Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити (21:45 часа по Pro.bg)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Xanko
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити (21:45 часа по Pro.bg)

Мнениеот Xanko » 28 яну 2010 18:01

Честита победа и дано спечелим трофея.
Наистина победата беше сладка, но не трябва да се гледа на мача с такива розови очила в крайна сметка един отбор който за два мача нямаше голово положение ни вкара три гола, Рууни когото тук боготворите и аз също за два мача изпусна пет пъти сам срещу вратаря и напрактика сами си усложнихме живота срещу един не толкова силен отбор, но това не е форма на шампион и дано все пак тези грешки се оправят, защото срещу Арсенал поне според мен ще се реши това дали ще останем в борбата за титлата.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 28 яну 2010 22:10

Xanko написа:Честита победа и дано спечелим трофея.
Наистина победата беше сладка, но не трябва да се гледа на мача с такива розови очила в крайна сметка един отбор който за два мача нямаше голово положение ни вкара три гола, Рууни когото тук боготворите и аз също за два мача изпусна пет пъти сам срещу вратаря и напрактика сами си усложнихме живота срещу един не толкова силен отбор, но това не е форма на шампион и дано все пак тези грешки се оправят, защото срещу Арсенал поне според мен ще се реши това дали ще останем в борбата за титлата.

Еми ти какво искаш...Всеки мач да вкарва по 2 гола Руни ли :roll: И той греши,кога повече кога по-малко 8-) А и не мисля,че Сити са слаб отбор в момента,напротив...Макар и с доста пари направиха доста добър тим :) Казваш,че мача с Арсенал ще реши дали оставаме в борбата за титлата-не мисля така,има след това още много мачове и доста трудни противници в мачовете на Арсенал и Челси,така че всичко става :)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 28 яну 2010 22:11

fr3ak_boy написа:
Battlestar3111 написа:Тея смешници юнайтед се спасиха в края :evil:

Пак ли ти? Отегчаваш вече. Нали знаеш, че ще да има продължения и евентуално дуспи. От какво са се спасили :?: Биха си съвсем заслужено. Превъзхождаха Сити отвсякъде.
Тая делва Батълстар какво я слушаш,той толкова разбира от футбол,колкото аз от конна езда 8-) :lol:

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 29 яну 2010 23:19

fr3ak_boy написа:
Vojdek написа:
macheda написа:Maiko neznam za vas no do gola na Wayne Rooney Nemojeh da stoq na krakta si treperih celiq .Tui beshe nai velikiq ma4 koito sam gledal :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Glory Glory Man United :twisted: :twisted: Pobeda i pak pobeda . Toz ma4 da e za predoprejdenie za Alkoholistite(arsenal) Da znaqt kakvo gi o4akva :twisted:

Tова е било най-великият мач, който си гледал?На Юнайтед или въобще?
Ако е на Юнайтед веднага ще ти кажа 2 по-яки:
Тотнъм 3 : 5 МЮ.
Арсенал 2 : МЮ.

Бих добавил и мача със Сити за първенство, когато победата с 4:3 отново дойде в продължението.

май изпускате нещо ;)

26 май 1999 година, Барселона, стадион “Ноу Камп”, 90 000 зрители

Манчестър Юнайтед – Байерн (Мюнхен) 2:1

0:1 Баслер (5)
1:1 Шерингъм (91)
2:1 Солскяер (92)

Ман Юнайтед: Шмайхел (к), Невил, Йонсен, Стам, Ъруин, Бекъм, Бът, Бломквист (67 – Шерингъм), Гигс, Коул (81 – Солскяер), Йорк.

Байерн (М): Кан (к), Матеус (80 – Финк), Бабел, Линке, Куфур, Тарнат, Ефенберг, Йеремис, Баслер (89 – Салихамиджич), Янкер, Циклер (70 – Шол).

Съдия: Пиерлуиджи Колина (Италия)
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 30 яну 2010 00:22

[offtopic]Aко тръгнеме да си припомняме на Юнайтед великите мачове... ще отнеме доста повече от 15 страници... :lol:

Примерно:
Евертън 2:4 Манчестър Юнайтед?
Манчестър Юнайтед 7:1 Рома?
Ювентус 2:3 Манчестър Юнайтед?
Финала на ШЛ 1999?
Манчестър Юнайтед 3:2 Милан?

и КУП други.По това се познава великият отбор, независимо от резултата, независимо от времената, независимо кой играе в този момент за отбора, отбора се бори докрай! :twisted:[/offtopic]
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

BaHk0-be
Контакти:

Искам обяснение от Николай Александров

Мнениеот BaHk0-be » 30 яну 2010 03:52

Днес в ефира на Ринг ТВ, уважаемият господин Александров заяви, че съдията е главен виновник Манчестър Юнайтед да отстрани Сити и да се класира за финала на Карлинг Къп.Знам, че той е фен на Ливърпул, и също така знам, че няма отбор, на който Ливърпул да не дари точки този сезон, но това не дава право на един човек, наричащ себе си спорен журналист, въпреки, че няма такова образование, да говори глупости.
Аз искам да знам, как съдята помогна на Юнайтед.Не ми го побира главата.

Потребителски аватар
goalkeeper
Контакти:

Re: Искам обяснение от Николай Александров

Мнениеот goalkeeper » 30 яну 2010 04:30

Като им даде надежда на гражданите първия мач със смешна дузпа...
Изображение

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 30 яну 2010 04:52

Аз съм фен на Манчестът(истинския , спокойно :twisted: ) , но Рио удари за 2ри път човек в главата за 2 седмици...

Това срещу Тевес за мен беше фаул , като по преценка на съдията можеше и червен картон да даде..справка, за същото нарушение КРистиано получи червен картон и беше наказан за 2 срещи .... :roll:

До тук добре , но всички съдий правят грешки и на фона на смешното съдийство първия мач в полза на сити.Това е един вид изкуплението на съдбата :lol: Незнам и аз какви ги говора , но освен тази ситуация...друга нередност не забелязах, може би само едно нещо, съдията беше допуснал нечовек на терена , не знам дали е позволено - Руни.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 30 яну 2010 11:26

goalkeeper написа:Като им даде надежда на гражданите първия мач със смешна дузпа...

[offtopic]Ти си ми някакъв върл враг като ти гледам любимите отбори: Барса, Ман Юн и Левски при моите Реал, Арсенал и навремето симпатизирах на ЦСКА! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

BaHk0-be
Контакти:

Искам обяснение от Николай Александров

Мнениеот BaHk0-be » 30 яну 2010 13:24

Снощи пунсах тема, в която съвсем учтиво без да нагрубя никой зададах въпрос, който се стори неудобен и бе изтрит.Това само показва в каква държава живеем, но ние си знаем.
Николай Александорв заяви в ефира на Ринг ТВ, че съдята е класирам Ман Юнанйтед на финала за Карлинг къп, като е прецакал Сити.Знаем, че господин Александров е привърженик на Ливърпул, който никога не е бил по жалък, но все пак искам да знам с какво помогна съдята на Юнайтед ?

Върни се в “Манчестър Ю”