ППЛ / Левски (София) - Ботев (Пловдив) / 1:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ / Левски (София) - Ботев (Пловдив) / 1:1 FT
Дори не знам как да го коментирам тоя мач вчера... Имам чувството, че ние от подготовка на подготовка, от пауза на пауза, от мач на мач ставаме все по-зле и по-зле. Уникално безидеен футбол от футболисти, на които им е лекинко все тая за това какво се случва на терена... Ебати, ако гледам правилно статистиката - на Ботев последният им положителен резултат на Герена (победа с 2:1) е през 1997 година.
Да не говорим пък, че единственият гол, който вкарахме вчера беше тотално смешен и ми се повръща от такива съдийски решения - независимо дали е в наша полза, или не. Аз не искам Левски да избутва мачовете с подобни смешни подаръци. Не знам как ще я бъде, но ни следват гостуване на Черно море, пак мач с Лудогорец и след това тирето.

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
-
Няма какво толкова да се коментира, резултатът - логичен, а продукцията на Левски - срамна.
Много слаб мач, мноооооооого! Бавно, мудно, тромаво и безидейно представяне на нашите. Мернах някакви мнения, че Ботев били невероятно добре подредени и организирани. Да, така е - гениално прозрение, само че това се дължи на скоростта, или по-скоро на липсата на такава, с която бутахме клетата топка и се мъчихме да градим нещо като атаки. Та, с тая "игра", ако не се промени, ни чакат доста драматични моменти през пролетта. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Колко трябва да си прост и некадърен, за да дадеш такава смешна дузпа ? Мен ме е срам. Желанието да гледаш мача изчезва след такова отсъждане.
Колкото до нашата игра - няма толкова силна дума да опише този трагичен и безидеен "футбол".
Някои казват, че липсата на купи е причината за празния стадион, но по-голямата причина е този уникално жалък "футбол". И да няма купи, пак ще си на стадиона, когато изпитваш удоволствие от играта. Но това, което нашите го играят не е и никога няма да бъде футбол. Абсолютна мъка е да ги гледаш. Депресиращо е, губиш желание за живот.
Колкото до нашата игра - няма толкова силна дума да опише този трагичен и безидеен "футбол".
Някои казват, че липсата на купи е причината за празния стадион, но по-голямата причина е този уникално жалък "футбол". И да няма купи, пак ще си на стадиона, когато изпитваш удоволствие от играта. Но това, което нашите го играят не е и никога няма да бъде футбол. Абсолютна мъка е да ги гледаш. Депресиращо е, губиш желание за живот.
TristaNNN написа:Ботев били невероятно добре подредени и организирани.
Глупости на колелета са това, двата отбора направиха топчето квадратно вчера.
Централната ни двойка защитници игра горе долу прилично, но имаше моменти в които ако играехме срещу отбор, който знае как да си я подава в наказателното между защитнниците, си отивахме прилично на тройка.
Истината е че се получи един изключително смотан и труден за гледане мач.
За нашата "атака" пък въобще не искам да отварям дума...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
-
То вашето е оправдано, останахте с 10 човека, ама момченцата в синьо немат никво оправдание ...Цецо Чука написа:TristaNNN написа:Ботев били невероятно добре подредени и организирани.
Трябва да гледаме по-спокойно на тоя мач, че от тук до края на шампионата само загуби май ни чакат.
Той чичо Гошо може и да не знае, но скоро ще е уволнен за съжаление. Това не е треньор за Левски. Не може да мъмриш, трябва тон, твърда ръка, а и шамар понякога....
Цецо Чука написа:TristaNNN написа:Ботев били невероятно добре подредени и организирани.
Глупости на колелета са това, двата отбора направиха топчето квадратно вчера.
Централната ни двойка защитници игра горе долу прилично, но имаше моменти в които ако играехме срещу отбор, който знае как да си я подава в наказателното между защитнниците, си отивахме прилично на тройка.
Лоша работа. Като си спомня само какви мачове правеха тези два отбора. Имаше надиграване, комбинации, бързина, статични изпълнения и най- вече ДОВОЛНА ПУБЛИКА. Това което гледахме беше срам за двата отбора. Какво става с българския футбол?