Кой тук, във форума, знае "истината"???
Кой е упълномощен да се изказва като "последна инстанция"?
И не може ли тази ваша истина да я чуем веднъж-дваж?? Защо трябва да я четем 537 пъти на месец?
Или ще имаме: "Картаген трябва да бъде разрушен!" в съвременна версия?
На някои хора тук, от Чорни насам(включително) НИКОЙ И НИЩО не им хареса! Имам предвид собственици...
ППЛ / Черно море (Варна) - Левски (София) / 0:1FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
- damyanov1963
Re: ППЛ / Черно море (Варна) - Левски (София) / 07.04 / 17:30
niki4Him написа:damyanov1963 написа:Kris_men2000 написа:Падаме си от Морето с 4:0 като пичове.Мача ще е стой та гледай.Много леш малко футбол и нещо подобно на играта с топка,
Абе то и аз съм песимист, ама чак па 0:4, айде сега...
Иначе не разбирам, защо някои колеги от форума се дразнят, че някои постоянно сме мрънкали, ние просто казваме истината, по-добре ли е да се самозалъгваме всяка година, че от догодина ще сме по-силни, като се въртиме в омагьосания кръг?
Ми разбира се, че си мрънкач и нищо не предлагаш само мрън мрън, то няма угодия за такива като теб. Какво трябва да стане да се молим на Кабрал да подпише ли...
Е, и от ваще оптимистични прогнози за "догодина" се виждат резултатите. Най-лошото и опасно за отбора е, че примиренческият дух се настанява м/у нас, явно тези, които искат да го унищожат бавно и мъчително, добре си вършат работата. А такива, като теб, дето не мрънкат и са доволни ги поощряват.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
След поредните шампионски титли при Комунизма на Централния дом да не би Левски да е затрит. Това относно мрънкането и примирението.
Дайте да коментираме защо е толкова нисък коефициентът за Левски на Тича. 1,7. А в бета не го виждам мача.
Дайте да коментираме защо е толкова нисък коефициентът за Левски на Тича. 1,7. А в бета не го виждам мача.
- Kris_men2000
damyanov1963 написа:Kris_men2000 написа:Падаме си от Морето с 4:0 като пичове.Мача ще е стой та гледай.Много леш малко футбол и нещо подобно на играта с топка,
Абе то и аз съм песимист, ама чак па 0:4, айде сега...
Иначе не разбирам, защо някои колеги от форума се дразнят, че някои постоянно сме мрънкали, ние просто казваме истината, по-добре ли е да се самозалъгваме всяка година, че от догодина ще сме по-силни, като се въртиме в омагьосания кръг?
Мрънкаме защото я разбираме тази пущина Футбола и виждаме грозната действителност в любимият ни Левски и искаме да се промени за доброто на отбора.Но някои не разбират други не виждат славинизацията и си мислят ,че всичко е цветя и рози и така вече 10 годинки а после такива като мен и теб сме мрънкачи - долни.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
NOMER14 написа:След поредните шампионски титли при Комунизма на Централния дом да не би Левски да е затрит. Това относно мрънкането и примирението.
Мача е 2:3 с обръщалка.Залагай смело.Аз вече го направих още в понеделник.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Това е моя състав за мача,ако казакстанеца е контузен
............................................................Михайлов
Миланов...........................Рейш..........................Унтонджи....................Нганиони
.................................... Тиам..............................Райнов
Вашчук.......................................Юруков............................................Горанов
..........................................................Костов
Миланов...........................Рейш..........................Унтонджи....................Нганиони
Вашчук.......................................Юруков............................................Горанов
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- Странджата
- Контакти:
Re: realno
Ако мога да перифразирам - целта зависи от средствата
, но самото назоваване на цел не означава нищо. На мене само ми напомня за Кузма Прудков и неговото " какво от това, че си на прав път, ако стоиш на едно място"
. Затова предпочитам с болка и горчивина да си приемам клуба такъв, какъвто е, и пак да си го обичам, а не да припознавам гарджето за славей ...
- modor
- Контакти:
На Доктора мина ли му наказанието?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- metodito
- Контакти:
mikata написа:Това е моя състав за мача,ако казакстанеца е контузен![]()
Хм, това с Горанов на крилото е много интересно. Вашчук обаче не знам защо го слагат на крилото... Нещо ми е бавничък за крило.
modor написа:На Доктора мина ли му наказанието?
Да
България има природни богатства,