Най реален ми се вижда един резултат от 7:1.Според мен това е истината в класите между двата отбора.
А и Цска-София да не забравя , че в групата има още 4 отбора.Като нищо може и да си останете само с тези точки до края на шампионата. Затова , че карайте малко по кротко и скромно.
[offtopic]Аз сега си сипах, а ти очевидно си няколко обиколки напред.[/offtopic]
Хайл Мусолини
CaptainBertorelli написа:Kris_men2000 написа:Най реален ми се вижда един резултат от 7:1.Според мен това е истината в класите между двата отбора.
А и Цска-София да не забравя , че в групата има още 4 отбора.Като нищо може и да си останете само с тези точки до края на шампионата. Затова , че карайте малко по кротко и скромно.
Аз сега си сипах, а ти очевидно си няколко обиколки напред.
Това беше добро , наздраве .... !
-
MarianDimitrov
- Контакти:
Троен мач, като шансовете на Лудогорец са малко по-добри от нашите. Имаха време да се коригират и да се подготвят за играта, която предложихме за купата. Днес няма да са изненадани. Надявам се да си продължим с добрата игра, пък ако са по-добри, да си го покажат, лошо няма. Важното е ние да играем добре.
Велик ЦСКА !
-
CaptainBertorelli
- Контакти:
miro_rz написа:CaptainBertorelli написа:Kris_men2000 написа:Най реален ми се вижда един резултат от 7:1.Според мен това е истината в класите между двата отбора.
Аз сега си сипах, а ти очевидно си няколко обиколки напред.
Това беше добро , наздраве .... !
Наздраве, и нека по-добрият отбор да победи (но само, ако това сме ние)!
Хайл Мусолини
Прогнозата ми е 0:2. Мач с мач не си прилича, но все пак мисля че Любо ще го изиграе като продължение на предния. Няма нужда от промени когато върви добре. Очаква ни нещо като второ полувреме и напрежението този път е у делиорманците включително треньори, ръководители и там купените им съдии. За нас мачът се явява наистина шампионски и сега е момента да ги ударим!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Ооо Виктор Врачев ще коментира… Ще падне шоу