Серия А - 2018/19

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Серия А - 2018/19

Мнениеот rhaegar » 27 мар 2019 17:29

Sardukar написа:Относно коментара ми за тренировките и сработването на отбора е нещо, което самия Конте и хора от щаба му акцентираха в хода на първия сезон. Дори на някои хора това да им е смешно.
Наполи свършиха миналата година с 28 победи!

Е кво да каже, "оня михлюзин падна с готов шампионски отбор от петнайстия в лигата и ни подари титлата"? Естествено е да акцентира на добрата работа, свършена в неговия щаб, а не на грешките при съперника.

Сравнението с победите беше не да се изтъкне колко много са 24, а че и в сезон без загуба, пак имаше отбор с по-добър показател от този на Юве, който обаче подари титлата заради тъпи грешки.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 27 мар 2019 17:32

rebelheartous написа:
rhaegar написа:
rebelheartous написа:
Регаре, ти си миланист, нали? Това би обяснило защо гледаш по този начин на всички тези отбори, които ви минаха през годините в Серия А. А те не са един и два.

Само че мен ни най-малко не ме дразни, че други отбори са преди Милан в класирането. Мен техните "успехи" не ме бъркат. Възползвали са се от трагичната политика на нас и братчедите, ок, но това не ги прави сериозна конкуренция на Юве. Ако един истински Милан или Интер беше спечелил такъв мач в Торино, щеше да си спечели и останалите мачове до края и да натиска на макс. Наполи бяха помляни още на следващия мач във Флоренция и не защото са били по-слаби от Фио, а защото се насраха от възможността да постигнат нещо. Не случайно и всичките им звезди си останаха там, вместо да тръгнат да се развиват в по-големи отбори. Освен Игу, ама той защото му платиха клаузата, иначе си оставаше и той там до гроб.

Аз честно казано истински Милан и Интер не знам какво значи. Интер имаха щастието Юве да е изпаднал след Калчополи, а Морати да им довлече Моу в силните му години. Милан след звездния си период от началото на 90-те само от дъжд на вятър е показвал бегъл спомен за величието си.

Специално този мач на Наполи го гледах тогава и искрено им стисках палци, но те се издъниха доста елементарно. Едва ли не бяха решили, че с победата в Торино са спечелили титлата.

Е, Жоржиньо е при Сарибол в Челси.

Ювентус не изпадна! Изхвърлиха ги, защото си бяха "спечелили" титлите преди това по нечестен начин.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 27 мар 2019 17:44

Все тая. :P

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 27 мар 2019 18:00

Ми не е все тая. Освен да се печелят титли е важно и начина, по който се печелят.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 27 мар 2019 18:56

Конте ни върна в играта, но си помисли, че е достигнал максимума с отбора и без сериозна селекция не може да надгради. Е, Алегри надгради с Мората, Роберто Перейра и чичо Пат. Даже класира отбора на финал срещу най-силната Барса от времената на Пеп.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 27 мар 2019 21:17

rebelheartous написа:Аз честно казано истински Милан и Интер не знам какво значи. Интер имаха щастието Юве да е изпаднал след Калчополи, а Морати да им довлече Моу в силните му години. Милан след звездния си период от началото на 90-те само от дъжд на вятър е показвал бегъл спомен за величието си.

2003-а до 2007-а беше един доста дъждовен и ветровит период за Милан :lol:
Истинския Интер е този от 2010-а да речем. Ако не беше Интер, Италия щеше да кара 12-а година без титла от ШЛ.
Всъщност 12-а година без трофей от ЕКТ. И това при положение, че Калчото от 1985-а някъде до 2005-а примерно беше най-силното първенство в Европа през почти всички години от този период.

A истинска конкуренция в Калчото ще има, когато отбори, различни от Ювентус започнат да стигат често поне до полуфинали и четвъртфинали в ШЛ. Защото ако изключим торинския клуб, силата на останалите в Калчото стига само за един полуфинал на Рома в последните 9 години в ШЛ. И до тоя полуфинал на Рома по-скоро се стигна, защото Барселона подцени жестоко реванша в Рим.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 28 мар 2019 18:40

rhaegar написа:
rebelheartous написа:Сладур ще викаш на приятелката си от мъжки пол. :P Мерси за линка, ама аз съм ти бил отговорил най-долу. Общо взето и тогава, и сега плочата е била една и съща. Време е за смяна. :P

Ми не е време за смяна, щото и тогава и сега аз, Джак и инжинера сме били прави, а ти и останалите вярващи в Наполи не. Не е лошо да си държиш на мнението, ама когато в рамките на година то очевидно продължава да е грешно, е редно да се позамислиш малко.

Това е негова запазена марка да не държи на мненията си. Наблюдавах му същото поведение във форумите на дата, но като го разкриха и започнаха да му навират тези неща под носа си би шута от там. Също така започнаха да му се подиграват като дори му изтипосаха негова снимка че го даваше много ербап и на нея се виждаше какъв всъщност е т.е. въздух под налягане. Реши да се махне понеже вече не беше вървежен и гледам и тук сега се опитва да върви по тези стъпки. :lol:

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 29 мар 2019 15:28

JimBeam написа:Това е негова запазена марка да не държи на мненията си.

Човекът е казал точно обратното всъщност. :lol:

JimBeam написа:Наблюдавах му същото поведение във форумите на дата, но като го разкриха и започнаха да му навират тези неща под носа си би шута от там. Също така започнаха да му се подиграват като дори му изтипосаха негова снимка че го даваше много ербап и на нея се виждаше какъв всъщност е т.е. въздух под налягане. Реши да се махне понеже вече не беше вървежен и гледам и тук сега се опитва да върви по тези стъпки. :lol:

Кой си ти бе г-н Х и какво си наблюдавал? Знаеш ли откога съм регистриран в Гонг и на други места, че да се правиш, че откриваш топлата вода? Като почти винаги се пиша по един и същи начин и от никого не се крия. Така като гледам с теб даже по едно и също време сме се регвали тук. :oops: Контакти имам навсякъде, така че ако някой толкова желае да ме потърси може да го направи по всяко време. Ако предпочита да лъсне една чекия на снимките ми също. :lol: Но мишкари като тебе им е кеф да разпространяват доноси за всеки, който не им изнася. Продължавай по същия начин, мен не ми пречиш. Шансът ти за успех обаче е нулев.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 30 мар 2019 21:35

Каква асистенция на Донарума . :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 мар 2019 21:53

Тъкмо щях да напиша че победи на Милан, Интер и Наполи в тоя кръг ще решат борбата З ШЛ и то кво стана. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”