Светкавица - Ч.Море на живо
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Светкавица - Ч.Море на живо
Един приятел получаваше стрес преди изпит за шофьор.И на третия път,хакнал две водки и на изпит пред КАТ.Взе го!!!Че и защо играчите да не са ударли по чаша червено преди излизане?Няма да го усетят даже това количество алкохол. 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- Sagittarius
Не можем да съдим за качества при положение,че мачът се е играл на някакво подобие на терен.Все пак се радвам,че Аврамов и Ратников са били на ниво,както и Кръстев.Но по-важното е долното...

Sole написа:Температурата в Търговище е -8 градуса, теренът на стадион е заледен, тук таме покрит със сняг. Могат да се преброят около 50 души публика, 45 от които са фенове на "Черно море"
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
- Контакти:
Ако някой има инфо за това дали ще има контрола или двустранна игра днес, нека пише, предварително благодаря 

Ще има двустранна игра под моста! Обаче дали от 13:30 или 14:00 не мога да ти кажа със сигурност! Един от двата часа е! 

О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!
-
- Контакти:
Andy1 написа:Ще има двустранна игра под моста! Обаче дали от 13:30 или 14:00 не мога да ти кажа със сигурност! Един от двата часа е!
Мерси