Трансферна зима 18/19 контроли слухове интриги :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Re: Трансферна зима 18/19 контроли слухове интриги :)

Мнениеот Ron Jeremy » 07 фев 2019 18:38

Sole написа:Огромна грешка,че изгонихме Макенджиев за сметка на Китанов. Сега вратарският ни пост е най слабото място!

не съм сигурен , че е така
ex Popeye

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 07 фев 2019 21:53

С разколебан и несигурен вратар и не особено стабилна защита,мисля че ще берем доста ядове.Дано напред вкарваме повече.И дано вратар и защита ме опровергаят.Лошо според мен бе,че не се потърси,а може и да е търсен,но не се взе централен защитник.Генев според мен е стабилен,но партньора му ме притеснява.Пак казвам,силно се надявам да ме опровергаят с играта си.Много ще се радвам именно Дичевски да застане за първия мач и да грабне шанса си.Макар по-вероятно е това да е Дюлгеров,аз лично не знам защо,но повече харесвам Дичевски.Но който и от двамата да е,нека покаже качества и грабне шанса си.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 08 фев 2019 17:29

Ако се "борим" за 7-то място, не виждам какво значение има кой ще пази на мача с ЦСКА-София :) Едно време след един мач (контрола май беше), в който Божилов игра известно време ЦЗ, се бъзикахме, че ако стане вратар, най-накрая ще си намери мястото на терена - може би вече е дошъл момента да се пробва :) :) :)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 26 фев 2019 14:39

Черно море подписа с 21-годишен французин
26.02.2019 / 13:51

Отборът на Черно море привлече 21-годишния френски футболист Жоаким Балми. Играчът, който изкара пробен период при “моряците”, подписа днес договор с варненци. Той се обвърза с тима до лятото, с опция за продължаване на договора за две години.
Преминалият през школата на Ница Жоаким играе като ляв бек и ляв халф. За последно е носил екипа на холандския Телстар.
Днес “моряците” проведоха интензивно занимание на стадион “Тича”. В него се включи Цветомир Панов. В понеделник десният краен бранител тренира по индивидуална програма заради болежки от мача с Лудогорец, но вече е възстановен и се готви наравно с отбора.
Защитникът Мирослав Енчев, който отпада за двубоя с Верея заради натрупани жълти картони, продължава да тренира на облекчен режим.
Капитанът на “моряците” Георги Илиев няма да тренира с тима и утре, тъй като е на треньорски курс. Илиев обаче ще е на линия за двубоя в Стара Загора.
Черно море гостува на Верея на 1 март, петък от 17,30 часа.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 фев 2019 20:07

Илиян е моряк в червата, но е и злобен джуджак. Ако може някой да ми обясни низвергването на М. Кстадинов ще съм му безкрайно благодарен,.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Onq

Мнениеот Onq » 26 фев 2019 21:11

зеления написа:Илиян е моряк в червата, но е и злобен джуджак. Ако може някой да ми обясни низвергването на М. Кстадинов ще съм му безкрайно благодарен,.

Сам си го обяснил. Просто винаги се е влиял от интриги и от чуждо мнение. Няма да се изненадам, някой да му е казал, че Мартин е недоволен, че е резерва след 2-3 мача и той да е решил да го съсипе. Същото важи и за Томбак. Но не е само той. Повечето треньори имат любимци и такива, които не понасят. Дали защото не им се мазнят или са отстоявали позиция. Илиан никога няма да влезе в директна конфронтация, но и никога няма да прости. То нашите тренори общо взето са все такива, влияещи се от интриги. Гонзо не взе Курьор заради мениджъра му. Мастиката да не говорим. Ето защо Ясен Петров ме кефеше много. Мъжкар, който залагаше на нападателния футбол и от него тръгна възходът на моряците.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 27 фев 2019 00:00

Най дразни, че един Панайотов който може да се запомни само с грешните си отигравния на терена е твърд титуляр! Да не говорим,че не престава да използва всяка възможност пред медиите за да хвали Левски и да реве да се връща в обора!

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 02 мар 2019 16:24

Очевдино преценката на Илиан е, че от 4-мата дефанзивни халфа, които имаме, е по-добре Жоро да играе в предни позиции (беспорен факт!), и че от Панайотов и Патрик - Панайотов е в по-добра форма в момента по отношение на основните си задачи - да руши играта на противника (приемаме, че Витанов е по-добър и от двамата).
А това, че вземаме осми защитник, може би показва, че на лято ще се разделим с 1-2 от тях, а Илиан не иска непрекъснати промени в състава и всеки сезон да почваме наново.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 29 мар 2019 15:26

Мартин Минчев отряза мераците на "грандовете"! (видео)
29.03.2019 / 15:17

Един от най-големите таланти на българския футбол Мартин Минчев разкри в интервю за Канал 3, че трансфер в някой от родните грандове не стои на дневен ред. 17-годишният футболист иска да помогне на Черно море да продължи с добрите игри, а целта му е да играе в чужбина. Той призна, че иска да даде още много на Черно море.
Припомняме ви, че след добрите игри на юношата на Черно море за родния му тим веднага се заговори за сериозен интерес от страна на сини и червени.
Минчев коментира и предстоящото гостуване на ЦСКА, като той е категоричен, че Черно море има шансове за победа на “Армията”.
17-годишното крило разкри, че информацията за предстояща смяна на Петър Хубчев не е повлияла на играчите преди мача с Косово.
https://petel.bg/Martin-Minchev-otryaza ... o-__309068

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 29 мар 2019 16:04

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0VJVYJlJUPA[/youtube]

Върни се в “Черно море”