ППЛ / Черно море (Варна) - Левски (София) / 0:1FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

1
103
42%
Х
41
17%
2
104
42%

Общо гласове: 248

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: ППЛ / Черно море (Варна) - Левски (София) / 07.04 / 17:30

Мнениеот damyanov1963 » 05 апр 2019 10:55

niki4Him написа:
damyanov1963 написа:То не само морето си осмисля с нас сезона
Който ни се опъне ни бие, което означава, че ни бие който си иска. От Лц май само ние останахме да си падаме. Не може да афишираш амбиций за ШТ, а в същото време да играеш без желание, както и да орязваш бюджета и съответно заплатите на играчите и да искаш да стават шампиони.
С МАНТАЛИТЕТ НА ПОСРЕДСТВЕН ОТБОР УСПЕХИ НЕ СЕ ПОСТИГАТ, колкото и да се опитваме да ги местим, като пионки в/у шахматна дъска във въображаемите ни тактики и схеми!

Писна ми от такива абсурдни менения.. няма угодия наистина, отбора можеше да не съществува и да сме и ние сега с тире до преди 2 месец анямше собственик, а сега такива като тебе пак нещо недоволни. Аз мисля, ч еот лятото ако се вземат точните хора нещата другия сезон ще са много по-добре вече. А и да имахме доста кофти мачове този сезон срещу слаби отбори и срещу Морето и двата мача тотална липса на късмет във Варна. Сега е време да ги бием.

И на мене ми писна всяка година от мнения - "Ако вземем през лятото еди какви си играчи, еди какво си, и еди що си", ама такава е реалността, кво да се прави.
А да оправдавам някакви некадърници, дето не могат да ритнат топката с липса на късмет - Нема да стане.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 05 апр 2019 11:43

damyanov1963 написа:И на мене ми писна всяка година от мнения - "Ако вземем през лятото еди какви си играчи, еди какво си, и еди що си", ама такава е реалността, кво да се прави.
А да оправдавам някакви некадърници, дето не могат да ритнат топката с липса на късмет - Нема да стане.

Не знаеш колко си прав... При нас само се говори за другия сезон, как ще мачкаме или ще градим, а реално нищо не се променя сезон след сезон. Все "градим" нов отбор с нови играчи и треньор, всеки иска време и търпение докато се въртим в омагьосан кръг!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 05 апр 2019 12:06

Е как да не е омагьосан кръгът - бием два мача - и хоп - ставаме шампиони, пълним стадиона, после паднем - и няма да им стъпим на теа :)
Мачът с морето можем да го вземем само на мускули. Да видим дали ги имаме.
Колкото до това как ще сме есента - мисля, че има нещо изгубено в превода. Няма да сме по-добре, ако не сме оставили химерите да бъдем такива, каквито сме били - ама кога. Този път ни се каза, че ще чакаме повече - никой не е рекъл, че следващият сезон ще сме по-добри - напротив - казва ни се - подкрепяйте си отбора, защото иначе сте без него - какъвто и да е. Ако чак толкова искате радикални промени - хайде в А- окръжна и с чисто досие и празни джобове - напред!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 апр 2019 12:37

damyanov1963 написа:И на мене ми писна всяка година от мнения - "Ако вземем през лятото еди какви си играчи, еди какво си, и еди що си", ама такава е реалността, кво да се прави.

То и вие, с вашето ежегодно мрънкане, кой знае какво не постигнахте. И каква е разликата между вас и ръководството в това отношение?
А на другите тук не им ли омръзна да слушат вашия непрестанен хленч?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 апр 2019 13:12

blue avalanche написа:

То и вие, с вашето ежегодно мрънкане, кой знае какво не постигнахте. И каква е разликата между вас и ръководството в това отношение?
А на другите тук не им ли омръзна да слушат вашия непрестанен хленч?

Няма как да ги хваля. Ще излезе много лицемерно.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 05 апр 2019 15:07

Странджата написа:Е как да не е омагьосан кръгът - бием два мача - и хоп - ставаме шампиони, пълним стадиона, после паднем - и няма да им стъпим на теа :)
Мачът с морето можем да го вземем само на мускули. Да видим дали ги имаме.
Колкото до това как ще сме есента - мисля, че има нещо изгубено в превода. Няма да сме по-добре, ако не сме оставили химерите да бъдем такива, каквито сме били - ама кога. Този път ни се каза, че ще чакаме повече - никой не е рекъл, че следващият сезон ще сме по-добри - напротив - казва ни се - подкрепяйте си отбора, защото иначе сте без него - какъвто и да е. Ако чак толкова искате радикални промени - хайде в А- окръжна и с чисто досие и празни джобове - напред!

"Целта пред Левски за новия сезон ще бъде титлата. Това обяви изпълнителният директор на клуба Павел Колев."
Прочети още на: https://www.gol.bg/levski/2019-03-18/s- ... am-titlata
Павел Колев е обещал /ако може да се вярва на гонгаджии/, че не просто ще сме по -добри, но и целта е титлата. :) :) :)
Сега остава да видим как ще стане това с побългаряването на Левски. Много съм любопитен. :?:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 05 апр 2019 16:26

koisa написа:

Не знаеш колко си прав... При нас само се говори за другия сезон, как ще мачкаме или ще градим, а реално нищо не се променя сезон след сезон. Все "градим" нов отбор с нови играчи и треньор, всеки иска време и търпение докато се въртим в омагьосан кръг!

Ние действително всяка година градим нов отбор с нов треньор. В прекият и в преносния смисъл. Правим все едно и също нещо и очакваме различен резултат. С неправилно действие не може да имаме правилно решение.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 05 апр 2019 23:40

Падаме си от Морето с 4:0 като пичове.Мача ще е стой та гледай.Много леш малко футбол и нещо подобно на играта с топка,
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 апр 2019 08:12

Kris_men2000 написа:Падаме си от Морето с 4:0 като пичове.Мача ще е стой та гледай.Много леш малко футбол и нещо подобно на играта с топка,

Абе то и аз съм песимист, ама чак па 0:4, айде сега...
Иначе не разбирам, защо някои колеги от форума се дразнят, че някои постоянно сме мрънкали, ние просто казваме истината, по-добре ли е да се самозалъгваме всяка година, че от догодина ще сме по-силни, като се въртиме в омагьосания кръг?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

niki4Him
Контакти:

Мнениеот niki4Him » 06 апр 2019 09:10

damyanov1963 написа:
Kris_men2000 написа:Падаме си от Морето с 4:0 като пичове.Мача ще е стой та гледай.Много леш малко футбол и нещо подобно на играта с топка,

Абе то и аз съм песимист, ама чак па 0:4, айде сега...
Иначе не разбирам, защо някои колеги от форума се дразнят, че някои постоянно сме мрънкали, ние просто казваме истината, по-добре ли е да се самозалъгваме всяка година, че от догодина ще сме по-силни, като се въртиме в омагьосания кръг?

Ми разбира се, че си мрънкач и нищо не предлагаш само мрън мрън, то няма угодия за такива като теб. Какво трябва да стане да се молим на Кабрал да подпише ли...

Върни се в “Левски”