niki4Him написа:damyanov1963 написа:То не само морето си осмисля с нас сезона
Който ни се опъне ни бие, което означава, че ни бие който си иска. От Лц май само ние останахме да си падаме. Не може да афишираш амбиций за ШТ, а в същото време да играеш без желание, както и да орязваш бюджета и съответно заплатите на играчите и да искаш да стават шампиони.
С МАНТАЛИТЕТ НА ПОСРЕДСТВЕН ОТБОР УСПЕХИ НЕ СЕ ПОСТИГАТ, колкото и да се опитваме да ги местим, като пионки в/у шахматна дъска във въображаемите ни тактики и схеми!
Писна ми от такива абсурдни менения.. няма угодия наистина, отбора можеше да не съществува и да сме и ние сега с тире до преди 2 месец анямше собственик, а сега такива като тебе пак нещо недоволни. Аз мисля, ч еот лятото ако се вземат точните хора нещата другия сезон ще са много по-добре вече. А и да имахме доста кофти мачове този сезон срещу слаби отбори и срещу Морето и двата мача тотална липса на късмет във Варна. Сега е време да ги бием.
И на мене ми писна всяка година от мнения - "Ако вземем през лятото еди какви си играчи, еди какво си, и еди що си", ама такава е реалността, кво да се прави.
А да оправдавам някакви некадърници, дето не могат да ритнат топката с липса на късмет - Нема да стане.