ППЛ / Черно море (Варна) - Левски (София) / 0:1FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: ППЛ / Черно море (Варна) - Левски (София) / 07.04 / 17:30
Така или иначе, получи се идеалният за нас вариант: мач с продължения и дузпи.
Относно мача с ЧМ ако не го спечелим това ще бъде поредната глупост която сме сътворили. ЧМ е лимитиран отбор и не може да изнесе три силни последователни мача в режим четвъртък - неделя. Още повече, че днес играха 120 мин., а има да се тормозят още с връщането си.
Нищо не очаквам в този мач след есенните мачове на този стадион .
Може би така е по-добре .
Ще ми е интересен състава на сините .
Може би така е по-добре .

Ще ми е интересен състава на сините .
- damyanov1963
То не само морето си осмисля с нас сезона
Който ни се опъне ни бие, което означава, че ни бие който си иска. От Лц май само ние останахме да си падаме. Не може да афишираш амбиций за ШТ, а в същото време да играеш без желание, както и да орязваш бюджета и съответно заплатите на играчите и да искаш да стават шампиони.
С МАНТАЛИТЕТ НА ПОСРЕДСТВЕН ОТБОР УСПЕХИ НЕ СЕ ПОСТИГАТ, колкото и да се опитваме да ги местим, като пионки в/у шахматна дъска във въображаемите ни тактики и схеми!
Който ни се опъне ни бие, което означава, че ни бие който си иска. От Лц май само ние останахме да си падаме. Не може да афишираш амбиций за ШТ, а в същото време да играеш без желание, както и да орязваш бюджета и съответно заплатите на играчите и да искаш да стават шампиони.
С МАНТАЛИТЕТ НА ПОСРЕДСТВЕН ОТБОР УСПЕХИ НЕ СЕ ПОСТИГАТ, колкото и да се опитваме да ги местим, като пионки в/у шахматна дъска във въображаемите ни тактики и схеми!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Домакините няма да имат много сили, след като играха 120 минути. 

Левски завинаги в моето сърце

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
Оооо тея Морето хвърлиха водата. Изтощителен път до Пловдив, 120 мин. тежка битка и психологически срив след рулетката на дузпите. Моята прогноза е бием 1:3
Сърце, душа....... за Левски София
- modor
- Контакти:
Прекрасна предпоставка да се издъним 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
blue_lavina написа:Оооо тея Морето хвърлиха водата. Изтощителен път до Пловдив, 120 мин. тежка битка и психологически срив след рулетката на дузпите. Моята прогноза е бием 1:3
Предоставяме им идеална възможност да се изправят психологически, а ние да заемем тяхното място с психо срив.

Както се казва, гледали сме този мач.

Каквато и тактика да е измислил треньора, когато липсват борбеност и хъс, всичко е напразно.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
damyanov1963 написа:То не само морето си осмисля с нас сезона
Писна ми от такива абсурдни менения.. няма угодия наистина, отбора можеше да не съществува и да сме и ние сега с тире до преди 2 месец анямше собственик, а сега такива като тебе пак нещо недоволни. Аз мисля, ч еот лятото ако се вземат точните хора нещата другия сезон ще са много по-добре вече. А и да имахме доста кофти мачове този сезон срещу слаби отбори и срещу Морето и двата мача тотална липса на късмет във Варна. Сега е време да ги бием.