ОФИЦИАЛНО! Гриша Ганчев подарява козирката от "Армията"!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

ОФИЦИАЛНО! Гриша Ганчев подарява козирката от "Армията"!

Мнениеот Red Warrior » 01 апр 2019 14:37

Ексклузивно нашата медия разбра, че благодетелят на ЦСКА - Гриша Ганчев е решил във връзка с изграждането на новия стадион на ЦСКА, да подари старата козирка от сектор "А" на "Българска армия" на колегите си от "Герена". Потърсихме силния човек в "Борисовата градина" за коментар. Ето какво успяхме да изкопчим от него за малкото време, което ни отдели.

Г-н Ганчев, безпокоим Ви във връзка със стадиона...

- По-късно през седмицата...

Не, не, интересува ни само дали е вярно, че ще подарите старата козирка от сектор "А" на "Армията" на Левски да си я монтират на "Герена".

-Откъде ви е тази информация?

От два независими източника. От Крум Савов - приятелят на Чезари и сем. Тошеви от "Спортал".

-Ех, тези имат хора навсякъде и нищо не може да се скрие от тях. Добре, питайте, но бързо, че имам среща с Пената и Люпко.

Вярна ли е информация?

-Да вярна е!

Защо решехте да помогнете на вашите противници?

-А, противници... Аз им издържам волейболния отбор, та една козирка втора ръка ли няма да им подаря? Знаете, че Спас Русев ги излъга и ми е мъчно...

Говорихте ли вече с Васил Божков, или Павел Колев. Те знаят ли?

-Знаят разбира се. Но не се чух с Божков и Колев, а този новия дето им се води собственик... Забравих му името.

Как ще стане преместването чисто технологично? Предполагам, че трябва да е преди да се събори стадиона.

-Има си специалисти - те знаят. Майкъла ми предложи да свърши тази работа, но не ми се вярва, че ще се справи. Нали знаеш, той е от Банкя, а те там първо говорят и после мислят. Все едно един х.й ги е правил. (Смее се...).

Добре, тогава г-н Инджов ли ще се заеме с демонтажа на козирката?

-Не, той още се чуди дали да ми прехвърли акциите. Чух за една много коректна и евтина строителна фирма - "Артекс". Предложиха ми пакетна услуга - демонтаж, транспортиране и монтаж на стадион "Герена" за 20 лева на квадратен метър. Дори на козирката ще има хеликоптерна площадка с ВИП асансьор.

Вие наистина мислите за целия български спорт г-н Ганчев.

-Важното е всеки да помага с каквото може. Айде, че Пената и Люпко след малко съвсем няма да им се разбира какво говорят. Лек ден!

Източник:[offtopic]Red Warrior, Честит първи април![/offtopic]
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Re: ОФИЦИАЛНО! Гриша Ганчев подарява козирката от "Армията"!

Мнениеот Red thunderstorm » 01 апр 2019 16:09

Да им я подари, но във вид на пъзел. :lol:

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 01 апр 2019 16:27

Много забавно за отбор, чийто стадион през 2019 г. няма тоалетни, а таблото му е с лампички. Не се превъзбуждайте с тоя проект, че такъв имаше и през 2003 и 2011 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Но за да не излизаме от шеговития тон - една статия за оранжевите фенове и техния благодетел, докато още бяха в Ловеч, която днес звучи като шега, нищо, че е реална:
https://topsport.bg/litex/fenovete-na-l ... dusha.html
:lol: :lol: :lol:

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 01 апр 2019 17:25

vratar4eto написа:Много забавно за отбор, чийто стадион през 2019 г. няма тоалетни, а таблото му е с лампички. Не се превъзбуждайте с тоя проект, че такъв имаше и през 2003 и 2011 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Но за да не излизаме от шеговития тон - една статия за оранжевите фенове и техния благодетел, докато още бяха в Ловеч, която днес звучи като шега, нищо, че е реална:
https://topsport.bg/litex/fenovete-na-l ... dusha.html
:lol: :lol: :lol:

Тук не сте много прав , защото това което твърдят феновете на Литекс е истина . Сливане между Литекс и ЦСКА никога не е имало . Сливане имаше между Литекс и Чавдар - Етрополе ( по - точно Чавдар купи Литекс , после си смени името и се премести в София ) - бившия ЦСКА няма нищо общо с това и с тоя отбор . Ако се бяха слели ЦСКА и Литекс , новосъздаденият отбор наследяваше и едни 30 - 40 милиона дългове , което означава че го очакваше същата съдба , която сполетя бившия ЦСКА - Обявяване в несъстоятелност , ликвидиране и вече също нямаше да го има .

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 апр 2019 17:45

Отборът, който играе на ст. "Българска армия" е истинският ЦСКА!

Майтап бе, честит първи април!

волфи
Контакти:

Мнениеот волфи » 01 апр 2019 17:53

K*р за Левски!

[offtopic]Шегувам се.[/offtopic]

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 01 апр 2019 18:06

От 1-2 години си подарява лапни-шарани.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 апр 2019 18:12

Всъщност не се касае за подарък, а за бартерна сделка: в замяна на козирката, щастливите фенове на "ЦСКА-София" (София), alias Litex, ще имат удоволствието да ползват почти нови химически тоалетни, свалени от употреба от строителни обекти на Strabag и предоставени с любезното съдействие на фирмата... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Левски”