ВЛ | 32-кръг | Манчестър Юнайтед - Уотфорд | 2-1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

ВЛ | 32-кръг | Манчестър Юнайтед - Уотфорд | 2-1

Мнениеот Jackxxx » 29 мар 2019 09:22

_
[center]АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА 2018/19
Изображение

събота, 30.март.2019г. - 17:00ч.

Изображение Изображение Изображение

Стадион: Олд Трафорд
Изображение

Оле Гунар Солскяер ________________________Хавиер Гарсиа
Изображение VS Изображение

Съдия на мача: Стюарт Атуел
Изображение[/center]

Мача ще бъде предаван пряко по: Изображение
Линкове за мача може да намерите тук: Изображение
Последна промяна от Jackxxx на 30 мар 2019 22:04, променено общо 1 път.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: ВЛ | 32-кръг | Манчестър Юнайтед - Уотфорд | 30.03

Мнениеот MuFc1878 » 30 мар 2019 18:54

Пореден много слаб мач. С такава игра Меско ще има бая голчета да помпа :|

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 30 мар 2019 19:29

Аз не можах да гледам. Статистиката като гледам уж са ни надиграли, добре, че се броят головете, а не точните удари.
Явно и зле сме играли. Но според мен беше очаквано, малко или много загубиха ритъм с тия контузии и паузата за нац отбори. Те само Погба и ДДХ играха за тях, другите си лекуваха болежките. Все пак е добре, че добавихме 3точки и поддържаме интрига за т4. Пък и след две загуби, ей така да се отпушат момчетата не беше лошо.

А с Барса мача ще е ясен, за мен тия мачове са бонус. Предполагам няма да се подходи с мисъл да се надиграват с тях, а ще си паркират буса и ще дебнат на контри.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 30 мар 2019 20:39

Като цяло първото полувреме беше горе долу добре, но второто много заспаха. Шоу с пореден много силен мач. Халфовете ни са извън всякаква форма. Не мога да разбера защо Солскяер върна Погба назад, като в първите му мачове като десетка беше във формата на живота си. И все пак важното е, че взехме победата.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 30 мар 2019 21:05

Само последните 20 минути на първото полувреме доминирахме, останалата част бяхме надиграни.Освен Майк и Шоу друг не ми хареса. Погба много смъкна нивото последния месец, Рашката и той, въпреки гола, има да връща форма.Матич за пръв път от времето на Моу го гледам толкова слаб.Много пасивно поведение, има да се работи.
Ашлито вече си е за пенсия.Остава си с едното прилично позициониране в защита.В атака предвидим и ограничен, в защита бавен....Особено в такива мачове предпочитам Далот.Само той умее да действа по дясното крило.Само с него изобщо имаме десен фронт на атаката.Реално Шоу е единият позитив-много енергия, раздаване, добри намеси в защита, а и в атака подобри действията.
Стига да не се контузи, левият бек е решен за следващите 7-8 години.А срещу такива отбори Майк обира всички високи топки.Дийни едвам успя в една ситуация да си спечели фаул, останалото време Смолинг доминираше тотално.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: ВЛ | 32-кръг | Манчестър Юнайтед - Уотфорд | 2-1

Мнениеот galin56 » 30 мар 2019 23:00

Точно такива мачове правеха шампиони МЮ в края на 90-те и началото на сегашния век когато започнах да следя английското. Просто отборите отиваха на Олд Трафорд и си знаеха че както и да играят в края резултата винаги е най-малко 1-2 гола в полза на Юнайтед. За това много ме дразнеха, защото бях върл запалянко на Челси(още от преди ерата Абрамович), Та както и да е, вярно Ман Юн нямат дрийм тийма от ерата на Фърги но точно такива мачове ги правеха доминант в Англия. Колкото по-скоро започнат да взимат подобни мачове, толкова по-скоро ще излезат от посредствеността, в която влезнаха последните няколко сезона.

Върни се в “Манчестър Ю”