КБ /Лудогорец - ЦСКА / 03.04 сряда 18.30ч. 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: КБ /Лудогорец - ЦСКА / 03.04 сряда 18.30ч.

Мнениеот Teo » 01 апр 2019 20:57

шивача написа:За мен е по-важен мача за първенство, не че бих отказал и купата. Дано и Подуенци ни ударят едно рамо, ще им стискам палци срещу хапчетата :mrgreen:

Искам две победи със съдийско рамо тази седмица! :lol: :lol: :lol:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 01 апр 2019 21:02

Ние сме ЦСКА и от малък провинциален тим е немислимо да се боим. В каквато и да сме форма трябва да играем със самочувствие и увереност, да победим.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 01 апр 2019 21:03

gihuelo написа:
шивача написа:За мен е по-важен мача за първенство, не че бих отказал и купата. Дано и Подуенци ни ударят едно рамо, ще им стискам палци срещу хапчетата :mrgreen:

Тук излъга благородно :)

Ако имаме шанс за титла, ще се превъзмогна :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 01 апр 2019 21:03

Teo написа:

Само да не са и двете рамена в друга полза :evil:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 апр 2019 09:12

Аз пък съм на мнение, че Лудогорец са отбора, който има какво да губи и в двата мача. За купата са домакини в пряка елиминация, вече 2 години отпадат на този етап ако не се лъжа и определено ще искат на всяка цена да спечелят този мач. Подобно е положението и за първенство, те са шампионите, те трябва да защитават титлите си. Не мисля, че с играта си в последните месеци показват нещо по-различно от нас.
Аз лично ще съм доволен и на една победа от двата мача, независимо в коя надпревара.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 02 апр 2019 10:02

Съмнявам се, че за купата ще им дреме особено. Те търсят титлата и пореден пробив в едни от двете групи след това в ЕКТ. Това, дали ще отпаднат няма да им развали по никакъв начин настройката.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 02 апр 2019 12:46

volf написа:
krumeto написа:
kiril.a.d написа:Честно казано, не съм оптимист, пред вид играчите на Несоторовата дефанзивна схема на игра, с които разполагаме. Крепим се май, само на ентусиазма на Любо...
Но все пак, в мача за Купата имаме повече шанс, достигайки до дузпи!
А в събота, мача ще бъде много грозен, пред вид че и двата отбора ще са скапани...
Да не забравяме и фактора съдийство! - като нищо, ако елиминираме Лудогорец за Купата, втория мач ще се свири от "жената" на Домусчийски, Ивайло Стоянов...

Възможно е да го свири депутата! :?
Въпреки това - 3 - 0

Ако ще и митистърчето на трансСПОРТА или ромския оркестърт на Гриша от Ловеч да Ви свири, класите предлагат само един вариант за иход от тези двубои и много "черни" мисли за "черветите" от там и нататък!
2× 4:1

[offtopic]:) спестяваш отговора ми, ама той явно не ти е приятен, за волен летеж...из ППЛ ;)...Единствено можеш да споменеш, да ни свири Цецо Цветанов, щото уж бил цесекар, ама и на него като му свирне Вожда и...ще стане като при цесекара Гоце Първанов, 2008 г. ;)...
Колкото до класите, оня ден Берое ви показа една класа...да не говорим за преди това ;)...Та умря ви класата и ако разбираш нещо от футбол, би трябвало да знаеш защо...не е моя работа да те открехвам ;)[/offtopic]
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 02 апр 2019 12:52

mistreated написа:
Red thunderstorm написа:"Двойка" за купата, "единица" за първенството и... кой откъде е 8-)

И на мен ми мирише на такова.

В досегашните бизнес прояви на Домусчиеви и това го имаше - на два пъти! Сега...не знам...Дали пък Домуса не е доволен и от Видеотон, та да ни пусне напред за титлата?...Но какво ли ще правим там, в квалификациите за ШЛ, след като отбора ни не е за там? - единствен Любо го крепи и то на мускули и надъхване...
Но и Лудогорец са така, ако не вземат мерки и то генерални!!! - и Стойчо Стоев няма да може да вдъхне живот на тези..."уморени коне"...да не говорим, че Стоев не е показал че може да е мотиватор! Иначе, не биха го изгонили и от "уморения" "Левски"...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 02 апр 2019 12:58

Teo написа:

:lol: и аз бих искал, Тео, но това струва пари! И то много пари, срещу парите на Домусчиев и заплатите в БФС ;)...А Гришата поолекна с едни 8 милиона, трансферите плащат само издръжката на отбора...или връщат 8-те милиона, и трябват още много пари, които отбора трябва да си ги заработи!!! - най-добре в ЕКТ, а втория по сила турнир, ЛЕ ни е по-подходящ ;)...
Пък Лудогорец, да си се издънват там в квалификациите на ШЛ...Тази година, може да почнат да повтарят подвизите на сините, с отпадане от...Астана ;)...После ги чака Вадуц...

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 02 апр 2019 14:02

Не смятам, че Лудогорец са тези, които имат какво да губят. И двата мача са без значение за тях. Първо, за първенство в събота- дори да загубят и да се изравним по точки не забавяйте, че остават още 8 мача, включително още един директен. Конспиративни теории много мразя, но в нашето ненормално първенство трябва да съм реалист. Да го кажем така- някои отбори не играят така настървено срещу тях както срещу нас. За нас тези 7 мача ще са далеч по-трудни отколкото за тях. Впрочем, не мисля че Лудогорец е по-слаб от преди, просто им е вече безинтересно, играят без желание, несериозно срещу по-слабите. Срещу нас, а и срещу Левски, тази година играят с далеч повече желание... когато решат. Така че ако ножът опре до кокала и е застрашена титлата точно накрая най-вероятно ще се амбицират и ще заиграят.

За купата- за тях е важно ние да не я печелим, а ако не са те, да е някой от подизпълнителите им. За съжаление, пак трябва да прибегна до конспирации. Дяков преди месец в интервю каза, че тази година са амбицирани и за купата. Но все пак, дори да дадат всичко от себе си, но отпаднат, не се знае какво ще се случи на полуфинала и финала с нас, или по-точно какво ще е съдийството... И дори то да е ок, пак не мисля, че другите отбори са за подценяване. Нека си вземем поука от горчивия опит на Подуенци...

С други думи, за нас тази седмица е доста по-важна, отколкото за тях.

Върни се в “ЦСКА”