Ебати тия от диема и добър час за мачовете немогат да измислят.
Толко ли е трудно 17 и 19 часа........ Мачове в 20;30/??
Тоя е в по нормално време
ППЛ / Черно море (Варна) - Левски (София) / 0:1FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ / Черно море (Варна) - Левски (София) / 07.04 / 17:30
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Морето ще са много изморени защото играят в четвъртък и според мен ще се опитат да вкарат ранен гол и да клатят до края.
При положение, че Паулиньо и Мариани са наказани отбора ни ще стои по дефанзивно и ако не пуснем гол имаме шансове за победа. Предполагам на мястото на Мариани ще е Васчук. От ляво ще е Кабрал а от дясно казахстанеца. Дано пуснат и Луи за да се разбира по-добре с новия черен в защитата (не му знам името). При положение , че доктора се връща съм с една идея по-спокоен.
Хубавото е , че няма да сме фаворити в мача и ще търсим повече разбиване и контри, което е запазен патент на Морето. Те ще трябва да градят и ще видят зор, надявам се. Не е зле да тренират удари от далеч, че обикновено така вкарваме на Тича.
При положение, че Паулиньо и Мариани са наказани отбора ни ще стои по дефанзивно и ако не пуснем гол имаме шансове за победа. Предполагам на мястото на Мариани ще е Васчук. От ляво ще е Кабрал а от дясно казахстанеца. Дано пуснат и Луи за да се разбира по-добре с новия черен в защитата (не му знам името). При положение , че доктора се връща съм с една идея по-спокоен.
Хубавото е , че няма да сме фаворити в мача и ще търсим повече разбиване и контри, което е запазен патент на Морето. Те ще трябва да градят и ще видят зор, надявам се. Не е зле да тренират удари от далеч, че обикновено така вкарваме на Тича.
Мачът отива на твърд хикс.
Няма да се изненадам, ако ни бият 1-0.
Няма да се изненадам, ако ни бият 1-0.
- metodito
- Контакти:
Ако има нещо, което ме успокоява е мачът им за купата. Дано играят продължения. 

Този мач става много тегав. дано да няма пак контузии след обилно поливане т.е.наводняване на терена. Видя се как една контузия на Холмар разбалансира целия отбор.
Без Мариани, не виждам как ще вкараме гол. Ще трябва да се радваме на 0:0 , но с тази палава защита не виждам как ще стане.
Ако и рейш получи картон, следващият мач не знам какъв ще го играем.
Без Мариани, не виждам как ще вкараме гол. Ще трябва да се радваме на 0:0 , но с тази палава защита не виждам как ще стане.
Ако и рейш получи картон, следващият мач не знам какъв ще го играем.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
В този мач едно е сигурно, маркучите яко ще са поливали. Друга прогноза не мога да дам, защото сме трагични. Не разчитайте, че преди това са имали друг мач. Нашите и отпочинали пак играят като баби все едно са играли два мача последователно, без никакъв хъс и борбеност. Но все пак стават чудеса и може да вси вкарат автогол поради разкаляния терен пред вратата .

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
С страхливия чичо Гошко и уникално слабите ни футболисти е сигурна загубата !
-
Аааа този път морето ги бием или в най-лошия случай хикс. Морето имат мач за купата и ще са хвърлили водата, а ние нямаме място за отстъпление. Не са лош отбор, но не могат да ни се опрат по качество в състава. Последната ни загуба на Тича беше на кофти късмет, а с изпечен тактик като Г.Дерменджиев трябва да отнесем пълния комплект точки в София. Вярвам в нашите, Ники да заключи вратата, защитниците спрат подстъпите към наказателното ни поле, халфовете да са властелини в центъра на терена, крилата да налитат като оси и Костов да материализира надмощието ни
Сърце, душа....... за Левски София
При нова загуба се гответе за Хубчев !
За мен е нарисуван Х , 1-1 !
За мен е нарисуван Х , 1-1 !