Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

veselin111
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот veselin111 » 05 апр 2019 10:14

http://cska.bg/index.php?main_page=docu ... ts_id=7893

Армейци,

основните акционери в клуба Гриша Ганчев и Юлиан Инджов започнаха разглеждането на проектите за нов модерен стадион. В четвъртък две фирми презентираха пред тях своите концепции за бъдещето съоръжение на ЦСКА. Това са фирма "Вамос" с архитект Георги Савов (снимки 1 и 2) и фирма "Design Initiatives" с ръководител на екипа архитект Владо Вълков (снимки 3 и 4). Те запознаха собствениците на клуба с архитектурните планове и строителните решения. В момента мащабният проект е на ниво "предпроектно проучване". Предстоят нелеки процедури в бъдеще освен по избора и одобрението на офертите, така и най-вече по съгласуване и сериозна съвместни работа с държавата и Столична община.

С разрешението на авторите и по желание на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, предоставяме постъпилите на този етап предложения на вниманието на многобройните червени привърженици. Идната седмица предстои разглеждането на още един проект от трета фирма.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 апр 2019 10:48

Виждали сме много такива проекти през годините. Склонен съм да изчакам влизането на тежката техника на Армията преди да коментирам!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 05 апр 2019 10:54

Old_death написа:Виждали сме много такива проекти през годините. Склонен съм да изчакам влизането на тежката техника на Армията преди да коментирам!

Aха, при това някои от тях бяха доста по-красиви от тези :lol:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 апр 2019 11:08

За сега и двете предложения невпечатляват с дизайн, дано има й други, които не са показани.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 апр 2019 11:46

Мене ме кефи тва разчупеното.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 05 апр 2019 12:45

А мен ме кефи това, нормалното, защото разчупеното е с много пластмаса, без опора и лесно се чупи ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 05 апр 2019 12:46

Dust написа:За сега и двете предложения невпечатляват с дизайн, дано има й други, които не са показани.

Човече, какъв дизайн ти трябва за футболен стадион? - най-важния дизайн е да го признае УЕФА, че и ФИФА! Нали сме щели да мечтаем за...СП ли беше?
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 05 апр 2019 12:49

Смея се с глас :lol: , колко такива проекти сме виждали, не само при ЦСКА, при всеки отбор буквално, ясно е, че няма да стане. Левски поне една трибуна направиха, което без майтап си е огромно постижение за БГ отбор.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 апр 2019 13:04

kiril.a.d написа:А мен ме кефи това, нормалното, защото разчупеното е с много пластмаса, без опора и лесно се чупи ;)

Кое се чупи лесно?Повечето пластмасови конструкции са с такъв дизайн.Леки са и могат да се направят със всякакви форми.Да,технологично са по трудни за направа,но не изглеждат като кутия за телевизор.Да,вятърът и снегът им влияе зле,ама то за тва си има инженери.И в какъв смисъл е ''без опора''?Иначе аз и на без козирка ще се радвам. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 апр 2019 13:09

kiril.a.d написа:
Dust написа:За сега и двете предложения невпечатляват с дизайн, дано има й други, които не са показани.

Човече, какъв дизайн ти трябва за футболен стадион? - най-важния дизайн е да го признае УЕФА, че и ФИФА! Нали сме щели да мечтаем за...СП ли беше?

О, нямам идея, щом за теб дизайнът няма значение.

82 000 000 турски лири, поради динамичния курс на лирата реалната стойност в лева/евро трудно може да се изчисли, но пък според моят "вкус" и виждания за дизайн, това е един идеален такъв.
Капацитет: 27,532

Изображение

Изображение

Изображение
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “ЦСКА”